2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ben detaylıya 10 gün kadar önce girdim, banada tek sorun amniyotik sıvın tam sınırda dedi. Su ic dedi, hicte sevmiyorum öyle sadece su icmeyi. Tarcın, elma falan koyuyorum artık tadı olsun diye.
Ben de bilakis su içemeye bayılıyorum.dün hesapladım akşam 8 den 2 ye kadar 3 lt su içmişim.abartıyorum ben de sanırım

Uzuntulerinizi de sevinclerinizi de yazmaktan cekinmeyin, sevincinizde uzuntunuz de icinizde kalmasin. Hem aglariz hem guleriz, 9 ayi hayirlisiyla bitiririz insallah.
İnşallah Cnm... malum en hassas,en duygusal dönemlerdeyiz... saol yazın biraz rahatlattı, biranda neye uğradığımı şaşırdım çünkü çok hatalı bulmuştum kendimi...

Surekli katilim saglayip, sonra birden yazilmayinca merak ediyorum. İkizlerimizin annesi nerelerde acaba?

Canım öyle düşünme sakın şimdi iyi olmaya çalış bizi de haberdar et Rabbim yardımcın olsun

Bugun iki defa sanki karnimda disari dogru bir itme hissettim,ama bebek mi yoksa seyirme felan mi bilemedim. Bebisim daha kucuk, 19 haftalik yani tekme atabilir mi bilemedim acemilikte garip yani, emin olamiyorum degildir diyorum

İyi akşamlar kızlar grip oldum ıhlamur içersem bi zararı olur mu daha hafif atlatmak için tavsiyeleriniz var mı
Bol Limonlu sıcak su iç canım, geçmiş olsun, ben biraz uzak duruyorum bitki çaylarından, ıhlamurun bir zararı yoktur belki ama bazı bitki çayları zararlıymış ya o yüzden komple hayatımdan çıkardım :) boğaz ağrısı-acısı varsa bal ve tarçını karıştırıp yiyebilirsin.

İyi akşamlar kızlar grip oldum ıhlamur içersem bi zararı olur mu daha hafif atlatmak için tavsiyeleriniz var mı
Ihlamur icebilirsin canım ben ıhlamur sayesinde atlattım çorba portakal ve ıhlamur zencefil iyi geliyor benim doktorum günde 2 3 bardak ıhlamur içmenin zararları yok dedi zencefilde kaynatip içtim

Aminn amin aminn tabiki arkadasim yeterki Allah ol desin..

Tsk ederim cnm dikkat edin sizlerde valla iki canlı olup hasta olmak daha zor

ben detaylıya 10 gün kadar önce girdim, banada tek sorun amniyotik sıvın tam sınırda dedi. Su ic dedi, hicte sevmiyorum öyle sadece su icmeyi. Tarcın, elma falan koyuyorum artık tadı olsun diye.
ben günde 4 litreden fazla içiyorum normal hayattada sevdigimden çok içerim,Doktorada dedim anlam veremedim 3 lt iç yeter dedi ama ben zaten içiyorum çözemedim

Canim doktorum bana hiç kiloma bişey demedi ama aşırı yemege başladım bende çok korkmaya başladım kendimden 9 kilo oldu bendede yemeyi biraz az yemem lazım galiba birde hamilelik şekeri ölçüyorlarmış daha yapılmadı bende ondan da korktum birde vitamin hapı balık yağı kullanıyorum bi şekilde durmam lazım bende artık ama nasıl bilmiyorum

sanırım bu kilo olayına çokta yapıcak bişey yok,az yesende alınıyor. Hamileliğinde 30-40 kilo alanlar var ama hepsi gidiyomuş en fazla bir yılda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…