2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet açıkçası plansız oldu hiç hesaba katmamıştım yüksek lisansın biteceğe zamana denk gelsin falan diye ama öyle denk geldi ve çok iyi oldu :) ooyyy senin kuzu da tam zamanında geliyor, sen sınava girmeden atacak kendini dışarı, sınava bari ben girmeyeyim anne diye doğum sırasında da kpss çalışırsın o zaman sen :)) şaka bir yana inşallah hayırlısıyla tamamlarız herşeyimizi sonra tüm ilgi bebeklerimize

Napcan canim hayat sartlari bazen 10 diplomada bi ise yaramiyo trde malesef. Hahaha simdiden bikmis cocuk icinde okumaktan kiyamam :) ama ev kizi olmaz tabi ona eminim annesi okutur bu azimle

Amin canim sorunsuz skintisiz kavusalim insallah. Hareketli olsunlar ama aglak olmasinlar ben raziyim pesinden kosmaya :))

Napcan canim hayat sartlari bazen 10 diplomada bi ise yaramiyo trde malesef. Hahaha simdiden bikmis cocuk icinde okumaktan kiyamam :) ama ev kizi olmaz tabi ona eminim annesi okutur bu azimle
oyle canimm ilim guzel sey cok seviyorum memnunum turkiyenin sartlari insani biktiriyor. Kim bilir yavrularimz nerelere ne guzel yerlere geleceklerr o guzel gunleride gorecegz inss

Aynen son dk ya kadar durmak yok hatta diyorum derslere dalarda dogurmayi unuturum falann :)))) o karinla siralara sigamazdm.kuzucuklari biliyorlar gelecekleri vakti.:))) benm.de.planli olmadi ama gelecegi vakt cok guzel.masaallah . aminn ins bi an once bitirelm sonra gelan yavrular sevmelerrr

Benm kuzenmde cok zorlandi bunyeye gore değişiyor demek. O gun kanda aldrdim.tetenostan korkarken. Kan alan kolumu mahvetti :))) tetenos acimiyor kan alinan yer agriyor:) simdi vurulacakmisin yne

Benm kuzenmde cok zorlandi bunyeye gore değişiyor demek. O gun kanda aldrdim.tetenostan korkarken. Kan alan kolumu mahvetti :))) tetenos acimiyor kan alinan yer agriyor:) simdi vurulacakmisin yne
Tekrar olucam canım önceki 1-2 sene önceydi. 3 ocak'ta gel dediler aşı için. Hastane ortamları ve o aşı yapılan-kan alınan yerler beni çok geriyor açıkçası çocukluğumdan beri.. Her seferinde gergin gidiyorum ama napalım :)

teşekkürler canım

Geçen eşime anlatıyorum olumsuz bi olayı anlatma bana bunları diyo bari sen duymuş etkilenmişsin beni etkileme hey maşallah dedim hamile olan benim psikolojisini yaşayan sen :)

Aynen canım ya iki gündür sürekli içime kötü şeyler doguyo sanki birşey olacakmış gibi sürekli tedirgin oluyorum arkadaşların yaşadığı şeyler çok üzücü o kadar üzüldüm ki üstümde etkisi kalmış şükürler olsun ki bebegimin hareketlerini hissediyorum yoksa hastaneden çıkmazdım rabbim bi daha yaşatmasın kimseye çok zor

Canm evet aynıyız bende öyleyim . Bugün birde şeyi farkettim. Çalışıyorum ben. bi arkadasın masasana yasladım kol dirseklerimi eğilip . ayaktayken. karnım varya nasl ağır oldu anlatamam. ortada birleşti bebeğim sanırsın göbeğimde 2 kılo yük var. çok değişik geldi çok farklı hissettim.

Geçen eşime anlatıyorum olumsuz bi olayı anlatma bana bunları diyo bari sen duymuş etkilenmişsin beni etkileme hey maşallah dedim hamile olan benim psikolojisini yaşayan sen :)
Bende aynen.Eşime anlatıyorum olumsuz birşeyi.Bana bunları anlatma bir daha duymak istemiyorum diyor.
Çok üzülüyor duyunca oda.
Fazla nette bişeylere bakınma herşeyi araştırma olup olmadık diyor.
Biliyor karısının huyunu tabi

Bilmiyorum canim, bence kan tahlilleri icin bana ac gel dedi ebe. Aşi ile alakali oldugunu sanmiyorum.
evet bende kan tahlili verince açmısın demişti tokum demiştim. Yapmicaklardı bana tahlil .dedim 3 saat oldu yiyeli ama o zamn tamam dediler yaptılar.
bende haftaya yaptırcam da aşı merak ettim aç tok farketmz heralde olmadı sorarım.

Kan tahlili için aç gelinmesini istemişlerdir canım aşı için aç gitmenize gerek yok

Cimcime kızımın teyzeleriiii Dr san geldik biraz önce serklaj olmuştum ya 2hafta önce kontrole gittik çok şükür Rabbim e bi sıkıntı çıkmadı :) kiloda almış prensesim maşallah 400 olmuş hareketleri falan da iyiydi onu görünce ben otomatik kendime geldim şükrettim Rabbim e zaten. Dikişlerde iyi yine dikkat etcekmişm yatcam oturcam çok ayakta gezmicem. Kızım için değer tek o sağlıklı iyi olsnda annesi razı bütünü cefa ya sonrası kızımla sefasını sürcez hep dua edelim canlarım birbirimize az kaldı inş sağlıkla tam günün de saatinde gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…