2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım ben de pek bariz hissetmiyorum ama herkes hissediyorum diyince ben de benzetmeye çalışıyorum ara sıra bi pıt pıt oluyor ama sadece o kadar sanırım biz hareketi tanımıyoruz diye teselli ediyorum kendimi perşembe ayrıntılı us var Rabbim korusun bebeklerimizi yaa

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Canım çok üzüldüm neden böyle bir şey olmuş Allah büyük demekki nasip değilmiş Allah sana sabırlar versin

Son düzenleme:
Maşallah annesi nazar değmesn paşaya sağlıklı olsunlar da şükür :) bende 2haftadır yumurtaya sardım mecburen hiç yiyemiyorm canım ya bulanmamak için zor tutuyom kendimi. Sen iyi yiyomuşun. Du bakalım 2haftada ne kadar yaramış cücüğüme yoğurt yumurta

Canım ben hissediyorum dört gündür içimde sanki balon patlaması gibi bir şey oluyor.Bazen çok şiddetli bazen çok ufak hareketler oluyor özellikle sabahları ve geceleri çok hissediyorum ama ben kendi elimle çok hissedemiyorum eşimin elini tutup koyuyorum o şekilde net hissediyorum bariz bi şekilde vuruyor yakında sende hissedersin

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim

Rabbim kolaylık ferahlık versin canim.insirah oku bol bol ,. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim hiç birimizi evladıyla sinamasın seninde biran önce hayırla sağlıkla önce karnını sonra kucağını doldursun inşallah.

Kizlarrrrr merabaaaa bugün doktor kontrolümüz vardı sat a göre 19+6 ultrasona göre 20+4 :) erkek bebek bekliyoruz 362 gram 24 cm... sizce nasıl tabi en önemlisi saglik Mayıs anneleri
Ee hadi gözünüz aydın canım hayırla gelsinler yavrularımız inşşşş :)) maşallah boyunda kilosuda güzel annesi uzunca yiğitce bi oğlusun olacak maşallah :) bizim kızda aynı boyda babamıza çekmiş

Kizlarrrrr merabaaaa bugün doktor kontrolümüz vardı sat a göre 19+6 ultrasona göre 20+4 :) erkek bebek bekliyoruz 362 gram 24 cm... sizce nasıl tabi en önemlisi saglik Mayıs anneleri
Ee hadi gözünüz aydın canım hayırla gelsinler yavrularımız inşşşş :)) maşallah boyunda kilosuda güzel annesi uzunca yiğitce bi oğlusun olacak maşallah :) bizim kızda aynı boyda babamıza çekmiş

Dadli rabbim sabirlar versin, insalllah tez zamanda atlatip saglikli bir gebelik nasip olur tekrardan canim. Yanindayiz dualarimizla

benim bulantım hiç olmadı o yuzden galiba yiyebildim ogluslar saglıklı olsunda insallah tek düsüncemiz bu

Kizlar ben henüz hicbirsey hissetmiyorum, 18+4 olduk bugun. İlk gebelik icin doktorum 21-22 haftalarda gissedersin dedigi icin cok takilmiyorum ancak siz takildikca bende takilmaya basladim Benim kizim ne zaman burdayim demeye baslayacak acebaaaa Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insalllaaah

Arkadaslar siz hangi vitamini kullaniyorsunuz ogrenebilir miyim?dr um i mom vermişti dr degistirdim ona sormayı unuttum eczaneden alacagim acaba dedim siz ne kullaniyorsunuz yardimci olursaniz sevinirim :)❤

Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti
İkili taramam temiz çıkmıştı
üçlü taramam kötü çıktı
yarın profesöre görüneceğim nasipse
lütfen bana ve meleğime dua edin... Çok mutsuzum

Canım çok üzüldüm Allahım sana sabırlar versin,boğazım düğümlendi

Oooh allah nazarlardan saklasın :) Masallah size <3

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

ümitsizliğe kapılıp bebeğinin canını da sıkma canım. bunlar sonuçta hep tarama testi kesin tanı koymuyorlar. profesöre göster bakalım ne diyecek. olmadı 4 lü de yaptırırsın zaten detaylına da az kalmış. sıkma canını allahın izniyle birşey çıkmayacak

Canm benm testler hatalı çıkabiliyor lütfen ağlama.Nasıl bir sorun çıktı.
2li Testi daha çok önemsiyorlardı galiba yanlış mı biliyorum.
Göreceksin hiç bir skntı çıkmayacak

Canim lutfen uzme kendini, detaylimi yapan doktor. 4 lu test icin sacma bir test 3 lu test ise en beteri dedi. Bence 2 li test daha guvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…