2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım Allah yardımcın olsun

Canım o kisti hiç önemseme benim bebeğim içinde söylediler 24.haftaya kadar olabilirmiş tabiki diğer organlarında bi sorun saptanmazsa ama benimki 20.haftada kayboldu

Allah şifa versin bebeğine canım inş.kendiliğinden kaybolur

İlginç ilk defa duydum.bü problem teşkil eder mi ki yani yüzmemesi?hissediyor musunuz tekmelerini falan?
çok hissedemiyorum.Doktoruma sordum 2 hafta sonraya tam hissedersin dedi yenide detaylı randevu aldım 6 ocaga verdi bakalım ne olacak inşallah iyi sonuç alırım Doktor saglıklı dedi fakat detaylıda daha rahat etcem galiba

Canim dularimiz sizinle insallah saglikla kucagina almayi ňasib etsin Allah'im

Hiç biseycikler olmayacak inşallah seni ve eşini tebrik ediyorum amniyosentez konusunda çok doğru bir karar vermişsiniz.. Bunların hepsi bir sınav ve inşallah sizde gececeksiniz bebisinizi alacaksınız kucağınıza Allah'ın izniyle .. oluyor böyle şeyler anne karnında ama geciyoda daha çok minik ve güçlü o annesi atlatır hepsini :)

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle inşallah sağlıklı bi bebek ňasib etsin Rabbim tekrar

ben detaylıya 10 gün kadar önce girdim, banada tek sorun amniyotik sıvın tam sınırda dedi. Su ic dedi, hicte sevmiyorum öyle sadece su icmeyi. Tarcın, elma falan koyuyorum artık tadı olsun diye.

Ca
Canım ya en güzel haberi almışsın bebişin sağlıklı gerisine çok takılma hem senin boyun varmış benim ablam 25 kg aldı şimdi tığ gibi

Teslimiyetinize hayran kaldim maasallah size.Rabbim bu teslimiyetten oturu yavrunu saglikla sana bagislayacaktir inaniyorum.gor bak annesi onumuzdeki ay kontrole gittiginde yuzunuz gulecek

Kızııııım geliyormuş bugün dr gittik okadar zor gösterdiki terbiyeli kızım ben çok sevindim tabi eşim hep erkek diye hayal ettiği için hala şoku atlatabilmiş değil ayyyy kızımamı sevineyim eşimemi kızayım bilemedim insan ilk çocuğunda sabit fikirli olur mu yahuuuu çöl şükür sağlığımızda yerinde darısı tümisteyenlere olsun

Teslimiyetinize hayran kaldim maasallah size.Rabbim bu teslimiyetten oturu yavrunu saglikla sana bagislayacaktir inaniyorum.gor bak annesi onumuzdeki ay kontrole gittiginde yuzunuz gulecek

Canım ben %0 hareketli spermle hamile kaldım
Mucize gibi birşeydi. Rabbim ol dedi ve oldu..
Dün çok ağladım ama bugün daha dirayetliyim...Rabbim hiç olmadık kapılar açar inşallah.
zaten sonuç ne olursa olsun bebeğimi aldırmayacağım..

Rabbim tüm hamişlere ve bebek özlemiyle bekleyenlere sağlıklı melekler nasip etsin...

Ben geçmişi okumamıştım bazı üzücü hbrler alınmış Rabbim herkese hayırlısını versin... kusura bakmayın direk yazdım az önce... Rabbim hepimizin şifasını versin, çok üzüldüm...

Bu haftalarda çok hissedemezsiniz zaten normal yani.endişe etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…