2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
oyle canimm ilim guzel sey cok seviyorum memnunum turkiyenin sartlari insani biktiriyor. Kim bilir yavrularimz nerelere ne guzel yerlere geleceklerr o guzel gunleride gorecegz inss
Aminnn insallah akilli olup okusun minnaklar gerco o gunlere cok var bi dogurup buyutelimde hayirlisiyla

Evet ya bende öne doğru egilince bişey önüme toplanıyor sanki kanguru gibi hissediyorum

Geçmiş olsun canım umarım iyisindir yaa hatırlayamadım rahimde açılma falan mı vardı? Maşallah prensese kocaman olmuş ben de merak ediyorum ne kadar büyüdü bakalım bizimki, kontrolümüz cuma :)

Geçmiş olsun canım umarım iyisindir yaa hatırlayamadım rahimde açılma falan mı vardı? Maşallah prensese kocaman olmuş ben de merak ediyorum ne kadar büyüdü bakalım bizimki, kontrolümüz cuma :)
Evet canım açılmam vardı yeni başlamıştı ama doktorum dikiş atmayı önerdi iyiki de olmuşum şuan bende bebeğime iyiyim. İstirahat ediyoz kızımla bol bol yatış :)) sağlıklı beslenmek işe yarıyomuş canım son 10gündür dikkat ettm hep yoğurt kefir yumurta yeşillik badem ceviz yedim. 100gr etkiledi bundan sonra abur cubur kestim kızıma yarayan neyse onları yiycem inşallah büyümüştür annesi. Geçmiyo da günler :))

Oyy oyy masaallah kuzumaa bal bocukkq daha iyi olun insaallah. Senin kuyruk sokumu agrinn devami ediyomu canm merk ettmm

Oyy oyy masaallah kuzumaa bal bocukkq daha iyi olun insaallah. Senin kuyruk sokumu agrinn devami ediyomu canm merk ettmm
Çok şükür teyzesi mutlu olduk bizde :)) bende bu aralar dikkat ediyorum canım ağrı varmı diye hissetmeye çalışıyorum ama yok 1haftadır sırt ağrısı oluyo oda yattığım da oturunca geçiyo. Senin hala devam mı yoksa canım ?

Kızlar bugün Banyo lavaboyu yıkadım evleri sildim süpürdüm derken yoruldum sanırım ..ayakta kalınca karnıma diken batıyo sanki bıçak saplanır gibi bisi olur mu ( 20+1

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen miniğinle :) ben de her gün yumurta, ceviz, muz, yoğurt, peynir yiyorum inşallah büyümüştür bizimki de bakalım :) ayy bir arkadaşımın bebeği 10 günde 900 gram almıştı, onlar şubatta bekliyor doğumu daha büyük yani bizimkilerden ama, normalde alması gerekenin 3 katını almış enterasan bir şekilde :)) bazen oluyormuş öyle, doğumun 4 kilo civarında olmasını bekliyorlarmış, tosuncuk :))

Kızlar bugün Banyo lavaboyu yıkadım evleri sildim süpürdüm derken yoruldum sanırım ..ayakta kalınca karnıma diken batıyo sanki bıçak saplanır gibi bisi olur mu ( 20+1
Canım artık ev işlerini beylere devretme zamanı geldi ayakta kalınca eğilince doğrulunca falan zorlanıyorum zaten çok kasınca ağrılar başlıyor. ben yemek yapıyorum bir tek, bir de haftasonları dinlene dinlene lavaboları temizliyorum. Onun dışında herşey artık eşimde, sağolsun normalde de çok yardımcı olurdu, şimdi daha da yardımcı oluyor, ben yapmaya kalkınca kızıyor zaten yaptırmıyor

Aslında eşimde yapma bisi ben izin gunlerimde yaparım diyo ama ben duramadım yaptım Allah ne verdiyse bisi olmaz dimi bıçak saplanır gibi oldu.yatiyorum suan

Aynen canım bolca yatıyoruz cimcimemle :)). Maşallah diyelim ne yemiş anne öyle sağlıkla gelsin inşş tosuncuk. Bide son zamanlarda daha çok kilo alıyomuş sanırım Dr um dedi bugün. Bizde görürüz inş canım o günleri

Aslında eşimde yapma bisi ben izin gunlerimde yaparım diyo ama ben duramadım yaptım Allah ne verdiyse bisi olmaz dimi bıçak saplanır gibi oldu.yatiyorum suan
Canım daha yeni yapmışsın ağrısı geçmemiştir, bu akşam hep uzan, dinlen. yarına geçmezse doktora git istersen. Biraz fazla zorlamışsın anlaşılan, bir sıkıntı yoktur aklına kötü bir şey getirme. Hiç iş yapmadan bile ağrı sızı olması normal, bir de zorladıysan artmıştır. Canını sıkma, benim de oluyor azcık bile zorlasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…