2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kolay bişey değil tabi ki nasıl doktorlar var hayret bişey insanlarin duygularıyla bu şekilde oynuyorlar Allahindan bulsunlar

Kan akışı fazla olduğu için hamilelikte nabız yüksek çıkıyor buna mi bağlı acaba ben de kontrolumde doktora sorucam bazen çok çarpıntım var insan korkuyor bu kadar hızlı atar mı diye

Kızlar fiyatı sizcede uygun değil mi ? Alsam diyorum da herşey dahil cibinlik falan sizlere de fikir olsun dedim. Almak isteyen varsa iletişimini yazayım. İnstagramda bi sayfa takip ediyorm ordan denk geldi.

Kızlar hepinizden Allah Razı olsun.keşke buraya yazmasaydım etkilenmişsiniz sizi üzdüğüm için kusura bakmayın.ben dünden beri rahimden hap katıyorlar rahim açılsın diye hala açılmadı.ilaca devam ediyorlar rahim biraz açılsa suni Sancı verecekler.sizden tek ricam lütfen dua edin.ölü doğum yapmak normal doğuma göre daha zormuş Dr öyle dedi .bebek kendini itemez ve rahim açılması zor olurmuş.hakkınızı helal edin üzdüysem

Kizlar ben bebeğine nazar degdirdim herhalde :/ çok hareketli hic durmuyo distan bile baktgnda çok net belli oluyo diye diye 3 gündür çok nadir tepik atio annesine :// o kadar alismismki onun durmayan hallerine simdi aksama kadar oynamasa içime korkusu düşüyor niye hareket etmio bu çocuk bisy mi var diye su dört ayda sağ saglim geceydi iyidi

Helal olsun ne demek.canim allah sana kolaylik ve sabir versin insallaahhh zor olmaz.bol bol dua oku canim.bizlerde okuruz senin icin.rabbim hayirlisini versin senin icin her zaman.

Herkese günaydın :)
kızlar size sorum var benim burnum her sabah kanıyor bununla ilgili bilgisi olan varmı ben doktoruma soracaktım unuttum. eskidende kanardı ama her sabah değil ayda 1 yada daha az

Canım ne demek kusur falan işlemedinki bi kusurun yok.. inşallah tez zamanda dogurursun evet bilirim ölü doğumu şans sayılırmi bilmem ama bebek küçük bu yüzden daha kolay olur tabi ne kadar kolay denilirse hayırlısı olsun inşallah... Allah'ım bı daha yasatmasin.. ne sana ne başka arkadaşlarıma ne bana kimseye yasatmasin inşallah inşallah bu durumdan kurtulursun bir an önce..

Kan akışı fazla olduğu için hamilelikte nabız yüksek çıkıyor buna mi bağlı acaba ben de kontrolumde doktora sorucam bazen çok çarpıntım var insan korkuyor bu kadar hızlı atar mı diye
Canım benim 112 bugünlerde 101-106 falandi normalmi bilmiyorm iki gün arada 128 gördüm şok oldum şuan bakicam kaç ama şu ara 112 inşallah sorun yoktur zaten oncesndede 80-100 arası atardı nabzim gebelikte yükseldi ..

Canm gözlerim dolu dolu helal olsun o da ne demek Allahım yar yardımcın olsun kalbimiz seninle duamız seninle.Valla içimiz acıyor canm emin ol herkes en az senin kadar üzüldü akşamda aklımızdaydın birçok kişi de doğrulicaktır bunu.
Sabır ve güçlü olamnı diliyorum

Merhaba cnm. Adıyla yaşasın güzel isim uyumlu da olmuş. Biz daha karar veremedik zaten daha yeni öğrendik
Toprak ismini de çok istiyordum eşim istemedi :) Ömer Doğu içime sindi bakalım değişmezse.. Doğu ismini kesin istiyorum ama belki ömer değişirse değişir

Amin canm

Herkese günaydın :)
kızlar size sorum var benim burnum her sabah kanıyor bununla ilgili bilgisi olan varmı ben doktoruma soracaktım unuttum. eskidende kanardı ama her sabah değil ayda 1 yada daha az
canım bildiğim kadarıyla hamilelik nedeniyle kan akışının artmasından oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…