2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar Ayza ismini duyan varmı.
Miray koydum kızımın adını kesin olarak. 2.isim ayza olsun deniliyor .
Miray Ayza nasıl sizce ? Yada öneriniz var mı lütfeeeeennn
ben de duymadım ama ikisi birarada zor söyleniyor gibi. ille iki isim mi düşnüyorsunuz? benim kızım olsaydı büyük ihtimal melda olacaktı gözde, eylül, pelin de şıklar arasındaydı

Amin canım benım, cok sagol... Sen demir icin hangi ilaci alıyorsun ? Ben Ferrum fort kullanıyorum. Dedigin gibi günde 2 defaya cıkardı doktor.

Kizlarrrrr merabaaaa bugün doktor kontrolümüz vardı sat a göre 19+6 ultrasona göre 20+4 :) erkek bebek bekliyoruz 362 gram 24 cm... sizce nasıl tabi en önemlisi saglik Mayıs anneleri

Allah korusun canim benimkinin belli olmuyo yalniz olunca baskasinin sesi olmayinca daha cok hissediyorum her gece mutlaka baya dolaniyo icerde süt icip öyle giriyorum yataga. Dün baya ayaktaydim sonra abim geldi sesi yabanci diye oynamadi hoc geceye kadar. Daha ufak olduklari icin hareketlero duzensiz her gun ayni sklikta hissetmiyorum bazen durgun oluyo. Dedigim gibi kasik agrisi bendede var yada ayakta durunca sanki bi yere topliyo tas gibi agri yapiyor. Doktor benim rahim uzunluguna bakti acilma varmi diye bakti hersey normal erken dogum gorunmuyo dedi sonra magnezyum verdi

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
ayy canım benim ne diyorsun çok üzüldüm Rabbim sabır ve kolaylık versin dua edecem senin için

ayy sağol canımm verdiğin bilgiler için valla çok kötü yapıyor beni ya hiç halim olmuyor sürekli uyku basıyor sabahları bayılcak gibi oluyorum dediklerini uygulycam canım Allah razı olsun
Rica ederim canım inşallah işe yarar kısa sürede toparlarsın. Çok iyi biliyorum canım, çok halsizlik yapıyor, hep uyuma isteği, işimi hevesle yaparken artık tahammül edemez olmuştum bıkkınlıktan, performansım düşmüştü, birkaç kez bayılma durumuna gelmiştim tansiyonum çok düşmüştü. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çok ayakta kalma, kendini yorma, bol bol dinlen.

Kizlarrrrr merabaaaa bugün doktor kontrolümüz vardı sat a göre 19+6 ultrasona göre 20+4 :) erkek bebek bekliyoruz 362 gram 24 cm... sizce nasıl tabi en önemlisi saglik Mayıs anneleri
Hayırlı olsun canım, baya uzun gibi geldi bana :) tabi biz en son 16.haftada gördüğümüz için tam bilemiyorum bu haftalarda ne kadar oluyorlar. maşallah ona

Offff coook üzüldüm ya Allah yardımcınız olsun...

Canım çok üzüldüm Herşey Allah'tan demekten başka birşey gelmiyor aklıma... Kalbim ve dualarım seninle Gerçekten çok üzüldüm mesajını okuyunca Allah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik, sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşAllah...

ya ben çok üzüldüm Allah en yakın zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah...

inşallah canım inşallah aynı durumdayım ya hemen nefes nefese kalıyorum bişey yapmak gelmiyor içimden yemekten sonra masa toplamak için iki saat oturuyorum kalkmak istemiyorum çalışıyorum ama çok şükür masa başı canım tek sıkıntı otobüsle geliyorum o sorun oluyor kalabalıkta

Canım benim yaaa
Çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor Rabbimin takdiri üzülme diyemem ama yıpratma kendini Allah en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah,

Neden durduğu söylendi mi

Arkadaşlar hepiniz bebek hareketini her gün net bir şekilde hissediyor musunuz? Ben bariz bir hareket hissetmiyorum biraz panik oldum arkadaşımız da böyle tatsız bir durum yaşayınca Elinizi koyduğunuzda bariz tekme atar gibi bir hareket hissediyor musunuz? Ben niye hissetmiyorum Çok korkuyorum... Hissettiğiniz nasıl bir hareket?

5. Ayı bitirdik coğumuz kilo durumunuz ve bulantılarınız ne durumda?
6 kg aldım nasıl bir çırpıysam anca kendime yetti aldığım kilo hamişliği çok sevdim ben bi güzelleştim sanki kiloyu çok takmıyorum karnımı büyük görünce akşamları mutlu oluyorum bende böyle bi manyağım :)

Canım no panik no cry en yakın arkadaşım 22de hissetmiş bende bugün sabah 20.hafta bebeğini kaybeden bi anneyi okudum takip ettiğim gruptan gözlerim doldu ağladım çok zor sınavlar bi kimyasal düşük yaşadım ama o kalp atımını duyduktan sonra kaybetmek istemiyorum artık Rabbim korusun meleklerimizi iyi düşün senin bebiş çok saygılı uslu demekki annesine tekme atmıyo öyle düşünüyorum

Canım ben de öyle bariz bi hareket hissetmiyorum bazı günler sanki pıt pıt bişey o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…