2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlarrr nasil gidiyo hamislee bayadir foruma
Bakamadim,ozledim! Bebeklerimizin hareketlerini hissetmeye basladik
Cok sukur demekki 20.haftadan snrasini beklemek lazimmis! Detayli ultrasona girecegim
Cuma gunu tam olarak neye bakiyor doktor kizlae? Yuzu gozu kime benzedigini de
Gorevilecekmiym:))

Poz alabilirseniz 4d ultrason cihazı az çok gösterir ama benimki göstermiyor kendini kaç zamandır.hareketli zamanları ünşallah görebilirsiniz net olarak münnoşunuzu

Kizlar iyi aksamlar dadli arkadasimiz nasil acaba cok merak ediorum insallah kendi sagligi iyidir.bu arada bugun benim dogum gunum ama ben hatirlamadim annem hatirlatti sanirim anne olunca hersey degisio kiziminkini asla unutmam ama esim ve kendiminkini unutuorum

Tam önde olmasi nedir bilmem ama ayrintili ultrasonda plesenta benim findigin sag yanagindaydi, hatta sol eliyle ittiriyordu. Dr'um güldü, bir sıkıntı olsaydı bana soylerdi herhalde.
Bende bi sorun olsa soylerdi diye düsünyrm bi taraftanda aklıma takılıyo artık ayrıntılıyı beklıycem

selam kızlar Sup3risi naber kuzummmm hafta olarak benden tecrübelsiniz sorum olcak sizlere
akıntınız oluyor muydu ilk haftalar bende oluyor kan yok ama bazen turuncu gibi bazen hiç yok bazende renksiz doktor normal dedi ama yinede içim içimi yiyor benim

Kızlar sırt üstü yatıp parmaklarınızla minik minik kasiklara göbeğe uyarı verin oynuyorlar uyumuyorlarsa kendi oynamadığında ya da hissetmek istediğimde öyle yapıyorum ya tekme atıyor ya kayiyor
Ben de durtuyorum hep ama tık yok daha bizde :)kiloda var ondan geç hissedeceğim sanırım ben

Merhabalar hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sizle ilk sayfalarda yazışmıştık sanki?akıntı bol oldu bende.bazen afedersiniz su gibi bazen hafif sarı bazen beyaz.9-10 haftalarımda baya artmıştı hatta sürekli çamaşır değiştiriyordum gün boyunca.çok normal yani.dikkat edin gerekmedikçe ayağı bile kalkmadım bol bol dinlendim o dönemlerde ki zaten elim ayağım tutmuyordu.ilk 3 ay önemli.tekrardan hayırlı olsun

merheba çok teşekkür ederim ,, Allah razı olsun
evet bende öyle sürekli değiştiriyorum devamlı oluyor akıntım benide korkutuyor inşallah bişey olmaz insan hep endişeleniyor valla bende devamlı yatıyor dinleniyorum aslında iş yapmıyorum bide ikiz bekliyorum Allah nasio ederse sanırım birazda ondan kaynaklı kasık agrılarım cok olıyor

yazışmış olabiliriz bende bayagıdır buralardayım bebek bekleyenler top,klerinde falan zeran

Aaaa süper bide ikiz olacak.bir tane istemişsiniz Allah size 2 tane vermiş.maşallah.ikiz hamilelik teke göre daha zor tabi.ve bence daha çok dikkat edilmesi gerekiyor.olur da iştahınız falan kapanırsa bile ceviz pekmez ve bol su içmeyi ihmal etmeyin.alab yardımcınız hepimizin yardımcısı olsun görüşmek üzere

eveet bir tane isterken rabbim iki taneyle ödüllendirdi
iştah konusunda çok acıkıtyorum ama cok bulantım var herseyi yiyemiyorum ama bol suyu ihmal etmiyorum su içmeyi seviyorum Allahtan cok tesekkür ederim :)

Merhaba guzel anneler nasilsiniz? Biz iyiyoz cok sukur bufun 20+0 olduk cok sulur tetetonz asimida oldum.simdilik agri sizi yok bakalim
Ayy ben ne yazmisim boyle yahu insan bir bakar ne yazdigina yanlisim eksigim varmi diye demi :) okudum kendime guldum

Kızlar bayadir yazmadım lütfen fikri olandan cevap bekliyorum, detaylı ultrasona girdik ve herşey yolunda sadece ayak ve kurus arasında 90 dereceden fazla açıklık var yazmış rapora. Ama doktor bana bu su anki yatış pozisyonundan kaynaklı da olabilir dedi. Yine de not düşüyorum dedi. Ellerini göstermedi kızım. Böyle bisey duyan var mi? Kurus ne onu da anlamadım ve hiç birşey bulamadım internette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…