- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.781
Evet açıkçası plansız oldu hiç hesaba katmamıştım yüksek lisansın biteceğe zamana denk gelsin falan diye ama öyle denk geldi ve çok iyi oldu :) ooyyy senin kuzu da tam zamanında geliyor, sen sınava girmeden atacak kendini dışarı, sınava bari ben girmeyeyim anne diyeMasaallahh yuksek lisans birde :) zamanini cok iyi ayarlamissin canim insaallah hayrlisyla finallerini gecersin. Bizim kuzuda tam zamaninda geliyor kpssden 1 hafta once :))) hayrlisyla bitirelm su okul islerimizi. Butun zamanmz kuzulara kalsn insaallahh
Napcan canim hayat sartlari bazen 10 diplomada bi ise yaramiyo trde malesef. Hahaha simdiden bikmis cocuk icinde okumaktan kiyamam :) ama ev kizi olmaz tabi ona eminim annesi okutur bu azimleTesekkur ederim kuzucum. Sorma cocugum prof olacak bu gidisle hahha. Anne karninda ogrenmedgi kalmadi kiymetimi bilsin. Ben bktm artk okumaktan atanamaynca 2.
Uniyi okumaya basladm ki bu son senem. Dunde esime diyorum okutmiycm kizimi ev kizi yapcm anasi gibi olmasn yazik . oda akillim onaylyr okumasn diye..kizda alttan vuruyor simdiden stresini yasiyorum okutmayn ulen diyeevde akilli.kalmadi anlayacagn
Amin canim sorunsuz skintisiz kavusalim insallah. Hareketli olsunlar ama aglak olmasinlar ben raziyim pesinden kosmaya :))Çok şeker yaa, baya enerjik bir bebek sanırımbizimki de en son çok hareketliydi ultrasonda eller ayaklar nasıl oynuyor, elini bir ağzına bir ensesine bir kafasına getiriyor böyle, çok şirin pozlar verdi kızım çok mutlu görünüyordu bu cuma kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyorumm ben de şu ayrıntılı ultrasonu atlatsam rahatlayacağım bakalım 16 ocakta. Ben de doğumu çok merak ediyorum ve normal doğum istiyorum, ilk başlarda çok korkuyordum normalden ama en doğalı en yararlısı o hem anne hem bebek için o yüzden dua ediyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve sezeryana gerek kalmaz
Canım bende 19+4 üm dün aradı hemşire bugün sabah yaptırdım 1 ay sonra 1 doz daha olacakSağlık ocağından ebe aradı tetanoz aşısı için. Takip ettiğim programda 21. Haftada yapılıyor aşı yazıyor. Ben şuan 19+3 teyim. Yani 20. Haftanın içindeyim. Erken değil mi?
oyle canimm ilim guzel sey cok seviyorum memnunum turkiyenin sartlari insani biktiriyor. Kim bilir yavrularimz nerelere ne guzel yerlere geleceklerr o guzel gunleride gorecegz inssNapcan canim hayat sartlari bazen 10 diplomada bi ise yaramiyo trde malesef. Hahaha simdiden bikmis cocuk icinde okumaktan kiyamam :) ama ev kizi olmaz tabi ona eminim annesi okutur bu azimle
Aynen son dk ya kadar durmak yok hatta diyorum derslere dalarda dogurmayi unuturum falann :)))) o karinla siralara sigamazdm.kuzucuklari biliyorlar gelecekleri vakti.:))) benm.de.planli olmadi ama gelecegi vakt cok guzel.masaallah . aminn ins bi an once bitirelm sonra gelan yavrular sevmelerrrEvet açıkçası plansız oldu hiç hesaba katmamıştım yüksek lisansın biteceğe zamana denk gelsin falan diye ama öyle denk geldi ve çok iyi oldu :) ooyyy senin kuzu da tam zamanında geliyor, sen sınava girmeden atacak kendini dışarı, sınava bari ben girmeyeyim anne diyedoğum sırasında da kpss çalışırsın o zaman sen :)) şaka bir yana inşallah hayırlısıyla tamamlarız herşeyimizi sonra tüm ilgi bebeklerimize
Benm kuzenmde cok zorlandi bunyeye gore değişiyor demek. O gun kanda aldrdim.tetenostan korkarken. Kan alan kolumu mahvetti :))) tetenos acimiyor kan alinan yer agriyor:) simdi vurulacakmisin yneYok canım, kişiye göre değişiyordur zaten. Bende öyle olmuştu 1 ay kadar ağrı ve kaşıntı yapmıştı, 1 ya da 2 sene önce vurulduğumda. Bazılarında 1 hafta yapmıştı sadece. En şanssız benim herhalde ama korkulacak birşey yok zaten normal hayatımıza devam ediyoruz abartılacak ekstra bir şeyi yok. Ben hani uzun süren bir ağrı sızı ve kaşıntı olursa normal birşey telaşlanmayın diye yazmak istemiştim.
Tekrar olucam canım önceki 1-2 sene önceydi. 3 ocak'ta gel dediler aşı için. Hastane ortamları ve o aşı yapılan-kan alınan yerler beni çok geriyor açıkçası çocukluğumdan beri.. Her seferinde gergin gidiyorum ama napalım :)Benm kuzenmde cok zorlandi bunyeye gore değişiyor demek. O gun kanda aldrdim.tetenostan korkarken. Kan alan kolumu mahvetti :))) tetenos acimiyor kan alinan yer agriyor:) simdi vurulacakmisin yne
Günaydın kızlar... dün drum beni uyardı, göbeğini ovma sadece ellerini üstüne koy konuş öle hissetmeye çalış dedi... ovmak rahmin kasılmasına yol açabilirmiş bnmde son zmnlarda elim hep oraya gidip sever gibi okşuyordum... sizlerlede paylaşmak istedim bilginiz olsun gzl anneler ❤
Geçen eşime anlatıyorum olumsuz bi olayı anlatma bana bunları diyo bari sen duymuş etkilenmişsin beni etkileme hey maşallah dedim hamile olan benim psikolojisini yaşayan sen :)Kızlar Allah aşkına olumsuz seyleri çok fazla yazmayın. Hassas bir dönemdeyiz okudukça iyice kötü oluyoruz. Her şey Allah tan. Sağlıklı doğup bir şey de olabilir. Allah korusun.
Hiç bi şey belli olmaz. Ama bizi bu gibi durumlar normal insanlardan daha çok etkiliyor. Sizde hamilesiniz hepimiz için söylüyorum bunu
Kötü senaryolar acaba dedirtiyor hepimize
Üzmeyelim üzülmeyelim. Anlayışınıza sığınıyorum nolur yanlış anlamayın.
Aynen canım ya iki gündür sürekli içime kötü şeyler doguyo sanki birşey olacakmış gibi sürekli tedirgin oluyorum arkadaşların yaşadığı şeyler çok üzücü o kadar üzüldüm ki üstümde etkisi kalmış şükürler olsun ki bebegimin hareketlerini hissediyorum yoksa hastaneden çıkmazdım rabbim bi daha yaşatmasın kimseye çok zorKızlar Allah aşkına olumsuz seyleri çok fazla yazmayın. Hassas bir dönemdeyiz okudukça iyice kötü oluyoruz. Her şey Allah tan. Sağlıklı doğup bir şey de olabilir. Allah korusun.
Hiç bi şey belli olmaz. Ama bizi bu gibi durumlar normal insanlardan daha çok etkiliyor. Sizde hamilesiniz hepimiz için söylüyorum bunu
Kötü senaryolar acaba dedirtiyor hepimize
Üzmeyelim üzülmeyelim. Anlayışınıza sığınıyorum nolur yanlış anlamayın.
Canm evet aynıyız bende öyleyimBende kuzenden öğrenmiştim minik minik dokunurdu başlardı oynamaya doktorda oynasın diye yapıyor bazen rahat görebilmek için ama minik minik kibarca :) bende ayaklarımı uzatiyorum canım daha rahat hissediyorum bazen soluma sagima donuncede kendisi oynuyor ama ben oynamasını istediğimde öyle yapıyorum :)
Bende aynen.Eşime anlatıyorum olumsuz birşeyi.Bana bunları anlatma bir daha duymak istemiyorum diyor.Geçen eşime anlatıyorum olumsuz bi olayı anlatma bana bunları diyo bari sen duymuş etkilenmişsin beni etkileme hey maşallah dedim hamile olan benim psikolojisini yaşayan sen :)
evet bende kan tahlili verince açmısın demişti tokum demiştim. Yapmicaklardı bana tahlil .dedim 3 saat oldu yiyeli ama o zamn tamam dediler yaptılar.Bilmiyorum canim, bence kan tahlilleri icin bana ac gel dedi ebe. Aşi ile alakali oldugunu sanmiyorum.
Evet beni de aramadılar ben aradım haftaya gel dediler.bni arayan soran yokk valla ben mi gitsem acaba belli bi zmnı varmı bunun
benimki de artık oraya girme psikolojini bozuyor diyor :) ama iyi günde kötü günde beraberizGeçen eşime anlatıyorum olumsuz bi olayı anlatma bana bunları diyo bari sen duymuş etkilenmişsin beni etkileme hey maşallah dedim hamile olan benim psikolojisini yaşayan sen :)
Doktorunun tavsiyesine uy derim aile geçmişinde varsa muhtemelen yaptıracaktır bugün bizde görüştük açlık kan şekerine bakarız 3 hafta sonra dedi normal çıkarsa gerek yok dediKızlar doktor seker yüklemesi yapıcak bana sizce yapsammı çoğu kişi yapma diyo kararsızım
Kan tahlili için aç gelinmesini istemişlerdir canım aşı için aç gitmenize gerek yokevet bende kan tahlili verince açmısın demişti tokum demiştim. Yapmicaklardı bana tahlil .dedim 3 saat oldu yiyeli ama o zamn tamam dediler yaptılar.
bende haftaya yaptırcam da aşı merak ettim aç tok farketmz heralde olmadı sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?