2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar esimle bugpn biraz bakindik. Hastane cikislarina baktik bi alalim dedik sonra yine vazgectim erken diye. Besiklerede baktik bunu cok begendim esimde cok begendi ama hala kararsizim : ))
Canım bu çok güzel çok cici bende çok beğeniyorum ama bebişin azıcık büyüyünce reklamdaki gibi atsan atılmaz satsan satılmaz çok kullanışlı bulmuyorum uzaktan görünce sevmelik mıncırmalık bi beşik

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
cnm inanamıyorum yaaa. Allahım çok zor bir durum.Canm benim sabırlık diliyorum duamız seninle

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim

Başın sağolsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin çok üzüldüm gerçekten

Of of okudum cnm içime kurt düştü bizimkiler de iyidir inşallah ağlayacağım nerdeyse.Çok zor yaa
Allah korusun her kötü durumu kendine yakıştırma olacağı varsa oluyor zaten bunun önüne geçemeyiz bende de bi soğuk kanlılık geldi ya kaçış Yok diye galiba

Amin canım bizimkide kendi baktı bebeğe hiç bise demedi iyi ya da kötü esimde bebek nasıl diye sorunca önemli değil bebek önemli olan anne onu kurtarmamiz lazım demez mı sanki ölüyormusum gibi..
Canım çok geçmiş olsun resmen psikolojik travma yaşatmış mongol doktor nasıl sinit oldum sağlıkta şiddet işte böyle sebeplerden oluyor ne demek anneyi kurtaralım ya çıldırdım resmen adam öldürmüş seni

Ben başta oynadığıni bile anlamadım gaz felan sandım. Daha erkendir hissetmem için dedim. Ama burda sizlerin yorumlarını okuyunca bebeğim olduğunu anladım. Pıt pıt oynuyor vuruyor gibi. Tarif bile edemiyorum o derece acemiyim

canim basin sagolsun Allah sabir versin cok kötüdür eminim Allah sana bunlari atlatmaya güc kuvet versin Rabbim saglikli gebelikler bebisler nasip etsin

Kızlar maşallah size..ben 4.aya kadar 5 kilo, sonra sadece 5.ayda 5 kilo birden yani toplamda 5 ay=10 kilo . Cok zayıf hamile kaldığım için bu on kiloyu dert etmiyorum aslında, anca toparlandım çünkü Ama bu iki haftadır hiç bişi yiyemiyorum resmen ilk aylarda gibi oldum, mide bulantısı baş dönmesi, kolumu kimildatmaya dermanim olmuyo, sürekli yatıyorum gunduz aksama kadar uyuyorum gecede sabaha kadar dolaniyorum psikolojim bozuldu resmen mafoldumben Tam önemli aylara geldim neden böyle oldum anlamadım ya bebegim gerilerse diyede çok korkuyorum bi psikologa görünsem mi diye düşünmeye başladım 22 haftalık olduk bugün, kontrolümüze 2 3 hafta var daha

Canm ben yaklaşık 1 haftadır hergün hissediyorum akşam özellikle uzanınca. İçinde pıt pıt atıyor bikaç kez uzanınca. Snra duruyor bende 1-2 saat snra içimde boşalma oluyor yani sanki yüksekten düşüyor gibi içim gidiyor.Ara ara kurcalanmalar oluyor 3-5 saniye. bu sekılde yani..Ama bugün olmadı bende birşey

Ben bu hamileginde 17 buyuk tansiyonu gordum 2 kadin dogumcum bir dahiliye doktoru hic boyle bir tepki gostermedi. Sonra doktorlar neden tartaklaniyor deniliyor.

Dadli canimm rabbim sabir versin elindeki evladina uzun omur saglik versin insallah. Cok zor cok yasadigin ama vardir her serde bir hayir, diyecek soz yok tesellisi yok rabbimden sifa ve sabir dilemekten baska cok cok gecmis olsun canim benim ..

Benim ilacimida ondan canım günde 2 tane iciyorum ilacı içince 1 saat süt ve çay kahve icemem gerektiğini söyledi doktorum aç karnına alıyorum ben sen nasıl kullaniyorsun
ben iki haftadır falan kullanıyorum canım günde bir tane alıyordum doktorum bugün ikiye çıkaralım dedi normalde sabah aç karna alıyordum 1-1,5 saat sonrada kahvaltı yapıyordum akşamda yatmadan önce mi almam gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…