2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Belli fena olacagi sinsiiii yerim ben o gelini oh mis benim guzel prensesim alirim anasi kalsin orda hih :)
Simdi oglan analarida veriyor devr eski devr :)))) annem ne kadar agladysa kaynvaldede o kadar. Senin esininde ailesi uzakta. Ama sen alirsin o ayri mesele hehhee:))) senin gibi dunur bulmusum vermezmiyim:))))

Afedersiniz ama malum bolge dupeduz sismis. Yasayan var mi kizlar. Agri vs yok . belki coktandr oyle . dikkatsz biriymdr yeni farkettm. Cok sasrdm

Allahım sabır versin en kisa zamanda da sağlıklı bir gebelik inşallah canım

Afedersiniz ama malum bolge dupeduz sismis. Yasayan var mi kizlar. Agri vs yok . belki coktandr oyle . dikkatsz biriymdr yeni farkettm. Cok sasrdm
O değil de akşamdan beri 3 defa toplandı taş gibi oldu bir tarafı korkmaya başladım yarın ilk işim dr umu aramak olacak

Canım Allah sabır versin , kaç gündür aklımdan çıkmadın hiç İnşaallah tekrar tattirsin Rabbim dualarimdasin canim

Canim benimde her temizlikte agrim oluyo kasik ve kuyruk kemigi özellikle 2-3 gune ancak geciyo oturup kalkarken yururken falan agri yapiyo belim bi yemek yapmayada kalksam kasigima agri giriyo bazen normal diye dusunuyorum oyledir herhalde
Canim yorulunca oluyo demek ki..çünkü gece 1 de çok hareketliydi kuzucuk yarim saat hiç durmadı desem yeridir :) çok şükür iyiyiz yormuycam daha kendimi

Bendede oluyo canim sertlesme bende geriliyo herhalde diye düşünmüştüm :)

CAnım senin 25 haftada ölü doğum yapmanın sebebi neydi? Zaman ilerledikçe risk azalıyor diye rahatlamıştım ama risk hep var galiba
Risk hep var canım ama asla kötü düşünmemek gerek. Bebeğimin otopsisinden birşey çıkmadı yani bebekte sıkıntı sorun yok dendi. Zaten ben detaylı ultrasona çok meşhur bir doktora gitmiştim ve herşey yolunda demişti. Ondan iki hafta sonra vefat etti bebeğim. Allahın takdiri. Biz hep iyi düşünelim canım. Herkese güzel sağlıklı doğumlar dilerim.

Poz alabilirseniz 4d ultrason cihazı az çok gösterir ama benimki göstermiyor kendini kaç zamandır.hareketli zamanları ünşallah görebilirsiniz net olarak münnoşunuzu
Insallah canim benimki cok hareketli sabah aksam icerde pir pir bisiler yapio karincalanma kasinma vurma gibi :) en son gittigimide kusmustu arkasi donuktu insallah gosterir minnos doktor 45 dakika filan bakiyormus detaylida

Kizlar gunaydin sag bacagimda feci bir krampla uyandim
Esime
Bagirdim
Hemen bacagimi yukari kaldirdik su anda da gecmiyor doktor sanki kramplar olucak
Demisti bundan mi bahsediyor muzun ihi geldigini biliorm alicam eve baska ne iyi gelir siz naptiniz kramplara?

Çok şükür hiç biri yok ben yaptırmayayim dermişim canım bi de bebeğin amniyon sıvısı fazla oluyomus şeker varsa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…