- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.281
ben de duymadım ama ikisi birarada zor söyleniyor gibi. ille iki isim mi düşnüyorsunuz? benim kızım olsaydı büyük ihtimal melda olacaktı gözde, eylül, pelin de şıklar arasındaydıKızlar Ayza ismini duyan varmı.
Miray koydum kızımın adını kesin olarak. 2.isim ayza olsun deniliyor .
Miray Ayza nasıl sizce ?Yada öneriniz var mı lütfeeeeennn
Amin canım benım, cok sagol... Sen demir icin hangi ilaci alıyorsun ? Ben Ferrum fort kullanıyorum. Dedigin gibi günde 2 defaya cıkardı doktor.çok geçmiş olsun canım birebir aynı şeyleri yaşıyoruz farkediyorum zaten öyle bir durumda nabzımda hızlı atıyor inşallah işe yarar ilaçlar yanında da arkadaşların dediği şeyleri uygulycam canım sende uygula Rabbim kolaylık şifa versin inşallah
Allah korusun canim benimkinin belli olmuyo yalniz olunca baskasinin sesi olmayinca daha cok hissediyorum her gece mutlaka baya dolaniyo icerde süt icip öyle giriyorum yataga. Dün baya ayaktaydim sonra abim geldi sesi yabanci diye oynamadi hoc geceye kadar. Daha ufak olduklari icin hareketlero duzensiz her gun ayni sklikta hissetmiyorum bazen durgun oluyo. Dedigim gibi kasik agrisi bendede var yada ayakta durunca sanki bi yere topliyo tas gibi agri yapiyor. Doktor benim rahim uzunluguna bakti acilma varmi diye bakti hersey normal erken dogum gorunmuyo dedi sonra magnezyum verdihareket hissedio gibiydim aslında, ama sanki artık hissetmiyorum. önceki hareketlerin de bebek olduğuna emin değilim ama ne bileyim. 31 aralıkta randevu var, inşallah kötü bir haber duymam, allah korusun. sen ne sıklıkta duyuyorsun hareketleri?
ayy canım benim ne diyorsun çok üzüldüm Rabbim sabır ve kolaylık versin dua edecem senin içinArkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Rica ederim canım inşallah işe yarar kısa sürede toparlarsın. Çok iyi biliyorum canım, çok halsizlik yapıyor, hep uyuma isteği, işimi hevesle yaparken artık tahammül edemez olmuştum bıkkınlıktan, performansım düşmüştü, birkaç kez bayılma durumuna gelmiştim tansiyonum çok düşmüştü. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çok ayakta kalma, kendini yorma, bol bol dinlen.ayy sağol canımm verdiğin bilgiler için valla çok kötü yapıyor beni ya hiç halim olmuyor sürekli uyku basıyor sabahları bayılcak gibi oluyorum dediklerini uygulycam canım Allah razı olsun
Hayırlı olsun canım, baya uzun gibi geldi bana :) tabi biz en son 16.haftada gördüğümüz için tam bilemiyorum bu haftalarda ne kadar oluyorlar. maşallah onaKizlarrrrr merabaaaa bugün doktor kontrolümüz vardı sat a göre 19+6 ultrasona göre 20+4 :) erkek bebek bekliyoruz362 gram 24 cm... sizce nasıl tabi en önemlisi saglik Mayıs anneleri
Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
aynen saglıklı olsunlarda en önemlisi o masallah sizinkine deMerhaba canım benim de 21+0 da 403 gramdı.senşnki daha tombiş olacak benimkinden:)) boyunu ölçemiyorlarmış bebeğin artık o yüzden boyunu bilmiyorum
Canım çok üzüldümArkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
ya ben çok üzüldüm Allah en yakın zamanda sağlıklı bir bebek versin inşallah...Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
ben de gyno ferro sanol kullanıyorum canımAmin canım benım, cok sagol... Sen demir icin hangi ilaci alıyorsun ? Ben Ferrum fort kullanıyorum. Dedigin gibi günde 2 defaya cıkardı doktor.
inşallah canım inşallah aynı durumdayım ya hemen nefes nefese kalıyorum bişey yapmak gelmiyor içimden yemekten sonra masa toplamak için iki saat oturuyorum kalkmak istemiyorum çalışıyorum ama çok şükür masa başı canım tek sıkıntı otobüsle geliyorum o sorun oluyor kalabalıktaRica ederim canım inşallah işe yarar kısa sürede toparlarsın. Çok iyi biliyorum canım, çok halsizlik yapıyor, hep uyuma isteği, işimi hevesle yaparken artık tahammül edemez olmuştum bıkkınlıktan, performansım düşmüştü, birkaç kez bayılma durumuna gelmiştim tansiyonum çok düşmüştü. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çok ayakta kalma, kendini yorma, bol bol dinlen.
Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Güle güle kullan melekler gibi uyusun sana cilveler yapsın o yatakta"Çilek Star beşik" diye geçiyor. Canlı canlı da gördüm mobilyacıda, benim hoşuma gitti, bari yatak hazır olsun dedim aldım canım.
6 kg aldım nasıl bir çırpıysam anca kendime yetti aldığım kilo hamişliği çok sevdim ben bi güzelleştim sanki kiloyu çok takmıyorum karnımı büyük görünce akşamları mutlu oluyorum bende böyle bi manyağım :)5. Ayı bitirdik coğumuz kilo durumunuz ve bulantılarınız ne durumda?
Arkadaşlar hepiniz bebek hareketini her gün net bir şekilde hissediyor musunuz? Ben bariz bir hareket hissetmiyorum biraz panik oldum arkadaşımız da böyle tatsız bir durum yaşayıncaElinizi koyduğunuzda bariz tekme atar gibi bir hareket hissediyor musunuz? Ben niye hissetmiyorum Çok korkuyorum... Hissettiğiniz nasıl bir hareket?
Canım ben de öyle bariz bi hareket hissetmiyorum bazı günler sanki pıt pıt bişey o kadarArkadaşlar hepiniz bebek hareketini her gün net bir şekilde hissediyor musunuz? Ben bariz bir hareket hissetmiyorum biraz panik oldum arkadaşımız da böyle tatsız bir durum yaşayıncaElinizi koyduğunuzda bariz tekme atar gibi bir hareket hissediyor musunuz? Ben niye hissetmiyorum Çok korkuyorum... Hissettiğiniz nasıl bir hareket?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?