- 23 Haziran 2016
- 1.414
- 767
- 43
- 35
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.761
yakın canım dediğin gibi bi uğrayım.. ne güzel ya almışsın randevuyu inşallah gayet güzel geçer ben de çok sabırsızım aksi gibi doktorumda randevu aralarını çok uzun tutuyor iki haftada bir çağırsa keşke ama ayda bir çağırıyorEvinize yakınsa bi uğrayıp kendinizi hatırlatın derim :)
Detaylıya gideeğim doktoru aradım sekreteri 24.haftaya kadar süreniz var dilediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi.
Bende aramışken 13 ocağa aldım.
Kızım benim gibi sabırsız olmaz umarım
Yok canm ya bireyseldr bu tarz seyler. Benm de gozum soylenenlerden cok korkmustu. Vururken hic hissetmedm simdide agrimiyor sukur. Agrimazda ins Gidene kadar ne cektim :)))@Feralp benide arayan olmadı ama hamileliğimi bildirdiğimde 19.haftada ilk aşın olacak demişlerdi bugün gidip vuruldum. Biraz ağrı yapar diyorlar bakalım şuanda iyiyim
Canm ben tarih ogretmenligini bitirdim atanamadim. Simdide din kulturu ogretmenligini okuyorum 4. Sinifim ama uzaktan eğitim bu. Onun finallerine calisiyorum bu ara. Birde son senem oldugu icin kpss ye calisiyorum. Cocugum icerde hayat bumu leen diyordr kesin :))))Canım sen ne sınavına hazırlanıyorsun bu arada merak ettim? :)
Bizim genel kontrol sürelerimizde ayda bir oluyor. Sürekli gittiğim doktorum ocak ayında ayrıntılıda bebeğinizi göreceksiniz zaten biz şubatta görüşelim dedi.yakın canım dediğin gibi bi uğrayım.. ne güzel ya almışsın randevuyu inşallah gayet güzel geçer ben de çok sabırsızım aksi gibi doktorumda randevu aralarını çok uzun tutuyor iki haftada bir çağırsa keşke ama ayda bir çağırıyor
Yok canm ya bireyseldr bu tarz seyler. Benm de gozum yorumlardn cok korktu. Vururken hic hissetmedm simdidr agrimiyor sukur. Gidene kadar ne cektim :)))
Aynen canim, ben de 20. Hafta yaptiracagim. 3 ocak olarak yazdi bana saglik ocagi. Eve ac gel dedi, kan tahlilleride yapilcakmis.Sağlık ocağından bana 20. Hafta dediler. Doktorumda önümüzdeki hafta git yaptır dedi.
Aynen hemsrede agrir mi dedgmde oyle bi baktiki dedm tamam yandm:))Bizim genel kontrol sürelerimizde ayda bir oluyor. Sürekli gittiğim doktorum ocak ayında ayrıntılıda bebeğinizi göreceksiniz zaten biz şubatta görüşelim dedi.
İnşallah hepimizin iyi geçsin,güzel gelişmeleri paylaşalım her daim
Haklısınız aslında tanıdığım bir abla hiç sıkıntı yaşamadığını bünyeye göre değiştiğini söylemişti. Doktorumda ağrı olabilir normal korkacak bir durum yok dediği için öyle bir düşünceye kapıldım bende.
Canm tetenoz aşısı aç karnına mı oluyormuş ?Aynen canim, ben de 20. Hafta yaptiracagim. 3 ocak olarak yazdi bana saglik ocagi. Eve ac gel dedi, kan tahlilleride yapilcakmis.
amiin canım inşallahBizim genel kontrol sürelerimizde ayda bir oluyor. Sürekli gittiğim doktorum ocak ayında ayrıntılıda bebeğinizi göreceksiniz zaten biz şubatta görüşelim dedi.
İnşallah hepimizin iyi geçsin,güzel gelişmeleri paylaşalım her daim
Haklısınız aslında tanıdığım bir abla hiç sıkıntı yaşamadığını bünyeye göre değiştiğini söylemişti. Doktorumda ağrı olabilir normal korkacak bir durum yok dediği için öyle bir düşünceye kapıldım bende.
Allah kolaylıklar versin.. O kadar çok sınava tabii tutuluyoruz ki.. Stres yapmıyosunuzdur umarım bebişiniz şimdiden alışır yoksa ülkemizin eğitim sistemi gerçeğine. Daha çok minik bunun için :)Canm ben tarih ogretmenligini bitirdim atanamadim. Simdide din kulturu ogretmenligini okuyorum 4. Sinifim ama uzaktan eğitim bu. Onun finallerine calisiyorum bu ara. Birde son senem oldugu icin kpss ye calisiyorum. Cocugum icerde hayat bumu leen diyordr kesin :))))
aminn insaallahAllah kolaylıklar versin.. O kadar çok sınava tabii tutuluyoruz ki.. Stres yapmıyosunuzdur umarım bebişiniz şimdiden alışır yoksa ülkemizin eğitim sistemi gerçeğine. Daha çok minik bunun için :)
Rabbim gönlünüze göre versin. Bebeğiniz size uğur getirir belki :)aminn insaallah
Bebegm olsun cok istiyordum ama bu isin stresini oda cekmesin diye erteledm bi sene ama bebis daha agir basti dayanamadm. Simdide iyiki olmus diyorum. Tam stres yapacak gibi oluyorum minnakm aklima geliyor. Normale dönüyorum cnm. Ins etkilenmiyordur kuzucuk . cocukcagzm daha minnackken bu sistemle tanisti malesef. Amacim atanip dogdugunda en azindan onun zamanindan calmamak.
Bende kuzenden öğrenmiştim minik minik dokunurdu başlardı oynamaya doktorda oynasın diye yapıyor bazen rahat görebilmek için ama minik minik kibarca :) bende ayaklarımı uzatiyorum canım daha rahat hissediyorum bazen soluma sagima donuncede kendisi oynuyor ama ben oynamasını istediğimde öyle yapıyorum :)Evet canm aynen bende öyle yapıyorum.sırt üstü yatıp ayakları uzatmak lazım ama .bende öyle.
Canım kan tahlili yaptircak diye aç gel demiştir ben aç yaptırmadim aç gel de denmedi ikinci dozu yaptircam hala gitmedim:/ bugün gitcektim uyku daha tatlı geldi :)))Canm tetenoz aşısı aç karnına mı oluyormuş ?
İnşallah canım, kişiden kişiye değişiyordur belki hassasiyeti.Şuanda ağrı değilde kolumda bir ağırlık hissi var gibi hissediyorum. Sizinki gibi uzun süreli ve ağrılı olmaz umarım
Aynenn bebisler nasibiyle gelir.:) cumlemiznki Hayrli bi seklde gelsn insdRabbim gönlünüze göre versin. Bebeğiniz size uğur getirir belki :)
Ooo hayırlı olsun çifte diploma :) inş atanırsın bu kez. Çocuk şimdiden alim olmuştur içerde :) ben de çalışıyorum bir yandan da MBA yüksek lisans yapıyorum, çok zorluyor beni ama son dönemim 1 hafta sonra finallerim var inş geçersem kurtulacağım, miniğim gelmeden hayırlısıyla tamamlamış olucam yoksa bebekle zaten çok zor hem iş, hem yüksek lisans, hem ev, bebek... Allah yardımcın olsun :)Canm ben tarih ogretmenligini bitirdim atanamadim. Simdide din kulturu ogretmenligini okuyorum 4. Sinifim ama uzaktan eğitim bu. Onun finallerine calisiyorum bu ara. Birde son senem oldugu icin kpss ye calisiyorum. Cocugum icerde hayat bumu leen diyordr kesin :))))
Masaallahh yuksek lisans birde :) zamanini cok iyi ayarlamissin canim insaallah hayrlisyla finallerini gecersin. Bizim kuzuda tam zamaninda geliyor kpssden 1 hafta once :))) hayrlisyla bitirelm su okul islerimizi. Butun zamanmz kuzulara kalsn insaallahhOoo hayırlı olsun çifte diploma :) inş atanırsın bu kez. Çocuk şimdiden alim olmuştur içerde :) ben de çalışıyorum bir yandan da MBA yüksek lisans yapıyorum, çok zorluyor beni ama son dönemim 1 hafta sonra finallerim var inş geçersem kurtulacağım, miniğim gelmeden hayırlısıyla tamamlamış olucam yoksa bebekle zaten çok zor hem iş, hem yüksek lisans, hem ev, bebek... Allah yardımcın olsun :)
Yok canım, kişiye göre değişiyordur zaten. Bende öyle olmuştu 1 ay kadar ağrı ve kaşıntı yapmıştı, 1 ya da 2 sene önce vurulduğumda. Bazılarında 1 hafta yapmıştı sadece. En şanssız benim herhalde ama korkulacak birşey yok zaten normal hayatımıza devam ediyoruz abartılacak ekstra bir şeyi yok. Ben hani uzun süren bir ağrı sızı ve kaşıntı olursa normal birşey telaşlanmayın diye yazmak istemiştim.newyork88 canm tetenos konusunda cevremden bahsetmstm. Gözümu korkuttular vs diye umarm yanls anlamamssndr
Bilmiyorum canim, bence kan tahlilleri icin bana ac gel dedi ebe. Aşi ile alakali oldugunu sanmiyorum.Canm tetenoz aşısı aç karnına mı oluyormuş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?