2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dr sıvı azalmasından mı süphelendi cnm ondan mı verdi bandı
Yok yahu öyle bir rahatsızlık varmış. Bana o teşhisi koydu bikaç saniye ultrasonla bakıp, o da çok ciddi bir rahatsızlıkmış ve benim durumumla alakası yokmuş. Perinatologuma gittim ağlayarak adam şok oldu. Hala düşündükçe başım dönüyor.

Demekki kendi Dr muzdan başkasına gitmemek gerek geçmiş olsun canım yok yere stres yaşamışsın

İnşirak oku bol bol canım ferahlık verir

Ben 18.haftada bir kez hissettim artik çok şükür sabahları bi başlıyor gün içinde hep hissediyorum yatağa uzan soluna yat ama bişeyler ye de yat bi süre bekle bak hissedersin hareket halindeyken hissedilmiyor pek her bünye ve bebek aynı olmaz canım hissedersin telaş yapma hep böyle hissedelim inşallah elhamdulillah

Bugün bi hayırlısıyla bitseydi her mesajda kalbim çarpıyo sanki bi yakınıma bişey olmuş gbi kızlar nolur dikkat edin kendinize ya kafanızada takmayın test sonuçlarını ve saçma sapan doktor yorumlarını

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Canım çok üzüldüm inan okuyunca içim cız etti.Rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
bu nasil haber boyle ((( canimmm Hayirlisi boyleymis demekten baska birsey gelmiyor elimizden Rabbim tez zamanda saglikli bi evlat nasip etsin kucagini bos birakmasin dualarimiz seninle

HappyMommy ay inanamiyorum ya.. o yuzden diyorlar baska bir doktora gitmeyeceksin diye. netten baktim dedigin seye yaptigin stres ve sikintiyi tahmin edebiliyorum. o kadar basit mi ya birden boyle rahat rahat soylemek. hic birseyi yoktur sen sikma canini. bol bol dua et canim. hnbe imom kullaniyorum bende. ayrica ferro sanol. kalsiyumda alacagim 6. aydan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…