2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allahım sabır versin canım benim başın sağolsun allahım sana tekrar kısa zaman içinde hayırlı evlatlar versin inşallah

Ben de bugun tetanoz asimi oldum hemsire dus almanda sakinca yok sadece aşı yerine ovalama dedi ben de duş aldim. Hayirlisi :)
bana da duş alabilirsin sıkıntı olmaz dedi ağrım sızım yok şükür

Canım çok geçmiş olsun Allahım sabır versin istediğin vakit hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin yeniden

Allah sabır güç kuvvet versin, en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana... Dualarımızdasın...

Aminnn canimmm insallah allah nasip eder o gunleri ay ne dogum hikayeleri cikar simdi cok tatli ya allah yavrulari bize bagislasin insallah
aminnnn canımm ben ablamdan bilyrmm o da hamileyken buna benzer bi sitede bir sürü ark edindi görüşüyorlardı bi de onlar.. aradan 8 yıl geçti çocukları okula gidiyor hala bikaçıyla görüşüyor yüzyüze :) bence çok güzel bişey inş bizlrden de sıkı dostlar çıkar

Dadli çok geçmiş olsun canım rabbim yaşatmasın bir daha.

ozgecebi ben de aynı dertten muzdaribim bazen hareket ettirmiyor, kasıklarım düşecek gibi oluyor hele wc ye gitmeye korkuyorum bildiğin. Ama bi ara turşu yu çok abarttım sanırım ondan

Canim benim bazen uzanirken bi tarafinda sertlik oluyo yada mesela idrara skisik oluncada karnim tas gibi olabiliyo
Ocak 4 te randevum var ben yine de sorayım dr amcamıza.doğum kasılmaları da olabiliyormuş Allah esirgesin korktum biraz öyle yazıyor

Kızlar benim yanım ağrıyordu hareketlerde de azalma vardı hissedemiyordum dayanamadım doktora gittim
Meğer bizim sıpa kaburgama kafasını dayamış pozisyonundan dolayı da hissetmiyormuşum ne yaramaz yaaaa :)
Yaa tatli midir nedir :))
Senin amnion sıvısı olayi ne oldu canim danistin mi baska bir doktora?

Heyyy masaaallh pasayaa. Aynenn canm belli olur zaten tutulan bi sayfa demekki. Elinde olur inss. Nasil bal olurr simdiii
Sende de oluyormus Can'ım sertleşme?
Aynen canim bu ara olmuyo ama oldu cok guzel bi his. Agrida olmaynca minnak oldugunu anladm. Siryini dayams gibi hoyle. Hayta sol kadikran sag kasiga kadar oldu bi gun. Sabahlari oluyodu

Ya isine gelmiyo baskada bsy degil. Az once laf ettm okkali vurdu kacti . fena bir gelinin olack. Sende smdiden kaynanalk yapiyosn ohh olur bu is hehheee
Belli fena olacagi sinsiiii yerim ben o gelini oh mis benim guzel prensesim alirim anasi kalsin orda hih :)

Keske öyle bi imkan olsaydi canim hepimiz uzak yeröerdeyiz ama kalpler bir olsun önemli olan o birdada olsa biz iyiyiz ya kimse gitmesin dlgimdan sonra daha cok sey var birbirimizden ögrenecegimiz

Bnm de yarın kontrolüm var umarım poposunu dönmez yine de öğreniriz cinsiyetini sağlıklı haberini alayım da en önemlisi o tabi ki ama insanweak ediyor bi de şu milletin dili cinsiyeti ne cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…