2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dr sıvı azalmasından mı süphelendi cnm ondan mı verdi bandı

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Ne diyeceğini bilmiyorum rabbim sana sabır versin zor birşey sen anlamıştın sanki bi terslik oldugunu bebegin cennete bi melek olarak seni bekleyecek Allah yardımcın olsun

Ben bu aralar biraz daha iyi hissediyorum karnımın altında uzanınca çok iyi hissediyorum birşey oynuyo insan anlıyo bebek oldugunu sende hissedersin yakında inşallah. Ama dadlı arkadaşımıza çok üzüldüm hayırlısı olsun diyecek birşey bulamıyorum

Az önce mesaj yazdım yarım gitmiş. Bugün bebek hareketini göreyim diye doktora gittim. Kendi doktorum doluydu, herhangi bir doktora gittim. Hareketini gördüm tam rahatladım derken kadın amniyotik bant da varmış sizde ama doktorunuz zaten söylemiştir size filan dedi ve cidden bir bant gördüm görüntüde. Yeni mi oluştu derken telefonla doktorlarıma ulaşamayınca internetten bakayım dedim 5saniye bakıp ağlama krizine girdim zaten elim ayağım titredi. Koşa koşa perinatologa gittim, tekrar baktı, rahimde katlanma var, bu hep gördüğümüz birşey. O rahatsızlığın teşhişi böyle bir bakmayla olmaz, zaten ayrıntılıda görürdüm ben dedi. Düşünebiliyormusunuz, hareketini görüp rahatlıyım diye gittiğim doktor beni saatlerce ağlama krizine soktu. Hala elim ayağım titriyor...

Ay canım kıyamam okurken ben bu kadar korktum sen nasıl bi hale gelmiş sin Allah bilir bu doktorlar resmen kalbimize indirecekler şikayet et bence o an Allah korusun bebeğine birşey olabilirdi o korkuyla rabbim korusun bebegini

Miray tek basina guzel bence canim bende kızım olursa koymak istiyordum ama bi yakinim benden önce davrandı başka isimler arayisindayim artık :)
Cnm 2.isim olmasında kararsızım. Ama eşim illede istiyor 2. İsim kıramıyorum. Olsun die ısrarcı. Ondan 2.isim ariyorm. Yardımlarınızı bekliyrm

Ay canım kıyamam okurken ben bu kadar korktum sen nasıl bi hale gelmiş sin Allah bilir bu doktorlar resmen kalbimize indirecekler şikayet et bence o an Allah korusun bebeğine birşey olabilirdi o korkuyla rabbim korusun bebegini
Ya bu kaçıncı bugün kızlar hep kötü haberler okuyorm çok üzülüyorum okurken yemn ederm kalbm hizli atiyor o kadar benimsemişim ki ben yaşıyormuşum gibi. Allahım yardımcımız olsn. O nasl birşey tobe yarabbim allahım sen guzl haberler almamız da yardımcı ol

Amin inşallah bi daha kimse yaşamaz böyle şeyleri zor şeyler gerçekten ben bi grip olmuşum üç gündür bugün daha fenayım bu haberleri alınca daha kötü oldum sonuçta 5 ay oldu herseyimizi paylaşıyoruz ondan bu kadar üzülüyoruz arkadaş olduk sonuçta

Geçmiş olsun canım nasıl doktormuş onlar öyle nasıl da tahrik ediyorlar insanı sonra şiddet uyguladı oluyor

Bu günlerde iyice ağlamaklı oldum kötü hbrler alınca daha darma duman oluyorum Allah herkesin bebeğini korusun sağlıkla kucaģımıza almak nasip etsin Rabbim zor imtihan yaşatmasın hep bir korku stres içindeyim ne yapmalı ne okumalı KIZLAR

Dadli canım okuyunca cok ama cok üzüldüm rabbim sabır versin tatlımm bi anönce toparlanman dileği ile bizleri habersiz bırakma yanındayız.

Amena resulu ayetel kürsü cnm .ve yasin suresi .özel olarak bir süre veremicem ama bu duaları ve yasini okuyunca rahatlıyorum ben.huzur buluyorum

Ca
ikilide kombine risk 1/2587 idi
yaş riski 1/451 di

üçlü de
trisomy 21 1/200
trisomy 18 1/3032

21 olan riskli çıktı yani
Canim hiç üzülme testlerin ne kadar gereksiz bir test olduğu ortada yapılan iki testte de çok farklı sonuç çıkıyor risk hesaplaması ağlama hiç Rabbime Sığın nereden çıkardılar bu testleri bilmem annelerimiz zamanında bu testler mi varmış üzülme dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…