2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allah sabir versin canim insallaaah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz

Ben ikisinide kullaniorum gynoferonu sabaha karsi ac karina iciorum decavitide kahvaltidan sonra canim

Ayyy demii kuzularin herseyii guzell :))) iyi olsunlarda ins. Bnde kendmde sisko olaym istiyorum ama bu gidisle olmayck gibi :))

Bunlari biliyorum guvenilir olanda var olmayanda var iyce arastr kuzunun annesii :) nasil yakisr simdii. Yaa oyyy

Canim benim son mesajini gormedim ben resimler paylastm duyarsiz gibi kusuruma bakma neolursun
Insallah en kisa zamanda toparlarsin arkadasim Allahim yar yardimcin olsun

Canim yanlis bilgi olmasinda bi yerde sirt kismi gelince oyle sertlesme olur diye okumustum ama bilmiyorum

Yicem sizin su minnaklari hallere bak yaaa :))) bnde bu gun acayip skici bi ders calstm catlycaktm. Cocukcagzm da sklms olmaliki vurmadi hic :)) pis kizz pasalardn ornk alsnn. Masaaallhh

Bunlari biliyorum guvenilir olanda var olmayanda var iyce arastr kuzunun annesii :) nasil yakisr simdii. Yaa oyyy
Bebegimi beklerken diye bi sayfa takip ediyorum ordada bu bayanin sayfasini surekli paylasiyolar tabiki insan bilemiyo ama bakalim artik :) bi sene boyunca falan ayni sayfadan dolandiricilik yapmak sacma olurdu sanirim :) insallah elimize ulasirda giydiririz dogdugunda cirkine bu gunde disardan bi tekme yakaladim zorlaaaa genelde hafif vuruyo arada oyle bi tekme koyuyoki babayada vurdu bu gun

Yicem sizin su minnaklari hallere bak yaaa :))) bnde bu gun acayip skici bi ders calstm catlycaktm. Cocukcagzm da sklms olmaliki vurmadi hic :)) pis kizz pasalardn ornk alsnn. Masaaallhh
Sorma bizimkine nazar değdirdim uslu bi bebekti oysaki:)))sen de kızçeni bayma artık yeter yazık eğitim öğretim konusunda zaten çok şanssız bir nesil yetişiyor.biraz ara ver:))

Canım enfeksiyon karnında ağrı yapıyor mu bendede var ve çok ağrıyor

Basın sagolsun canim benimde içimde hep bu his ve düşünce var. Hiç hissettin mi içinde öldügünü?

Sende de oluyormus Can'ım sertleşme?

Sorma bizimkine nazar değdirdim uslu bi bebekti oysaki:)))sen de kızçeni bayma artık yeter yazık eğitim öğretim konusunda zaten çok şanssız bir nesil yetişiyor.biraz ara ver:))
Keske verebilsem seneye kuzunun vaktnden calmayaym diye teyzesi bu sene biteck bu iss:))) senden teselli buluyordm sende gityin. Sana yazip yollarken alttan patlatti vi tanee ne fena buuu

Ya isine gelmiyo baskada bsy degil. Az once laf ettm okkali vurdu kacti . fena bir gelinin olack. Sende smdiden kaynanalk yapiyosn ohh olur bu is hehheee
Hahaha napim ben tembel gelini iste yapmaz o simdi biraz laf edeyimde oynasin yoksa almicam bak ogluma. Oy kurban olurum ben onun hantalligina ya pamuk prenses :)

İnş
Keske verebilsem seneye kuzunun vaktnden calmayaym diye teyzesi bu sene biteck bu iss:))) senden teselli buluyordm sende gityin. Sana yazip yollarken alttan patlatti vi tanee ne fena buuu
allah bu sene geçersin sınavlarını.sertleşme oluyor mu Can'ım sende?normal mi panik yapayım mı diye soruyorum

Senin de bikaç güne baya hareketlenecek emin ol.dalgalanacak karnım senin de

Basın sagolsun canim benimde içimde hep bu his ve düşünce var. Hiç hissettin mi içinde öldügünü?
Bende sistit olmuştum su içerek gecirdim iki haftadan fazla sürdü munorol kullanabilirsin dedi doktor ama bol au içersen kendiliğinden de gecer dedi gecti cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…