- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.981
Evet benimki önce hareket ediyor belirgin şekilde.hemen sonra sertleşme oluyor dün gece dikkat ettim 3 defa falan oldu gerçekten korktumRahim büyüdüğü için sertleşme oluyor diye biliyorum sert bi doku ele geliyo zaten dokununca
Hic sut icmedigim nerden belli of ofevet kramplar olabilir. günde mutlaka iki bardak süt içmelisin. bende hiç olmadı şimdiye kadar.
Doktor bana 20.haftadan 2hafta sonra hissetmeye baslarsin demisti tam da oyle oldu. Sizin de en kisa surede hareketler baslar insallah kiz mi oglan mi?ne güzel maşallah. bende hareket yok. heyecanla bekliyorum.
Yaa tatli midir nedir :))
Senin amnion sıvısı olayi ne oldu canim danistin mi baska bir doktora?
Ya ne kadar düşüncesiz insanlar tapmamakla en doğrusunu ve güzelini yapıyorsun tebrik ederim seni canım, kendisi yaşadığı halde başkasının da başına gelmesini isteyen çok pis insanlar var maalesef benimde bir kuzenim var o da aynen böyle :)Canım tatlım melek arkadaslarım biliyorum ölü doğum kalp durması veya bebislere zarar gelmesi gibi olaylar hepimizi korkutuyor ama Allah korusun bunları dusunmeyelim Allah korusun doğuncada vefat edebilir hiç dogmayadabilirler bunların hepsi takdiri ilahi rabbim e sığınıp dua etmekten başka bir çaremiz yok ben de korkuyorum inanın etrafımdaki felaket tellallari sizin etrafınizda olsa hergun Dr a gidersiniz .. bi kuzenim var 27 haftada erken doğum yaptı bana her zaman haftama yaklastin işte erken dogurursan yok işte Allah ekmek verdiyse yer gibisinden sözler kullanıyor . Bir de beni düşünün sezeryan olmak zorunda kalcam diye bir mutlu hatta karnimda çatlaklar oluyo diye elleriyle alkislayip havaya uçtuyani o kadar .. diyeceğim o ki takmayalim her zaman herşey olabilir elbette ki risk var ama şunu düşünün risk kimin için yok? Bize garanti verdiler mi 30 yıl daha omrunuz var diye? Hepimiz anne adayiyiz ve endiseleniyoruz haklıyız ama şu konuda haksiziz bebislerimiz hissediyor huzursuz oluyo bugünler bi daha gelmeyecek güzel güzel yaşayalım inşallah rabbim hepimizin evlatlarını bağışlar bize sağlıkla ..
Az önce de kustum demir hapımı içmiştim uzun zamandır kusmuyordum
Oluyor bazen canım bende de oluyor stres tetikliyor olabilir büyük ihtimalleBen de bayadır kusmuyodum bu sabah yine kustum. Yola cıkıcaz bugun stres mi yaptım acaba. Zaten bulantım azalsada 24 saat devam ediyor
inşallah. herkes hissediyor bi de, bi ben kaldım. kafaya takmamaya çalışıyorum. oğlan :)Doktor bana 20.haftadan 2hafta sonra hissetmeye baslarsin demisti tam da oyle oldu. Sizin de en kisa surede hareketler baslar insallah kiz mi oglan mi?
süt mutlaka iç. doktorumun üstüne basa basa söylediği şey. süt içmezsen bebek kalsiyum ihtiyacını senin kemiklerinden alır, erken yaşta kemik erimesi olursun dedi. eğer süt içemeyeceksen söyle kalsiyum ilacı yazayım dedi, ama ben içiyorum. her akşam yatmadan önce alışkanlık haline getirdim. iki bardak içiyorum mutlaka.Hic sut icmedigim nerden belli of of(((
Bnm oglan da oyle teyzesi bi alt bi ust bi sag bi sol tarafta karincalanip duruyo hop hop bi bakiyormIyice hareketlendi benim minnakim bi sagdan vuruyo sagda nobet tutarken sola gecip vuruyor. Sonra gobegmn yakinina vuruyo. Bunlari ayni anda yapiyor. Bi tarafta eli diger tarafta ayaklarimi var yoksa dönüp duruyor mu. Hayir ilac da ictgmden kahvalti yapmadm daha. Ac ac ne bu enerji :)))) gece 2 dede kipir kipirdi simdide uyanms smdiden uyutmiycam diyor :))))
Hemmagnezyum içmeniz gerekiyor ben hamileliğimin başından beri bacak ağrısı çekiyordum daha bu sıralar geçti diyebilirim. Ama magnezyumda midemi bulandırıyor diye soda içtim nerdeyse her gün bi tane onun iyi geldiğini düşünüyorum.
Soda daHem
Kalsiyum hem demir hapi aliyorum
sizce jinekologuma magnezyum da yazdiriyim mi faZla mi olur hic sut icmeyen biriyim
aynen sana da canım :)Günaydın güzel anneler.Bol tekmeli gün dilerim hepimize
Insallah en kisa surede hissedeceksinoz oglanlar cogunlukta sanki Allah bagislasin :) ilk hamilelikte zor hissediyomusuz doktor oyleinşallah. herkes hissediyor bi de, bi ben kaldım. kafaya takmamaya çalışıyorum. oğlan :)
Ben kalsiyum hapi aliyorum icmedigim icin ama gene de bi kucuk cay bardagi soguk sut zorla icmeye calisiyim dimi yokaa bu kramplar artar. Sut cok onemli ama hic sevmiyorum kokusu na dayanamiorumsüt mutlaka iç. doktorumun üstüne basa basa söylediği şey. süt içmezsen bebek kalsiyum ihtiyacını senin kemiklerinden alır, erken yaşta kemik erimesi olursun dedi. eğer süt içemeyeceksen söyle kalsiyum ilacı yazayım dedi, ama ben içiyorum. her akşam yatmadan önce alışkanlık haline getirdim. iki bardak içiyorum mutlaka.
Beni 18. Haftada aradı tetanoz aşısı oldum bide 22. Haftada gel bidaha aşı var dedi ocağın 16sinda gideceğim 2. Asi içinBeni henüz aramadı 20 yi gectim
Ben İzmirde özel bi hastaneye gidiyorum sgk anlaşmalı muayene ücreti 77 lira ödüyorum kan tahlilleri herşey içinde ayrıntılı ultrason için gün verdiler sordum kaç para fiyat farkı diye renkli istenirse 60 tl fiyat farkı renksiz istenirse muayene ücretine dahil ayrıca odeme yapılmıyor dedilerGitçeğin yerde yaptır Can'ım evet ist da zor valla.benim dr kendi yaptı muayeneyi gerçi her muayenede soyuyor bizi o da ayrı konu:)))
Cnm arası çok yakın değil mi bana birini ocak sonu birini nisana gün verdiBeni 18. Haftada aradı tetanoz aşısı oldum bide 22. Haftada gel bidaha aşı var dedi ocağın 16sinda gideceğim 2. Asi için
Fiyat çok iyi bende ayrıntılı sordum şimdi 250 yılbaşından sonra 280 dediler muayene ücreti hariçBen İzmirde özel bi hastaneye gidiyorum sgk anlaşmalı muayene ücreti 77 lira ödüyorum kan tahlilleri herşey içinde ayrıntılı ultrason için gün verdiler sordum kaç para fiyat farkı diye renkli istenirse 60 tl fiyat farkı renksiz istenirse muayene ücretine dahil ayrıca odeme yapılmıyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?