2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım tatlım melek arkadaslarım biliyorum ölü doğum kalp durması veya bebislere zarar gelmesi gibi olaylar hepimizi korkutuyor ama Allah korusun bunları dusunmeyelim Allah korusun doğuncada vefat edebilir hiç dogmayadabilirler bunların hepsi takdiri ilahi rabbim e sığınıp dua etmekten başka bir çaremiz yok ben de korkuyorum inanın etrafımdaki felaket tellallari sizin etrafınizda olsa hergun Dr a gidersiniz .. bi kuzenim var 27 haftada erken doğum yaptı bana her zaman haftama yaklastin işte erken dogurursan yok işte Allah ekmek verdiyse yer gibisinden sözler kullanıyor . Bir de beni düşünün sezeryan olmak zorunda kalcam diye bir mutlu hatta karnimda çatlaklar oluyo diye elleriyle alkislayip havaya uçtu yani o kadar .. diyeceğim o ki takmayalim her zaman herşey olabilir elbette ki risk var ama şunu düşünün risk kimin için yok? Bize garanti verdiler mi 30 yıl daha omrunuz var diye? Hepimiz anne adayiyiz ve endiseleniyoruz haklıyız ama şu konuda haksiziz bebislerimiz hissediyor huzursuz oluyo bugünler bi daha gelmeyecek güzel güzel yaşayalım inşallah rabbim hepimizin evlatlarını bağışlar bize sağlıkla ..

Canim ben doktorda plesenta on duvarda dio her muayenede kotu bisey deil bu bende korktm sordum bisey deil merak etme dedi doktor
çok sağol canım ya içimi rahatlattın benim sürekli gittiğim doktorum hiç söylemedi böyle birşey sorun görse derdi yani demi

evet kramplar olabilir. günde mutlaka iki bardak süt içmelisin. bende hiç olmadı şimdiye kadar.

Iyice hareketlendi benim minnakim bi sagdan vuruyo sagda nobet tutarken sola gecip vuruyor. Sonra gobegmn yakinina vuruyo. Bunlari ayni anda yapiyor. Bi tarafta eli diger tarafta ayaklarimi var yoksa dönüp duruyor mu. Hayir ilac da ictgmden kahvalti yapmadm daha. Ac ac ne bu enerji :)))) gece 2 dede kipir kipirdi simdide uyanms smdiden uyutmiycam diyor :))))

ne güzel maşallah. bende hareket yok. heyecanla bekliyorum.

Canım decavit vitamin gyneferon demir ama ben ikisinide kullanıyorum 14 haftamdan beri

ben ilk duyduğumda biz sizi arıycaz çağırcaz dediler cuma günü gidtcm bakımm ama benim 20.haftam bitiyo nolur acaba

Ben doktorumun tavsiye ise yanıma buz aküsü almıştım sanırım faydası oldu akşam ve şuanda ağrım sızım olmadı. Aklınızda olsun

Kızlar gebelikte kolesterolü yükselen var mı benim gibi dün sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım 2 dir yüksek çıkıyo gebelikte yükselme olur demişti Dr ama canım sıkıldı,bugün kontrolüm var kendi Dr ma göstereceğim bakalım.Bide üre düşük çıkıyo sürekli

magnezyum içmeniz gerekiyor ben hamileliğimin başından beri bacak ağrısı çekiyordum daha bu sıralar geçti diyebilirim. Ama magnezyumda midemi bulandırıyor diye soda içtim nerdeyse her gün bi tane onun iyi geldiğini düşünüyorum.

Ne güzel cnm maşallah bizim Prenses baya nazlı ve keyfine düşkün sanırım henüz pek bişi yok

Maşallah senin ki de hareketlendi bikaç güne kalmaz demiştim kalmadı da teyzesini suydu heralde.muhtrşem bir duygu

Canın sıkılınca stresten kusmuşsundur belki kötü düşünme, olur arada... Kolestrol kaç çıktı? Bir gün önce yağlı birşeyler yiyince de biraz yükseliyor.
Ben de bayadır kusmuyodum bu sabah yine kustum. Yola cıkıcaz bugun stres mi yaptım acaba. Zaten bulantım azalsada 24 saat devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…