2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar 20+3 oldum ve bugün 2.düzey ultrasona girdim ama benim bu inatçı minnak yine göstermedi cinsiyetini benim gibi hala bebeğin cinsiyetini öğrenemeyen var mı?
Ya bununda bir suresi var sanrm. Biraz hareketlenince gormk zorlasiyor. Benm 14. Haftada gosterdi %99 kiz dedi emin olaym diye ara ara gidiyorum ama gostermiyor artk

Tabii oyledirr:)) gelisim bireyseldr. Masaallah kuzunaa

Bir kaç yerde okumuştum. O kistler Yok oluyormuş. İnşallah öyle olur seninde

anladım canım sağol benimde cok şiddetli değil ama işte sızıntı gibi hissediliyor yani oda rahatsız etti beni :)

Dualarım seninle İyi şeyler düşünelim, herşeyin en iyisini dileyelim. Gebelik pamuk ipliği... İnsan bir gün rahat edemiyor. Sürekli tetikteyiz hepimiz çeşitli sebeplerden... Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah

Ya bununda bir suresi var sanrm. Biraz hareketlenince gormk zorlasiyor. Benm 14. Haftada gosterdi %99 kiz dedi emin olaym diye ara ara gidiyorum ama gostermiyor artk
Benimki de saklanıyor sürekli net bi fotosu yok kuzumun.bence normal böyle olması ben de öyle duymuştum canım

Bunu biliyorum canim. Gecenlerde paylastm hatta. Kesinlikle cok uygun ama 1 yasina kadar yaziyordu. Birde yatagi sunger ortopedik degil. Boyutu istedgm gibi olsa kacirmazdm

Canm dualarımız seninle Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah kaybolacak kistler.Allah yardımcın olsun.Sende evde bol bol hergün dua et Allah kabul eder inşallah .

inşallah canım ...hayırlısı artık elimden birşey gelmiyor dua etmekten başka
Canim hic uzme kendini ayni durum arkadaşımın basina geldi.hem kist hem de parlaklik. Onlar test yaptirdilar 2bin lira verip almanyaya gonderdiler ta hatta. Sonucta bebeklerin cogunda bu durumun yasanabilecegini ( ozellikle erkek bebeklerde) sonradan kendiliginden kaybolduğunu soylediler. Seninki de öyledir, yine de ihmal etme tabii takibini yaptir.ama üzülüp strese girip kendine de bebege de zarar verme

Aynen Canim çok konuşrum bende prensesimle hele babasi isten gelince bile önce karnima eğilip ben geldim kizimm çok.özledim seni vs vs. Konuşur sonra bana sarilir

Bende dün kontrole gittim benimde ters duruyordu doktorum bu konuyla ilgili birsey demedi hatta cinsiyetini bile gorebildi.sikinti olsaydi soylerdi herhalde

anladım canım bu şekilde normal doğum değil sezeryan olma ihtimalim daha yüksekmiş ben normal doğum istediğim için endişelendim ve bebek ters duruyorsa amnion sıvısı az olabilirmiş,bebeğe oksijen az gidebilirmiş bunlar beni endişelendirdi.

Allah razı olsun canım inşallah dediğin gibi olur da ben de rahatlarım

Canim cok kiside duydum, bu parlaklik durumunun son aylarda gecebilecegini. Doktorun seker yuklemesi onerdi mi?

kızlar bugün doktor bebek sıvının içinde yüzmesi lazım ama yüzmüyor çok su iç dedi içiyorum zaten dedim oda tamam içmeye devam dedi ve 1 hafta içinde detaylı istedi korktum biran sıkntı yoktur inşallah

İlginç ilk defa duydum.bü problem teşkil eder mi ki yani yüzmemesi?hissediyor musunuz tekmelerini falan?

Bu haftalarda ters durması normal.alanı geniş olduğundan bolca hareket ediyor bebek.belkş siz hastaneden çıkana dek de düzelmiştir sorun etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…