2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlarrr nasilsiniz? Magnezyum iciyodum kasik agrim gecmisti sanki ama yine basladi rahim buyumesinden dolayi oyle gerilme agrisi degil bu tas oturuyo sanki bebegin durusuna bagli olabilirmi acaba yasayan varmi?

kizlar yaklasik 2haftadir karnimda, gobegimin altinda sertlesme hissediyorum. hafif agriyla birlikte gerilme. bu normal mi? oglumda yasadim mi hatirlamiyorum hic. bazen bi taraf top gibi oluyor semsert. ama bu bebek degil eminim. kasilma mi bu? basina gelrn var mi

Bir sıkıntı olmadığını öğrenmiş olmama rağmen sanırım uyuyamayacağım. Bebeğimin elleri kolları diye ağlayarak gittim perinatologa. Bana tek tek ellerini ayaklarını gösterdi adam sakinleştirmek için... Ömrümden 5-10 yıl gitti bugün...

Canım çok şükür iyiymiş bebegin cok zor bir gün geçirmişsin cok geçmiş olsun

Kizlarrr nasilsiniz? Magnezyum iciyodum kasik agrim gecmisti sanki ama yine basladi rahim buyumesinden dolayi oyle gerilme agrisi degil bu tas oturuyo sanki bebegin durusuna bagli olabilirmi acaba yasayan varmi?
Aynen bendede canım idrar torbasının üstü taş gbi oluyo gerilio mı dönüyomu artık bilmiorm magnezyumy bnde içiorm ama faydası yokk

Ayaktayken yada yururkenmi oluyor bu gerilme

Aynen bendede canım idrar torbasının üstü taş gbi oluyo gerilio mı dönüyomu artık bilmiorm magnezyumy bnde içiorm ama faydası yokk
Bende ictim ama doktor rapor vermisti evdeydim biraz dinleniyodum ama simdi yine ayaklandim geri basladi cok kotu oluyo ayaktayken bi agri giriyo gecmiyo hep ayni derecede

Canım çok şükür yokmuş bir sorun ,o Dr.Da Allah'a havale et artık ne hakkı var sana bunları yaşatmaya Rabbim iyi Dr.larla karşılaştırsın hepimizi

Kızlar dün akşam bendede kasık ağrısı gerilme oldu sol bacağıma vuruyordu ağrı uzaninca hafifledi biraz korktum bişey mı oldu diye normal mı acaba soğuklardan mı kaynaklaniyo bilmiyorum

aynı ağrı 3 gündür bendede var canımm fena oluyorr

Korkma canım sanırım normal ki bende se oluyo mesaneye öyle bi baskı yapıyo ki toplanıyor orda sanırım acayp ağrı oluyo yatıyom dönüym fydasız. Normal bi durumdur bence

Korkma canım sanırım normal ki bende se oluyo mesaneye öyle bi baskı yapıyo ki toplanıyor orda sanırım acayp ağrı oluyo yatıyom dönüym fydasız. Normal bi durumdur bence

aynı ağrı 3 gündür bendede var canımm fena oluyorr
Boyle tas oturuyo sanki kasik agrisi degil sag tarafta kasik kisminda oncede oluyodu ayakta durunca gecmisti geri basladi dinlenince sorun yok doktorda bakti hersey iyi normal diyorlar ama insan tedirgin oluyo

Normal diyor doktorlar canim ama dikkat erken dogum haberciside olabiliyo bende su an oyle bir risk yok doktor bakti rahim büyümesinde mesela gerilme agrisi oluyo ama bu nasil diyim bi yerini vurursun ya agrisi ayni dozda devam eder bir sure oyle

Bi önceki kontrolde aynı hastanenin polikliniğinde muayene olmuştum. Zaten poliklinik detaylı için yönlendirmişti radyolojiye.
Evet o şekilde gün veriyorlar araştırma hastanelerinde ama kendi doktorum bilgileri istiyor umarım alabilirim bilgileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…