2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım helal olsun ne demek burada sadece sevincimizi değil derdimizi de paylaşıyoruz herşey Allahın takdiri..inş.sen iyi olursun sağlığın iyi olur çok fazla acı çekmeden sıkıntı yaşamadan. Allahım güç kuvvet sabır versin sana. Dr gittiğinde yeni mi durmuş kalbi c anım bir kaç gündür hissetmiyorum demiştin bir öncesinde

Kim uzulmezki.. küçücük bir sabi.. Allah sabır versin bebeklerimizide bize sağlıklı hayırlı bağışlasın

Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayı mısınız?

Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.

Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz.
Gebelik.org sayfasindan alintiladim kizlar benim cok hosuma gitti paylasmak istedim sizlerlede..

Canım endişelenme pozisyonu falan değişmiştir belki ona göre daha zayıf hissediliyordur. Ben eskiden kendi vursun diye beklerdim, baktım azaldı gibi geldi bana da hareketleri. şimdi elimi koyup konuşuyorum onunla ben konuşmaya başlayınca kesinlikle vuruyor onunla konuştuğumu anlıyor tatlı kızım benim babasının sesini daha yeni yeni anlamaya başladı, dün akşam şarkı söyledi babası, şarkının sonlarına doğru sağlam bir hareket etti :) yavaş yavaş ona da alışacak. Bol bol konuşun ve sevin onu anneler, çünkü o sizi artık çok net duyuyor

Canim benim o nedemek oyle.burda bir topluluk olusturduk bazi seyleri paylasmak icin.sadece guzel seyler olmuyo malesefki hayatin gercekleriylede yuz yuze geliyoruz bazen.sen iyi ol yeterki kimseyo dusunme simdi ne hakki hukuku kuzum.Allah kolaylik versin sana bizleri dusunme sen simdi

Herkese günaydın :)
kızlar size sorum var benim burnum her sabah kanıyor bununla ilgili bilgisi olan varmı ben doktoruma soracaktım unuttum. eskidende kanardı ama her sabah değil ayda 1 yada daha az
Benim 1 kez sağlam kanadı canım, sonra hep burnumun içinde kan var gibi ama miktarı az olduğu için dışarı akmıyor içerde kuruyup kalıyor... Kan basıncı arttığı için kılcal damarlar çatlıyormuş. Yanlız benim her sabah fazla miktarda kanama olmuyor dediğin gibi, yine bir doktoruna sor istersen.

Arkadaşlar fırsat buldukça yazarım kendinize dikkat edin
Alllah yardimcin olaun canim benim, hatirladigim kadariyla bir oglun vardi, ona bolca sarilirsin hastaneden cikinca. Bugunler gececek ve sen yeniden saglikli bir gebelige adim atacaksin. Simdi bolca dua ve sabir, sonrasi gelecek kendiliginden insalllah. Dualarimiz seninle...

O nasıl söz arkadaşım. Helal olsun. Herşeyimizi paylaşıyoruz iyi kötü, seni de çok merak ediyoruz. Sen iyi ol, bugünleri az sıkıntı acıyla atlat da yeni maceran sağlıkla başlasın inşallah. Kendine çok dikkat et. İyi haberlerini bekliyoruz...

Insallah canim ya bnde anlamadim birden bire oldu hamilelikte olabiliyomus herdeyi yapiyorum bakalim cok kotu bsy

Bana erkekler daha sisko olur gibi geliyo niyeyse bu arada minnakina masaallah buyuyor kuzular
Bence cinsiyet ile ilgili bir fark yok kızlar tamamen gelişim. şimdiki kız olacak inşallah ultrason kağıtlarını karşılaştırdim kız oğlusumdan hem daha kilolu hem daha uzun gelişimi daha hızlı sanırım.

Bende tek isimli olmanın zorluğunu çekiyorum nedense :) bi tanesi dini açıdan güzel bir isim olsun bide Yen'i güncel bir isim olsun istiyorum karar veremiyorum bi türlü ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…