- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.561
Ya bununda bir suresi var sanrm. Biraz hareketlenince gormk zorlasiyor. Benm 14. Haftada gosterdi %99 kiz dedi emin olaym diye ara ara gidiyorum ama gostermiyor artkKızlar 20+3 oldum ve bugün 2.düzey ultrasona girdim ama benim bu inatçı minnak yine göstermedi cinsiyetinibenim gibi hala bebeğin cinsiyetini öğrenemeyen var mı?
Tabii oyledirr:)) gelisim bireyseldr. Masaallah kuzunaaBence cinsiyet ile ilgili bir fark yok kızlar tamamen gelişim. şimdiki kız olacak inşallah ultrason kağıtlarını karşılaştırdim kız oğlusumdan hem daha kilolu hem daha uzungelişimi daha hızlı sanırım.
Kızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Organ ve kemik anomalliği saptamadı
ancak koroid plektus kisti izlendi yani bebeğimin beyinde kist var..
Bir de bağırsaklarında parlaklık gördü
üçlü tarama testini önemsemedi o açıdan içimi rahatlattı
ama kistlerin takip edilmesi gerektiğini söyledi
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
1 ay sonra inşallah kistler kaybolur hiperokojen bağırsak normale döner
Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.Rabbim nasıl uygun görürse öyle olacak
Bir kaç yerde okumuştum. O kistler Yok oluyormuş. İnşallah öyle olur seninde
Benim 1 kez sağlam kanadı canım, sonra hep burnumun içinde kan var gibi ama miktarı az olduğu için dışarı akmıyor içerde kuruyup kalıyor... Kan basıncı arttığı için kılcal damarlar çatlıyormuş. Yanlız benim her sabah fazla miktarda kanama olmuyor dediğin gibi, yine bir doktoruna sor istersen.
Dualarım seninleKızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
Benimki de saklanıyor sürekli net bi fotosu yok kuzumun.bence normal böyle olması ben de öyle duymuştum canımYa bununda bir suresi var sanrm. Biraz hareketlenince gormk zorlasiyor. Benm 14. Haftada gosterdi %99 kiz dedi emin olaym diye ara ara gidiyorum ama gostermiyor artk
Bunu biliyorum canim. Gecenlerde paylastm hatta. Kesinlikle cok uygun ama 1 yasina kadar yaziyordu. Birde yatagi sunger ortopedik degil. Boyutu istedgm gibi olsa kacirmazdmKızlar fiyatı sizcede uygun değil mi ? Alsam diyorum da herşey dahil cibinlik falan sizlere de fikir olsun dedim. Almak isteyen varsa iletişimini yazayım. İnstagramda bi sayfa takip ediyorm ordan denk geldi. Eki Görüntüle 1930718 Eki Görüntüle 1930719
Canm dualarımız seninle Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah kaybolacak kistler.Allah yardımcın olsun.Sende evde bol bol hergün dua et Allah kabul eder inşallah .Kızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Canim hic uzme kendini ayni durum arkadaşımın basina geldi.hem kist hem de parlaklik. Onlar test yaptirdilar 2bin lira verip almanyaya gonderdiler ta hatta. Sonucta bebeklerin cogunda bu durumun yasanabilecegini ( ozellikle erkek bebeklerde) sonradan kendiliginden kaybolduğunu soylediler. Seninki de öyledir, yine de ihmal etme tabii takibini yaptir.ama üzülüp strese girip kendine de bebege de zarar vermeinşallah canım ...hayırlısı artık elimden birşey gelmiyor dua etmekten başka
Benim gorumcenin oyle olmus canim kacrdm zamsnini 9 ay gostermedi diyor :)Benimki de saklanıyor sürekli net bi fotosu yok kuzumun.bence normal böyle olması ben de öyle duymuştum canım
amin inşallah canımDontsay hayırlı olsun canım sağ salim Rabbim kavuştursun inşallah
Aynen Canim çok konuşrum bende prensesimle hele babasi isten gelince bile önce karnima eğilip ben geldim kizimm çok.özledim seni vs vs. Konuşur sonra bana sarilirCanım endişelenme pozisyonu falan değişmiştir belki ona göre daha zayıf hissediliyordur. Ben eskiden kendi vursun diye beklerdim, baktım azaldı gibi geldi bana da hareketleri. şimdi elimi koyup konuşuyorum onunla ben konuşmaya başlayınca kesinlikle vuruyor onunla konuştuğumu anlıyor tatlı kızım benimbabasının sesini daha yeni yeni anlamaya başladı, dün akşam şarkı söyledi babası, şarkının sonlarına doğru sağlam bir hareket etti :) yavaş yavaş ona da alışacak. Bol bol konuşun ve sevin onu anneler, çünkü o sizi artık çok net duyuyor
Bende dün kontrole gittim benimde ters duruyordu doktorum bu konuyla ilgili birsey demedi hatta cinsiyetini bile gorebildi.sikinti olsaydi soylerdi herhalde
Canim hic uzme kendini ayni durum arkadaşımın basina geldi.hem kist hem de parlaklik. Onlar test yaptirdilar 2bin lira verip almanyaya gonderdiler ta hatta. Sonucta bebeklerin cogunda bu durumun yasanabilecegini ( ozellikle erkek bebeklerde) sonradan kendiliginden kaybolduğunu soylediler. Seninki de öyledir, yine de ihmal etme tabii takibini yaptir.ama üzülüp strese girip kendine de bebege de zarar verme
Canim cok kiside duydum, bu parlaklik durumunun son aylarda gecebilecegini. Doktorun seker yuklemesi onerdi mi?Kızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
İlginç ilk defa duydum.bü problem teşkil eder mi ki yani yüzmemesi?hissediyor musunuz tekmelerini falan?kızlar bugün doktor bebek sıvının içinde yüzmesi lazım ama yüzmüyor çok su iç dedi içiyorum zaten dedim oda tamam içmeye devam dedi ve 1 hafta içinde detaylı istedi korktum biran sıkntı yoktur inşallah
Bu haftalarda ters durması normal.alanı geniş olduğundan bolca hareket ediyor bebek.belkş siz hastaneden çıkana dek de düzelmiştir sorun etmeyinanladım canım bu şekilde normal doğum değil sezeryan olma ihtimalim daha yüksekmiş ben normal doğum istediğim için endişelendim ve bebek ters duruyorsa amnion sıvısı az olabilirmiş,bebeğe oksijen az gidebilirmiş bunlar beni endişelendirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?