- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.301
Canım bu çok güzel çok cici bende çok beğeniyorum ama bebişin azıcık büyüyünce reklamdaki gibi atsan atılmaz satsan satılmaz çok kullanışlı bulmuyorum uzaktan görünce sevmelik mıncırmalık bi beşikKizlar esimle bugpn biraz bakindik. Hastane cikislarina baktik bi alalim dedik sonra yine vazgectim erken diye. Besiklerede baktik bunu cok begendim esimde cok begendi ama hala kararsizim : ))
cnm inanamıyorum yaaa. Allahım çok zor bir durum.Canm benim sabırlık diliyorum duamız seninleArkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Güle güle kullanın birisi veriyosa on numara beş yıldız :)Bizde bundan kulanacagiz ilk 6 ay icin, kuzenimizden alicaz ve kendimiz cibinligini ve giydirmesini tasarlayip diktirecegiz. Cok şık ya ben cok seviyorum bu besikleri ve para da vermicez zaten varmis bizimkilerde
Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Of of okudum cnm içime kurt düştü bizimkiler de iyidir inşallah ağlayacağım nerdeyse.Çok zor yaaBaşın sağolsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin çok üzüldüm gerçekten
Allah korusun her kötü durumu kendine yakıştırma olacağı varsa oluyor zaten bunun önüne geçemeyizOf of okudum cnm içime kurt düştü bizimkiler de iyidir inşallah ağlayacağım nerdeyse.Çok zor yaa
Canım çok geçmiş olsun resmen psikolojik travma yaşatmış mongol doktor nasıl sinit oldum sağlıkta şiddet işte böyle sebeplerden oluyor ne demek anneyi kurtaralım ya çıldırdım resmen adam öldürmüş seniAmin canım bizimkide kendi baktı bebeğe hiç bise demedi iyi ya da kötü esimde bebek nasıl diye sorunca önemli değil bebek önemli olan anne onu kurtarmamiz lazım demez mı sanki ölüyormusum gibi..
Canım boğazım düğümlendi ne desem boş dertler derin Allah kerim..Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Arkadaşlar hepiniz bebek hareketini her gün net bir şekilde hissediyor musunuz? Ben bariz bir hareket hissetmiyorum biraz panik oldum arkadaşımız da böyle tatsız bir durum yaşayıncaElinizi koyduğunuzda bariz tekme atar gibi bir hareket hissediyor musunuz? Ben niye hissetmiyorum Çok korkuyorum... Hissettiğiniz nasıl bir hareket?
cnm haklısın ama elimde değil valla .Allahım korusun RabbimAllah korusun her kötü durumu kendine yakıştırma olacağı varsa oluyor zaten bunun önüne geçemeyizbende de bi soğuk kanlılık geldi ya kaçış Yok diye galiba
canim basin sagolsun Allah sabir versin cok kötüdür eminim Allah sana bunlari atlatmaya güc kuvet versin Rabbim saglikli gebelikler bebisler nasip etsinArkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Canm ben 4-4.5 kilo aldım.Abur cubur yemiyorum kesinlikle.cerez cips cekırdek cola krekaer fılan almıyorum.
Sabah kahvaltı , öğle yemeği 1 de. saat 3de meyve. 5de kendımı çok nadir ödüllendiriyorum 1 küçük çikolata. akşam 7 de yemek yiyorum. saat gece 9 - 10 arasın da fılan meyve yiyorum fındık ceviz.yoğurt. bu şekilde hergünüm.
Bu arada ayda 1- 2kez cips (cerez) tüketiyorum çok az ama. 61 ile hamile kaldım 10gün önce kontrolde 65 dim.şimdi bilmiyorum 66olmuşmudurum acaba 10 günde
Canm ben yaklaşık 1 haftadır hergün hissediyorum akşam özellikle uzanınca. İçinde pıt pıt atıyor bikaç kez uzanınca. Snra duruyor bende 1-2 saat snra içimde boşalma oluyor yani sanki yüksekten düşüyor gibi içim gidiyor.Ara ara kurcalanmalar oluyor 3-5 saniye. bu sekılde yani..Ama bugün olmadı bende birşeyArkadaşlar hepiniz bebek hareketini her gün net bir şekilde hissediyor musunuz? Ben bariz bir hareket hissetmiyorum biraz panik oldum arkadaşımız da böyle tatsız bir durum yaşayıncaElinizi koyduğunuzda bariz tekme atar gibi bir hareket hissediyor musunuz? Ben niye hissetmiyorum Çok korkuyorum... Hissettiğiniz nasıl bir hareket?
Ben bu hamileginde 17 buyuk tansiyonu gordum 2 kadin dogumcum bir dahiliye doktoru hic boyle bir tepki gostermedi. Sonra doktorlar neden tartaklaniyor deniliyor.Günaydın kızlar .. cumartesi gecesi tansiyonum 15-10 diye Dr a gittim Dr bana daha tahlil yapıp tansiyonumu olcmeden seni şuan karanlık odaya alırlar senin ışıktan uzak durman kalabalıkta kalmaman lazım gebeligini sonlandirabiliriz.. ölebilirsin beyin kanaması geçirebilirsin .. bebek eşinden ayrılabilir kanaman olabilir gibi daha aklıma gelmeyen bir sürü kötü şey söyledi sonra da su tahlilleri yaptır bakalım gebelik zehirlenmesi mı tansiyonu da olctur dedi tabi bunları duyan ben şok oldum ailemde benimle birlikte şok oldu.. tansiyon olctuler 13-8 normal dediler evdeki alet yanımdaydı onda yine yüksek çıktı yani aslında tansiyonum o şekilde değilmiş belki doktor bey o şekilde konusmasa sonraki tansiyonumda 13-8 çıkmazdı.. tahliller yapıldı idrar kan troit ve daha bir çok şey hepsi temiz ve sonra doktora götürdük sayenizde çok korktuk dedik evet tahliller temiz biz hastalar ciddiye alsın diye bu şekilde konuşuyoruz demezmi iyice sinirlerim bozuldu.. çıktık geldik arkamıza bakmadan ama hala pskolojim çok bozuk baya bir etkilendim uyuyamaz oldum korkuyorum ve şuan bi Dr a geldim bekliyorum dua edin lütfen inşaallah iyi haberler alırım....
Cook sağol canım hepimizin bebislerinee maşallahHayırlı olsun canım, baya uzun gibi geldi bana :) tabi biz en son 16.haftada gördüğümüz için tam bilemiyorum bu haftalarda ne kadar oluyorlar. maşallah ona
Benim ilacimida ondan canım günde 2 tane iciyorum ilacı içince 1 saat süt ve çay kahve icemem gerektiğini söyledi doktorum aç karnına alıyorum ben sen nasıl kullaniyorsunben de gyno ferro sanol kullanıyorum canım
Cok gecmis olsun. Sabirlar diliyorum. Cok uzuldum.Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
ben iki haftadır falan kullanıyorum canım günde bir tane alıyordum doktorum bugün ikiye çıkaralım dedi normalde sabah aç karna alıyordum 1-1,5 saat sonrada kahvaltı yapıyordum akşamda yatmadan önce mi almam gerekiyor acabaBenim ilacimida ondan canım günde 2 tane iciyorum ilacı içince 1 saat süt ve çay kahve icemem gerektiğini söyledi doktorum aç karnına alıyorum ben sen nasıl kullaniyorsun
Başın sağolsun boğazım düğümlendi allah size ömür versinArkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?