- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.461
Bende kafasini falan koyuyo diye dusunuyorum yada kendini skistiriyo rahatsiz oluncada can yakiyo diye ama emin olamiyorum :) doktorda demedi o toplaniyodur ondan oluyodr diye bakalim :)Ya
Ya o bendede oluyo ama ben sey die dusunuyorum bebek toplaniyo orda die.taa gbi oluyo bazen .
Aynisini ben de yasadim 3 4 gün sürdü korktum hatta kan felan görünce . Ilac da kullanamam diye ama bol sivi kayisi felan yedim cok şükür gecti insallah tekrarlamaz.Hemoroid olan varmi ben 2 gundur cok acı cekiyorum yoktu boyle bi durumum hamileliktendir dediler cok kotuyum
Ben hamile oldugumu öğrendiğim andan beri Mustela kullanıyorum, henüz 1 catlak bile görmedim :)kızlar çatlaklar için ne kullanmaya başladınız ne kullanıyorsunuz.
Insallah canim benimkide gecer insallah doktoruma soyledim krem verdi bakalimAynisini ben de yasadim 3 4 gün sürdü korktum hatta kan felan görünce . Ilac da kullanamam diye ama bol sivi kayisi felan yedim cok şükür gecti insallah tekrarlamaz.
Canım bendede var o illet uzun süredir tekrarlamadı gelmezde inşallahHemoroid olan varmi ben 2 gundur cok acı cekiyorum yoktu boyle bi durumum hamileliktendir dediler cok kotuyum
Gecen seferkiAmin cnm.ada yeğenim su kuzenimin isimleri ela aklmda kalsn cnm.sagl
Diğer hamileliğimde bi topikte yazışıyorduk ece diye bir arkadaş vardı o da kızına ela koymuştu sen de koyarsan bu kadar tesadüf olur değişik geldi :)Amin cnm.ada yeğenim su kuzenimin isimleri ela aklmda kalsn cnm.sagl
Kizlar zarf yaa belki zayf olurlar falan :))) bnde duymadm aynen:)Erkek bebekleri daha uzun doğduklarını duymuştum kilo ise kız/erkek hangisi tosuncuk ise kilolu doğar:))
Zeynep Ece insaallah sizinde mi kiz :)Slm hamiş anneler Kız bebeği olacaklar ne isim koymayı düşünüyorsunuz ?
Gecmiss olsunn canim . pasaya nak hep ben buradaym diyorr :))Normal diyor doktorlar canim ama dikkat erken dogum haberciside olabiliyo bende su an oyle bir risk yok doktor bakti rahim büyümesinde mesela gerilme agrisi oluyo ama bu nasil diyim bi yerini vurursun ya agrisi ayni dozda devam eder bir sure oyle
Ölürüm o pasaya ben yaziyodum tam tekmeledi cok mütevazi benim oglumGecmiss olsunn canim . pasaya nak hep ben buradaym diyorr :))
Canim dogru yapmissin ben bi suslu hastane cikisi aldm bitanede ucuzlardan aldm yeni dogan icin dier citcitlari 3 aylik ve 6 aylik olur herkes diyo bana cunku sakin alma cok hizli buyuyolar anlamiosun biraz buyuk al kollarini kivira kivira giydirirsn bikac gun sonra sigiyolar zaten diolar.bide bebek kiyafetlerinin kaliplarida kucuk benim akrabam dogum yapti bebegi cok iri bi bebekte deil daha 20 gunluk olmadigi halde 3 aylik tulumlar biraz bol gelio on gune iyice olur zaten bebek yeni dogdugunda kusma cok oldugu icin ustunden cikardgimizi hemen yikamak zorunda oluyoruz :)Ölürüm o pasaya ben yaziyodum tam tekmeledi cok mütevazi benim oglumsagol kuzum nasil duruyosa artik o agri yapiyo galiba bide dune kadarda karnimin ortasina bisey batiyodu degisik bisey cikiyo her gun bende bilmiyorum sadece surekli agrim var farkli yerlerimde. Nazli kuzum ne alemde? Teyzesinin pamuk sekeri. Bu arada sanada sorayim ya birsuru citcitli bady alindi bebise ama yeni dogan hic yok yegenimede olmadi demistim ya kafam karisik o konuda kiyafetleride hep 1-2 aylik bakiyorum en kucuk ciplak kalcak yavrum galiba bu gidisle yada cuval gibi seyler giycek sen yeni dogan aldinmi hic yoksa kac aylik kiyafetler?
Gitme gitme. Ben de gittim gördüm günümü...Ayy girmiyordum uzun zamandır neler olmuş böyle
@Dadli çok üzüldüm arkadasım... rabbim şefaatçi kılsın onu sana ve bu acını unutturacak evlatlar nasip etsin sana... şimdi nasılsın?
@efsunsuz hiiiç üzülme canım bi şey çıkmıcak Allah ın izniyle, ikili testin gayet güzel. Ben hiç bir test yaptırmadım bi şey varsa da bu hezeyanları yaşamayım diye.
L Ladyrose17 veHappyMommy doktor kazalarınız mübarek olsun, bi daha yaşamayın inşallah.
Kızlar bu arada 4 5 gündür bende hissetmiyorum yavrumu korktumama rabbime emanet. 7 ocak ayrıntılı usg yapılacak gitmicrm o zamana kadar.
Şimdi düşünüyorum evladım için onu oldurebiliriz gibisinden konuşunca neden o elindeki usg aletiyle onu bogmadim diyorum deemekki baya bı soktaydim hele eşim normalde o gün o hastaneyi birbirine katardi rabbim tarafında heralde adama inme indi sanki o laflardan sonra sonuçları almaya gelemedi çok kötüydü evde titreyen titreye uyudu yoksa o doktorun yanına cidden kalmazdı bu ... Rabbim kötülerle karşılaştırmasın canım ... Hiç birimizi..Geçmiş olsun canım nasıl doktormuş onlar öyle nasıl da tahrik ediyorlar insanı sonra şiddet uyguladı oluyor
Canım olabiliyor böyle benimde plesanta etrafındaki kanama aslında 3 cmlik önemsiz bir kanamaymis doktorda bu yüzden dememiş ama perinatolog bunu şak diye söyledi doktor hiç takılacak bişey değil plesanta gayet iyi dedi.. ee zaten geçen geceki doktordan bahsetmiyorum bile :) oluyo böyle patavatsız doktorlr malesef.. ve hep bize denk geliyor inan bunlarda bi sınav diyelim napalim canim.. hayırlısı olsun hakkımızda evlatlarımızı kucagimiza alalım hayırlısıyla inşallah..Az önce mesaj yazdım yarım gitmiş. Bugün bebek hareketini göreyim diye doktora gittim. Kendi doktorum doluydu, herhangi bir doktora gittim. Hareketini gördüm tam rahatladım derken kadın amniyotik bant da varmış sizde ama doktorunuz zaten söylemiştir size filan dedi ve cidden bir bant gördüm görüntüde. Yeni mi oluştu derken telefonla doktorlarıma ulaşamayınca internetten bakayım dedim 5saniye bakıp ağlama krizine girdim zaten elim ayağım titredi. Koşa koşa perinatologa gittim, tekrar baktı, rahimde katlanma var, bu hep gördüğümüz birşey. O rahatsızlığın teşhişi böyle bir bakmayla olmaz, zaten ayrıntılıda görürdüm ben dedi. Düşünebiliyormusunuz, hareketini görüp rahatlıyım diye gittiğim doktor beni saatlerce ağlama krizine soktu. Hala elim ayağım titriyor...
Sorma canım hem de ne mübarek.. istersen sağlık ocağında bi kalp atışlarını dinle rahatlarsın ben gitmemek için öyle yapiyodum zararı da yok .. şimdi hissediyorm o yüzden pek gitmiyorum ama Allah korusun hissetmesem yine giderm tabi..Ayy girmiyordum uzun zamandır neler olmuş böyle
@Dadli çok üzüldüm arkadasım... rabbim şefaatçi kılsın onu sana ve bu acını unutturacak evlatlar nasip etsin sana... şimdi nasılsın?
@efsunsuz hiiiç üzülme canım bi şey çıkmıcak Allah ın izniyle, ikili testin gayet güzel. Ben hiç bir test yaptırmadım bi şey varsa da bu hezeyanları yaşamayım diye.
L Ladyrose17 veHappyMommy doktor kazalarınız mübarek olsun, bi daha yaşamayın inşallah.
Kızlar bu arada 4 5 gündür bende hissetmiyorum yavrumu korktumama rabbime emanet. 7 ocak ayrıntılı usg yapılacak gitmicrm o zamana kadar.
Mutevaziligi her halinden bellii canimm :)) ye dur istee. Bizim kizin sn kafana gore takil anne ben rahatm hatta sana rahatszlk vermeym diye vurmuyorum. Ortalkta dolanmiyorm halleri beni oldurecek. Yok anacm yerini bile anlamiyorum :)) isine gelirse vurup kaciyor teyzesi. Babasina vurmuyor artk. Adami sebek yapti. Rabi ben eğleniyorum o ara bi sn gelince duruyor diye. Sukur iyiyizz. Bnde hep alinca 0 3 aliyor benmkide sisko dogarsa ciplak kalacak. Bi iki almali aslnda her ihtimal var.Ölürüm o pasaya ben yaziyodum tam tekmeledi cok mütevazi benim oglumsagol kuzum nasil duruyosa artik o agri yapiyo galiba bide dune kadarda karnimin ortasina bisey batiyodu degisik bisey cikiyo her gun bende bilmiyorum sadece surekli agrim var farkli yerlerimde. Nazli kuzum ne alemde? Teyzesinin pamuk sekeri. Bu arada sanada sorayim ya birsuru citcitli bady alindi bebise ama yeni dogan hic yok yegenimede olmadi demistim ya kafam karisik o konuda kiyafetleride hep 1-2 aylik bakiyorum en kucuk ciplak kalcak yavrum galiba bu gidisle yada cuval gibi seyler giycek sen yeni dogan aldinmi hic yoksa kac aylik kiyafetler?
Canım Alfamed filan verdi mi yoksa sadece kontrol mü edeceksin? Sıkıntı olmaz, bol bol dinlen, meditasyon müziği açıp nefes egzersizleri yap. Evde de sık sık ölç için rahat etsin. Ben mümkün mertebe öyle yapıyorum.Kızlar bu arada ben dün doktoruna gittim 3 saat bekledim tansiyon yine fırladı açlık üstüne uykusuzluk 14-9 du doktor iki haftada bi sıkı takibe aldı artık doğuma yakın olana kadar iki hafta sonra bi haftada bi gidicem.. doğum da kesinlikle sezeryan zaten öyleydi artık başka kaçışı yok kesin oldu :/ hayırlısı hakkımızda 38 haftamda alicak inşallah bebeğim erken gelmez günü gününe gelir ve sorun oluşmazsa. .
Yok canım iki hafta takipte ol sabah akşam ölç tansiyonunu dedi duruma göre tansiyon ilacını basliycaz dedi ama sakın geçirme iki haftada bir gel dedi ve idrar tahlili yapicaz sürekli seker yüklemesi yapalım dedi gidip haftaya yaptircam 24 hafta olunca o şimdi yaptır farketmez dedi ama ben yinede bekleyeyim o da önemliymis.. dün akşam ve hastaneden gelip dinlendikten sonra tansiyonum 12-8 nabzim 112 di inşallah bi sorun olmaz böyle devam eder perşembe kardiyolaga gidicem nabiz iki gün boyunca yüksekti bi baktır dedi Dr.. öyle canım işte hayırlısı olur inşallah ..Canım Alfamed filan verdi mi yoksa sadece kontrol mü edeceksin? Sıkıntı olmaz, bol bol dinlen, meditasyon müziği açıp nefes egzersizleri yap. Evde de sık sık ölç için rahat etsin. Ben mümkün mertebe öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?