- Konu Sahibi endless love
-
- #25.581
Canım Allah yardımcın olsunKızlar hepinizden Allah Razı olsun.keşke buraya yazmasaydım etkilenmişsiniz sizi üzdüğüm için kusura bakmayın.ben dünden beri rahimden hap katıyorlar rahim açılsın diye hala açılmadı.ilaca devam ediyorlar rahim biraz açılsa suni Sancı verecekler.sizden tek ricam lütfen dua edin.ölü doğum yapmak normal doğuma göre daha zormuş Dr öyle dedi .bebek kendini itemez ve rahim açılması zor olurmuş.hakkınızı helal edin üzdüysem
Canım o kisti hiç önemseme benim bebeğim içinde söylediler 24.haftaya kadar olabilirmiş tabiki diğer organlarında bi sorun saptanmazsa ama benimki 20.haftada kaybolduKızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Organ ve kemik anomalliği saptamadı
ancak koroid plektus kisti izlendi yani bebeğimin beyinde kist var..
Bir de bağırsaklarında parlaklık gördü
üçlü tarama testini önemsemedi o açıdan içimi rahatlattı
ama kistlerin takip edilmesi gerektiğini söyledi
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
1 ay sonra inşallah kistler kaybolur hiperokojen bağırsak normale döner
Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.Rabbim nasıl uygun görürse öyle olacak
Allah şifa versin bebeğine canım inş.kendiliğinden kaybolurKızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
1 ay sonra yine çağırdı..amniyosentez yaptırmamı önerdi .Eşimle ortak karar aldık yaptırmayacağız bebeği kaybetme riski var çünkü
çok hissedemiyorum.Doktoruma sordum 2 hafta sonraya tam hissedersin dedi yenide detaylı randevu aldım 6 ocaga verdi bakalım ne olacak inşallah iyi sonuç alırım Doktor saglıklı dedi fakat detaylıda daha rahat etcem galibaİlginç ilk defa duydum.bü problem teşkil eder mi ki yani yüzmemesi?hissediyor musunuz tekmelerini falan?
Canim dularimiz sizinle insallah saglikla kucagina almayi ňasib etsin Allah'imKızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Hiç biseycikler olmayacak inşallah seni ve eşini tebrik ediyorum amniyosentez konusunda çok doğru bir karar vermişsiniz.. Bunların hepsi bir sınav ve inşallah sizde gececeksiniz bebisinizi alacaksınız kucağınıza Allah'ın izniyle .. oluyor böyle şeyler anne karnında ama geciyoda daha çok minik ve güçlü o annesi atlatır hepsini :)Kızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle inşallah sağlıklı bi bebek ňasib etsin Rabbim tekrarKızlar hepinizden Allah Razı olsun.keşke buraya yazmasaydım etkilenmişsiniz sizi üzdüğüm için kusura bakmayın.ben dünden beri rahimden hap katıyorlar rahim açılsın diye hala açılmadı.ilaca devam ediyorlar rahim biraz açılsa suni Sancı verecekler.sizden tek ricam lütfen dua edin.ölü doğum yapmak normal doğuma göre daha zormuş Dr öyle dedi .bebek kendini itemez ve rahim açılması zor olurmuş.hakkınızı helal edin üzdüysem
ben detaylıya 10 gün kadar önce girdim, banada tek sorun amniyotik sıvın tam sınırda dedi. Su ic dedi, hicte sevmiyorum öyle sadece su icmeyi. Tarcın, elma falan koyuyorum artık tadı olsun diye.çok hissedemiyorum.Doktoruma sordum 2 hafta sonraya tam hissedersin dedi yenide detaylı randevu aldım 6 ocaga verdi bakalım ne olacak inşallah iyi sonuç alırım Doktor saglıklı dedi fakat detaylıda daha rahat etcem galiba
Canım ya en güzel haberi almışsın bebişin sağlıklı gerisine çok takılma hem senin boyun varmış benim ablam 25 kg aldı şimdi tığ gibiKontrolüm vardı bugün kızlar... bebeğim iyi şükürler olsun. Boyu 20 cm kilosu 272 gram..
Plesanta 15. Haftada asagıdaydı yerine geçmiş o problemi de atlattık.
Tek sorun benim çok kilo almamyürüyüş vs yapamıyordum şimdi başlayabilirsin dedi doktorum. Ama ben 63 ile başladığım yolculuğumda şuan 73 üm Boyum 174. Nasıl besleniyorsunuz ? Doktorum önümüzde ki ay görüşmemizde yine böyle kilo alımın devam ederse diyetisyenle devam edicez dedi.
Kafama fena taktım, napcaz bu kilo işini
Hanımlar Ali express den bebeğim için bir şeyler alayım diyorum. Carters in ürünleri vs var. Alan oldu mu daha önce ? Sağlıklı olur mu ?
Teslimiyetinize hayran kaldim maasallah size.Rabbim bu teslimiyetten oturu yavrunu saglikla sana bagislayacaktir inaniyorum.gor bak annesi onumuzdeki ay kontrole gittiginde yuzunuz gulecekKızlar profesöre göründüm detaylı ultrasonla baktı
Bende merak ediyordum bunu :) güzel şeyler var ama sağlıklı mi bilemedimHanımlar Ali express den bebeğim için bir şeyler alayım diyorum. Carters in ürünleri vs var. Alan oldu mu daha önce ? Sağlıklı olur mu ?
Canim cok kiside duydum, bu parlaklik durumunun son aylarda gecebilecegini. Doktorun seker yuklemesi onerdi mi?
Teslimiyetinize hayran kaldim maasallah size.Rabbim bu teslimiyetten oturu yavrunu saglikla sana bagislayacaktir inaniyorum.gor bak annesi onumuzdeki ay kontrole gittiginde yuzunuz gulecek
Bana sanırım iki gün yıkanma demişşlerdiKızlar bugün tetanos aşısı oldum banyo yapabilir miyim sizce
Bu haftalarda çok hissedemezsiniz zaten normal yani.endişe etmeyinçok hissedemiyorum.Doktoruma sordum 2 hafta sonraya tam hissedersin dedi yenide detaylı randevu aldım 6 ocaga verdi bakalım ne olacak inşallah iyi sonuç alırım Doktor saglıklı dedi fakat detaylıda daha rahat etcem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?