- 26 Ekim 2016
- 825
- 445
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.501
İçine sindiyse kolay kolay değişmez cnm çünkü ne bulsan onun kadar güzel gelmiyor insanaToprak ismini de çok istiyordum eşim istemedi :) Ömer Doğu içime sindi bakalım değişmezse.. Doğu ismini kesin istiyorum ama belki ömer değişirse değişir
Canım helal olsun ne demek burada sadece sevincimizi değil derdimizi de paylaşıyoruz herşey Allahın takdiri..inş.sen iyi olursun sağlığın iyi olur çok fazla acı çekmeden sıkıntı yaşamadan. Allahım güç kuvvet sabır versin sana. Dr gittiğinde yeni mi durmuş kalbi c anım bir kaç gündür hissetmiyorum demiştin bir öncesindeKızlar hepinizden Allah Razı olsun.keşke buraya yazmasaydım etkilenmişsiniz sizi üzdüğüm için kusura bakmayın.ben dünden beri rahimden hap katıyorlar rahim açılsın diye hala açılmadı.ilaca devam ediyorlar rahim biraz açılsa suni Sancı verecekler.sizden tek ricam lütfen dua edin.ölü doğum yapmak normal doğuma göre daha zormuş Dr öyle dedi .bebek kendini itemez ve rahim açılması zor olurmuş.hakkınızı helal edin üzdüysem
Derin Milena :)Slm hamiş anneler Kız bebeği olacaklar ne isim koymayı düşünüyorsunuz ?
Mustela kullanıyorum ben doktorum önerdi ama umarım işe yarar, daha karnım büyümediği için tam tecrübe edemedim.kızlar çatlaklar için ne kullanmaya başladınız ne kullanıyorsunuz.
Kim uzulmezki.. küçücük bir sabi.. Allah sabır versin bebeklerimizide bize sağlıklı hayırlı bağışlasınCanm gözlerim dolu dolu helal olsun o da ne demek Allahım yar yardımcın olsun kalbimiz seninle duamız seninle.Valla içimiz acıyor canm emin ol herkes en az senin kadar üzüldü akşamda aklımızdaydın birçok kişi de doğrulicaktır bunu.
Sabır ve güçlü olamnı diliyorum
Amiiiiiin cnm yaKim uzulmezki.. küçücük bir sabi.. Allah sabır versin bebeklerimizide bize sağlıklı hayırlı bağışlasın
Canım endişelenme pozisyonu falan değişmiştir belki ona göre daha zayıf hissediliyordur. Ben eskiden kendi vursun diye beklerdim, baktım azaldı gibi geldi bana da hareketleri. şimdi elimi koyup konuşuyorum onunla ben konuşmaya başlayınca kesinlikle vuruyor onunla konuştuğumu anlıyor tatlı kızım benimKizlar ben bebeğine nazar degdirdim herhalde :/ çok hareketli hic durmuyo distan bile baktgnda çok net belli oluyo diye diye 3 gündür çok nadir tepik atio annesine :// o kadar alismismki onun durmayan hallerine simdi aksama kadar oynamasa içime korkusu düşüyor niye hareket etmio bu çocuk bisy mi var diyesu dört ayda sağ saglim geceydi iyidi
Canim benim o nedemek oyle.burda bir topluluk olusturduk bazi seyleri paylasmak icin.sadece guzel seyler olmuyo malesefki hayatin gercekleriylede yuz yuze geliyoruz bazen.sen iyi ol yeterki kimseyo dusunme simdi ne hakki hukuku kuzum.Allah kolaylik versin sana bizleri dusunme sen simdiKızlar hepinizden Allah Razı olsun.keşke buraya yazmasaydım etkilenmişsiniz sizi üzdüğüm için kusura bakmayın.ben dünden beri rahimden hap katıyorlar rahim açılsın diye hala açılmadı.ilaca devam ediyorlar rahim biraz açılsa suni Sancı verecekler.sizden tek ricam lütfen dua edin.ölü doğum yapmak normal doğuma göre daha zormuş Dr öyle dedi .bebek kendini itemez ve rahim açılması zor olurmuş.hakkınızı helal edin üzdüysem
Benim 1 kez sağlam kanadı canım, sonra hep burnumun içinde kan var gibi ama miktarı az olduğu için dışarı akmıyor içerde kuruyup kalıyor... Kan basıncı arttığı için kılcal damarlar çatlıyormuş. Yanlız benim her sabah fazla miktarda kanama olmuyor dediğin gibi, yine bir doktoruna sor istersen.Herkese günaydın :)
kızlar size sorum var benim burnum her sabah kanıyor bununla ilgili bilgisi olan varmı ben doktoruma soracaktım unuttum. eskidende kanardı ama her sabah değil ayda 1 yada daha az
Alllah yardimcin olaun canim benim, hatirladigim kadariyla bir oglun vardi, ona bolca sarilirsin hastaneden cikinca. Bugunler gececek ve sen yeniden saglikli bir gebelige adim atacaksin. Simdi bolca dua ve sabir, sonrasi gelecek kendiliginden insalllah. Dualarimiz seninle...Arkadaşlar fırsat buldukça yazarım kendinize dikkat edin
O nasıl söz arkadaşım. Helal olsun. Herşeyimizi paylaşıyoruz iyi kötü, seni de çok merak ediyoruz. Sen iyi ol, bugünleri az sıkıntı acıyla atlat da yeni maceran sağlıkla başlasın inşallah. Kendine çok dikkat et. İyi haberlerini bekliyoruz...Kızlar hepinizden Allah Razı olsun.keşke buraya yazmasaydım etkilenmişsiniz sizi üzdüğüm için kusura bakmayın.ben dünden beri rahimden hap katıyorlar rahim açılsın diye hala açılmadı.ilaca devam ediyorlar rahim biraz açılsa suni Sancı verecekler.sizden tek ricam lütfen dua edin.ölü doğum yapmak normal doğuma göre daha zormuş Dr öyle dedi .bebek kendini itemez ve rahim açılması zor olurmuş.hakkınızı helal edin üzdüysem
Insallah canim ya bnde anlamadim birden bire oldu hamilelikte olabiliyomus herdeyi yapiyorum bakalim cok kotu bsyCanım bendede var o illet uzun süredir tekrarlamadı gelmezde inşallahsıcak su torbası veya sisede ılık su yap yatarken otururken bacaklarını falan isit canım ben öyle kurtuluyorum hep inşallah geçer bir an önce
Bence cinsiyet ile ilgili bir fark yok kızlar tamamen gelişim. şimdiki kız olacak inşallah ultrason kağıtlarını karşılaştırdim kız oğlusumdan hem daha kilolu hem daha uzunBana erkekler daha sisko olur gibi geliyo niyeysebu arada minnakina masaallah buyuyor kuzular
Milena çok değişik anlamı neymiş :)Derin Milena :)
Milena; aşık olunan güzel zarif kadın demek canımMilena çok değişik anlamı neymiş :)
Anladım Can'ım ismiyle yaşasın inşAllah prensesMilena; aşık olunan güzel zarif kadın demek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?