2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Ah be canim kelimelerin kifayetsiz kaldigi yerdeyiz ne desek ne anlatsak suan bos Allahim sabradenlerden eylesin seni.melegini cennetine aldi sefaatcin olacak insallah.neolursun kendini birakma muhakkak ama muhakkak vardir bundada bir hayir arkadasim.dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun

Boyle tas oturuyo sanki kasik agrisi degil sag tarafta kasik kisminda oncede oluyodu ayakta durunca gecmisti geri basladi dinlenince sorun yok doktorda bakti hersey iyi normal diyorlar ama insan tedirgin oluyo
bende kasık ağrısı var ya ama tecrübeli annelere soruyrm etrafımda normal diyorlar bebek büyüyo ağırlık yüzünden diyee Allahım korusun yavrularımızı

Korkma canım sanırım normal ki bende se oluyo mesaneye öyle bi baskı yapıyo ki toplanıyor orda sanırım acayp ağrı oluyo yatıyom dönüym fydasız. Normal bi durumdur bence
bnde de bir kc gundur var o agrilar.mesaneye baski yapiyo gibi .uzaninca rqhatliyorum.karnimdq tas gibi benim.ama sanirim bagirsak sorunu da yasiyorum ondanmidir ki

Korkma canım sanırım normal ki bende se oluyo mesaneye öyle bi baskı yapıyo ki toplanıyor orda sanırım acayp ağrı oluyo yatıyom dönüym fydasız. Normal bi durumdur bence
bnde de bir kc gundur var o agrilar.mesaneye baski yapiyo gibi .uzaninca rqhatliyorum.karnimdq tas gibi benim.ama sanirim bagirsak sorunu da yasiyorum ondanmidir ki

Ya
Kizlarrr nasilsiniz? Magnezyum iciyodum kasik agrim gecmisti sanki ama yine basladi rahim buyumesinden dolayi oyle gerilme agrisi degil bu tas oturuyo sanki bebegin durusuna bagli olabilirmi acaba yasayan varmi?
Ya o bendede oluyo ama ben sey die dusunuyorum bebek toplaniyo orda die.taa gbi oluyo bazen .

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Canim cok cok uzuldum, Allah sabirlar versin. Bunda da bir hayır vardir demek lazim... Allah sana saglik versin ileride de insallah saglikla tamamlayacagin bir gebeligin olur yeniden.

Ayy girmiyordum uzun zamandır neler olmuş böyle
Dadli çok üzüldüm arkadasım... rabbim şefaatçi kılsın onu sana ve bu acını unutturacak evlatlar nasip etsin sana... şimdi nasılsın?

efsunsuz hiiiç üzülme canım bi şey çıkmıcak Allah ın izniyle, ikili testin gayet güzel. Ben hiç bir test yaptırmadım bi şey varsa da bu hezeyanları yaşamayım diye.

@whiteandblack34 ve @Pregnant07 doktor kazalarınız mübarek olsun, bi daha yaşamayın inşallah.

Kızlar bu arada 4 5 gündür bende hissetmiyorum yavrumu korktum ama rabbime emanet. 7 ocak ayrıntılı usg yapılacak gitmicrm o zamana kadar.

Canım bende histereskopi sonrası 3. Dondurulmuş tedavimle hamile kaldım. Bende rahim tepesinde çöküklük vardı. Ama doktorun ona göre ilaçlarını düzenleyecektir yoksa başlamazdı bence tedavine. Güzel olacak inşallah, rabbim aratmasın daha fazla.

bende kasık ağrısı var ya ama tecrübeli annelere soruyrm etrafımda normal diyorlar bebek büyüyo ağırlık yüzünden diyee Allahım korusun yavrularımızı
Aminnn canim niyeyse ona bisey olur diye dusunmuyorum hic o iyi annesine cektiriyo diye dusunuyorum aklima kotu seyler getormiyorum. Onlar iyi olsunda biz cekeriz sorunsuz skintisiz zamaninda saglikla gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…