- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.541
Ben de bir anda çok hızlı kilo almaya başladım. Yürüyüş yapmak lazım sanırım. Bir de yediklerimize dikkat edicez mecburen. Ekmek, patates, makarna, yağlı yiyecekleri çok çok az yemek hatta hiç yememek lazım.Kontrolüm vardı bugün kızlar... bebeğim iyi şükürler olsun. Boyu 20 cm kilosu 272 gram..
Plesanta 15. Haftada asagıdaydı yerine geçmiş o problemi de atlattık.
Tek sorun benim çok kilo almamyürüyüş vs yapamıyordum şimdi başlayabilirsin dedi doktorum. Ama ben 63 ile başladığım yolculuğumda şuan 73 üm Boyum 174. Nasıl besleniyorsunuz ? Doktorum önümüzde ki ay görüşmemizde yine böyle kilo alımın devam ederse diyetisyenle devam edicez dedi.
Kafama fena taktım, napcaz bu kilo işini
Ben de bir anda çok hızlı kilo almaya başladım. Yürüyüş yapmak lazım sanırım. Bir de yediklerimize dikkat edicez mecburen. Ekmek, patates, makarna, yağlı yiyecekleri çok çok az yemek hatta hiç yememek lazım.
Yok ya öyle düşünme. Böyle önemsiz şeylere kafanı takma bence. Önceki sayfalara bakarsan hepimiz çeşit çeşit ne ciddi sorunlar yaşıyoruz bak. Progestan ben de kullanıyorum, hareketsizlikten de oluyor biraz ama en önemli etken kontrolsüz yemek. Kilo için kahrolursak bir de, yandık. Sadece kilo aldırıcı şeylerden uzak dur. Kilonu biraz sabitlemeye çalış bence. Tatlı, ekmek, makarna, pilav, patates, hamurişi vs bunları kesmeye çalış. Zaten kilon sabitlenir bu şekilde..Zaten belliydi böyle olacağım. Çabuk kilo alan bir bünyem varbirde ilk ayları yatarak geçirdim gibi bir şey. Pcos vardı bende progestan vs de kullandım doktor çok izin vermedi harekete. Çok şişersem bebeğime de zarar bana da... moralim sıfır
Yok ya öyle düşünme. Böyle önemsiz şeylere kafanı takma bence. Önceki sayfalara bakarsan hepimiz çeşit çeşit ne ciddi sorunlar yaşıyoruz bak. Progestan ben de kullanıyorum, hareketsizlikten de oluyor biraz ama en önemli etken kontrolsüz yemek. Kilo için kahrolursak bir de, yandık. Sadece kilo aldırıcı şeylerden uzak dur. Kilonu biraz sabitlemeye çalış bence. Tatlı, ekmek, makarna, pilav, patates, hamurişi vs bunları kesmeye çalış. Zaten kilon sabitlenir bu şekilde..
merhaba canım hayırlı olsun bebişin. ben de nisan annelerini takip ediyorum fikir alma açısındanMerhaba Mayıs anneleri,
Ben haziran annesiyim, size de bir merhaba diyeyim dedim. Nasıl gidiyor hamişlik? Detaylı ultrasonu muhtemelen hepiniz yaptırdınız.
Bir sorum olacak: Zeynep Kamilde yaptıran oldu mu? Memnun kaldınız mı? Ve hangi doktora gittiniz?
Ben normalde özele gidiyorum ama detaylıyı Zeynep Kamilde yaptırmak istiyorum. Sizden bi fikir almak istedim
Canım cok gecmis olsun aynisi gecen sene ben de yaşadım. Ilac ve suni sanci vermislerdi dedigin gibi bebek kendini itemez ama bol bol yürü... dua oku... kendine de dikkat et 3 ay ya da 4 ay korun demisti bana doktorum tekrar bebek düşünmek icin. Diger tarafta şefaatçi olur insallah kaybettigin bebek. Oyle düşün. Rabbim en kisa zamanda hayırlı saglikli bir bebek nasip etsin tekrardan insallah...seni cok iyi anliyorum...Arkadaşlar fırsat buldukça yazarım kendinize dikkat edin
Teşekkür ederim canım :)merhaba canım hayırlı olsun bebişin. ben de nisan annelerini takip ediyorum fikir alma açısındanbiz de detaylılar daha hemen hemen yeni başlıyor canım benim perşembe mesela ama İstanbul da değilim o yüzden yardımcı olamıcam sanırım hayırla alırsın inşallah yavrunu kucağına
Boy kilo oranina gore 80 kiloyu asmayacak sekilde kendini ayarlayabilirsin. Umutsuzluga kapilma, Allah baska dert vermesin.Zaten belliydi böyle olacağım. Çabuk kilo alan bir bünyem varbirde ilk ayları yatarak geçirdim gibi bir şey. Pcos vardı bende progestan vs de kullandım doktor çok izin vermedi harekete. Çok şişersem bebeğime de zarar bana da... moralim sıfır
Banada oyle geldi canim. Fena ki ne fena :) bu gun tetenos asimizi vurulduk. Bide dedm bida cinsyetine bakalim oda fistik yatms sirt ustu. Bagdas kurmus gostermedi. :))) 6 ayina kadar yikamak ugurszlk mu bikmiyorumda durup surup bakiyorum elbiselerine yere seriyorm falan dayanamaz yaparm erken yikarsam 8. Ayda yikarm bende . yada annem gelnce o yapar hihihhhHahaha yerim onun rahatligini ben ya fena olucak simdiden sizi parmaginda oynatiyor masallah kuzumaa :) bide kilosu en gec dogumdan iki hafta once asagi yukari belli olur ama ondan sonrada bizim icin zor olur alisverise cikmak camasir yikamak. Onlarida ne zaman yapsakki? 6. ayina kadar ugursuzluk derler yikanmazmis cok erkende yapmak istemiyorum insanda bilemiyo tabi ne zaman dogacaklar :)
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses :)Eki Görüntüle 1931013 teyzeleri Prensesimiz geliyor Kesinleşti ve doktor çok güzel bir prenses benden demesi dedi Ama agzını burnunu hep gördüm bugün şükürler olsun içim Rahatladı agzını açıp açıp kapattı elini agzına götürdü başına koydu bana el uzattı kurban oldugum bugün bir kez daha şükür ettim RabbimeBurda ümit ettim burda dua ettim bu sitede her isteyenle bir oldum ve Kavuştum inşallah 5-6 ay sonra kucagıma alacagım inşallah hep beraber saglıkla sıhatle alırız teyzelerine selam olsun
Hayırlı olsunnn Allah tamamına erdirsin Prensesini size bağışlasınnEki Görüntüle 1931013 teyzeleri Prensesimiz geliyor Kesinleşti ve doktor çok güzel bir prenses benden demesi dedi Ama agzını burnunu hep gördüm bugün şükürler olsun içim Rahatladı agzını açıp açıp kapattı elini agzına götürdü başına koydu bana el uzattı kurban oldugum bugün bir kez daha şükür ettim RabbimeBurda ümit ettim burda dua ettim bu sitede her isteyenle bir oldum ve Kavuştum inşallah 5-6 ay sonra kucagıma alacagım inşallah hep beraber saglıkla sıhatle alırız teyzelerine selam olsun
Gözünaydın cnm sağlıkla yavrunu kucağına al inşEki Görüntüle 1931013 teyzeleri Prensesimiz geliyor Kesinleşti ve doktor çok güzel bir prenses benden demesi dedi Ama agzını burnunu hep gördüm bugün şükürler olsun içim Rahatladı agzını açıp açıp kapattı elini agzına götürdü başına koydu bana el uzattı kurban oldugum bugün bir kez daha şükür ettim RabbimeBurda ümit ettim burda dua ettim bu sitede her isteyenle bir oldum ve Kavuştum inşallah 5-6 ay sonra kucagıma alacagım inşallah hep beraber saglıkla sıhatle alırız teyzelerine selam olsun
Onun guzelliginii sevsinlerr. Rabbim bizlere bagislasin kuzularii. Bir prenses daha katildi.aramiza saglicakla insaallahhEki Görüntüle 1931013 teyzeleri Prensesimiz geliyor Kesinleşti ve doktor çok güzel bir prenses benden demesi dedi Ama agzını burnunu hep gördüm bugün şükürler olsun içim Rahatladı agzını açıp açıp kapattı elini agzına götürdü başına koydu bana el uzattı kurban oldugum bugün bir kez daha şükür ettim RabbimeBurda ümit ettim burda dua ettim bu sitede her isteyenle bir oldum ve Kavuştum inşallah 5-6 ay sonra kucagıma alacagım inşallah hep beraber saglıkla sıhatle alırız teyzelerine selam olsun
Arkadaşlar fırsat buldukça yazarım kendinize dikkat edin
Gözünaydın cnm sağlıkla yavrunu kucağına al inş
Saolun Allah ragzı olsun teyzeleri kucagıma alıp saglıkla sıhatle sevip okşamak koklamak için sabırsızlanıyorumOnun guzelliginii sevsinlerr. Rabbim bizlere bagislasin kuzularii. Bir prenses daha katildi.aramiza saglicakla insaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?