2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    372
moralim çok bozuk arkadaşlar.dün kontrole gittim bebek ters duruyormuş.internetten baktım sebeplerine neler yapılabileceğine can sıkıcı şeyler yazıyo bu konuyu yaşayanlar var mı tavsiyesi olan?
 
Merhaba Mayıs anneleri,

Ben haziran annesiyim, size de bir merhaba diyeyim dedim. Nasıl gidiyor hamişlik? Detaylı ultrasonu muhtemelen hepiniz yaptırdınız.
Bir sorum olacak: Zeynep Kamilde yaptıran oldu mu? Memnun kaldınız mı? Ve hangi doktora gittiniz?
Ben normalde özele gidiyorum ama detaylıyı Zeynep Kamilde yaptırmak istiyorum. Sizden bi fikir almak istedim
 
kızlar niye sürekli çift isim düşünüyorsunuz? ben çift isimliyim ve zorluk çektim hep.
Canım aynen ben de 2 isimliyim ve bir ismimi hiç kullanmıyorum :) normalde tek isim düşünüyordum ama kızımız 2 isim istedi, ondan ikisini de koyucaz mecburen nasıl yani diyecek olursan; eşim biz evlenmeden önce ben de hamile kaldığımı öğrendikten 1 ay sonra rüyamızda gördük kızımızı; 2-3 yaşlarında benzer sarı saçlı kız çocuğu :)) birinde eşim ona derinnn diye sesleniyormuş, benimkinde de kızım gözlerimin içine bakıp milenaaa deyip güldü :) e bize de bunları koymak kaldı tabi :)
 
Betül çok klasik diyorlar isim bulamamışta Betül koymuş gibi oluyormuş bende dini açıdan da anlamı güzel olsun istiyorum o yüzden ikinci bir isim düşünüyorum aslında
Güzel bir isim betül ama kuran'da geçmiyor mu? Kuran'da geçiyor diye tüm anlamlarına bakmadan isimler koyanlar var, dikkatli olmanı öneririm bazen birkaç anlamlı olup bir anlamı çok kötü olabiliyor ben açıkçası koymamayı tercih ederim öyle olmaktansa :)
 
Peygamber efendimiz kızı Fatma'yı Betülüm diye severmiş erkekten çekinen namuslu kadın anlamına geliyormuş
 
Peygamber efendimiz kızı Fatma'yı Betülüm diye severmiş erkekten çekinen namuslu kadın anlamına geliyormuş
Betül güzel canım zaten onun anlamını duymuştum. Direk kuran'da geçsin diye başka bir isim ararsan dikkatli olmak lazım diye demiştim :) adıyla yaşasın miniklerimiz inş :)
 
Senin üzgüntünü anlamamız mümkün değil duadan başka sevincimizi paylaştığımız gibi üzgüntüleri de paylaşalım ki biraz olsun yapabileceğimiz dualarimizla sana faydamız olabilsin Rabbim yardımcın olsun sabır versin
 
moralim çok bozuk arkadaşlar.dün kontrole gittim bebek ters duruyormuş.internetten baktım sebeplerine neler yapılabileceğine can sıkıcı şeyler yazıyo bu konuyu yaşayanlar var mı tavsiyesi olan?
Bende dün kontrole gittim benimde ters duruyordu doktorum bu konuyla ilgili birsey demedi hatta cinsiyetini bile gorebildi.sikinti olsaydi soylerdi herhalde
 
Çok üzüldüm ben azönce okudum arada kaçmış okuyamamışşım allahım sabır versin geçmiş olsun vallah nediyeceğimi bilemedim herşeyin hayırlısı allahtan vardır bundada bir hayır.
 
Hahaha yerim onun rahatligini ben ya fena olucak simdiden sizi parmaginda oynatiyor masallah kuzumaa :) bide kilosu en gec dogumdan iki hafta once asagi yukari belli olur ama ondan sonrada bizim icin zor olur alisverise cikmak camasir yikamak. Onlarida ne zaman yapsakki? 6. ayina kadar ugursuzluk derler yikanmazmis cok erkende yapmak istemiyorum insanda bilemiyo tabi ne zaman dogacaklar :)
 
Aminnn canim niyeyse ona bisey olur diye dusunmuyorum hic o iyi annesine cektiriyo diye dusunuyorum aklima kotu seyler getormiyorum. Onlar iyi olsunda biz cekeriz sorunsuz skintisiz zamaninda saglikla gelsinler insallah
aminn tabii aynen öle cinsiyeti neydi canmm senin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…