2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm benm testler hatalı çıkabiliyor lütfen ağlama.Nasıl bir sorun çıktı.
2li Testi daha çok önemsiyorlardı galiba yanlış mı biliyorum.
Göreceksin hiç bir skntı çıkmayacak

riskli gruptaymışım 1/200 çıktı
halbuki ikili de hiçbir sorun yoktu, doktor amniyosentez önerdi

Canim lutfen uzme kendini, detaylimi yapan doktor. 4 lu test icin sacma bir test 3 lu test ise en beteri dedi. Bence 2 li test daha guvenilir.
Bende öyle biliyorum aynen. Bende 2 li yaptım temiz çıktı.
Sonra 4 lü test zamanı geldi yapalım dedi.Gerek yok diyemedim allaha şükür oda temiz çıktı.
2li temizse ben diğerlerine gerek duymuyorm ama ne olur ne olmaz düşüncesi hep aklımız da tabiki.

cnm bu test down sendromlu grubunda olup olmadığını gösteren test değil mi?
tamam detaylı testte herşey çıkar profesöre görün sen emeınımki yanılma payı var göreceksin.Çok var kötü çıkıp iyi olan valla bak.

Sen kendini strese sokma canım insallah bebişte de sende de birsey yok.
Canlarim sağolun.. evet böyle bi karaktersiz beni korkuttu ve tansiyonlarm iyice fırladı uyuyamıyorum korkudan.. doktorum sıkı takibe aldı iki haftada bi gidicem kardiyolojiye gidicem ve tansiyon takibi yapicam idrar sürekli bakılacak duruma göre hapa başlarsa basliycak bebiş iyi neden çıkıyor anlaşılmıyor tansiyon büyük ihtimal stres yaptım.. şuanda 12-8 bakalım inşallah hayırlısı olur doğum kesin sezeryan olacak .. rengarenkli stanki mammamiatem calamityjane sevimlimmm

Canım üzülme inşallah birşey yoktur.. bunlar karşılaştırmalı tahliller profla görüş en doğrusunu der .. amniyosentez tehlikeli biraz inşallah gerek kalmaz yaparsalarda iyi bilen birine yaptır canim mutlaka.. ama üzülme inşallah bı problem yoktur

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Canım çok gecmis olsun allahım sana ve esine sabır versin...

Canım uzulme ben 21 haftada net hissetmeye başladım ondan öncesinde pek anlamıyordum.. şimdi hergun hissediyorum oynuyor çok şükür sen de hissedersin korkma canım 25 haftaya kadar yolu var doğuma gidip hissetmeyenler var .. inan Allah ömür vermedikten sonra 9 ay tasiriz öyle kaybederiz Allah korusun.. en güzellerini düşünelim güzel olsun inşallah..

Bana ekg idrar birde ic organlarin hepsine bakilan testten yapildi. Yani tansiyonun neden olabilecegine dair olan herseye bakildi. Kalp de carpinti cikti, kum doktugum anlasildi ama bunlar tansiyonunu etkilemez dendi birsey bulunamadi. Benimki sinir stres kaynakliydi.

Canım bende iltahapa baktılar kanda idrarda proteine baktılar daha var bi çok test hepsi normal çıktı bi neden yok dedi ama ben de tansiyon hep 13-8 falandi bebiş yokkende nabzımda yüksekti ama gebelikte daha düzeldi iyidi şu üç gün bozuldu şuan yine 12-8 kalp atışım 109 takibe aldım perşembe kardiyolojiye gidicem inşallah sorun olmaz strestendir..

Ben başından beri 2 tane kullanıyorum bazen akşam yemeğinden önce iciyorum bazen gece yatmadan iciyorum

Canım hiç sıkma canini 2 hafta önce 4 lu testim sari bölgede cikti cok korkuttu dr baska dr a gittim hemen yaa sacmalamayin dedi yirtacakti testi nerdeyse bu bir olasilik testi sakin unutmayin dedi içim rahatladi valla ❤

Bisey sordum kimse görmedi galiba gel oglus gel bizi sevmiyorlar burda
Yaaaa hamile psikolojisine bağlantınız beni :):):)

Benimde 2 li temiz çıktı. 3 lüyü yaptırmadı doktorum. İkili testinde degerin neydi canım?
Üzülme yanılma payı oluyormuş. İyi düşün iyi olsun

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Canım çok çok üzüldüm inan tüylerim diken diken oldu verende o alanda o Allah hakkında hayırlısını nasip etsin herşey imtihan

Adetime gore 20 haftalik hamileyim ama doktor bugun 19+5 dedi normal dedi ama kafama takildi birde detayli ultrason yaptirdinizmi yaptirdiysaniz ne kadara yaptirdiniz

Cnm cok cok gecmis olsn. Allah sabir versn cok zor bi durum bu sureci bastan beri beraber yasadk her heyecanina sahit olan biri olark cok uzuldm ama her serde bi hayr vardr Allah sana saglikli bi gebelk nasip etsn insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…