2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bugün ben de bel ve kasık ağrısıyla uyandım.ciddi bir ağrıydı yani hala da ağrıyor.galiba benim problemler başladı.doğuma kadar böyle.buna da şükür çok şükür

Rahim büyüdüğü için sertleşme oluyor diye biliyorum sert bi doku ele geliyo zaten dokununca
Evet benimki önce hareket ediyor belirgin şekilde.hemen sonra sertleşme oluyor dün gece dikkat ettim 3 defa falan oldu gerçekten korktum(

Yaa tatli midir nedir :))
Senin amnion sıvısı olayi ne oldu canim danistin mi baska bir doktora?

Yaa sorma çok tatlı yanımı felç ediyor :)
Canım dün gittiğim doktor da bir sorun görünmüyor dedi, karbonhidrat ve meyve den de olabiliyormuş hamur işi karbonhidrat a dikkat et dedi, içimi rahatlattı yani bayağı bende artık düşünmüyorum Rabbim ne derse o olur :)

Ya ne kadar düşüncesiz insanlar tapmamakla en doğrusunu ve güzelini yapıyorsun tebrik ederim seni canım, kendisi yaşadığı halde başkasının da başına gelmesini isteyen çok pis insanlar var maalesef benimde bir kuzenim var o da aynen böyle :)

Az önce de kustum demir hapımı içmiştim uzun zamandır kusmuyordum

Canım korkma hiç ben de hala arada kusuyorum

Hic sut icmedigim nerden belli of of (((
süt mutlaka iç. doktorumun üstüne basa basa söylediği şey. süt içmezsen bebek kalsiyum ihtiyacını senin kemiklerinden alır, erken yaşta kemik erimesi olursun dedi. eğer süt içemeyeceksen söyle kalsiyum ilacı yazayım dedi, ama ben içiyorum. her akşam yatmadan önce alışkanlık haline getirdim. iki bardak içiyorum mutlaka.

Bnm oglan da oyle teyzesi bi alt bi ust bi sag bi sol tarafta karincalanip duruyo hop hop bi bakiyorm
Gibegime yakin ustlerde bi bakiorm
En asagida cikolata yemesemmde oynuyo cok sukur artik hissedeviliyoruz yasadiklarini biliyoruz buna da sukur!

Hem
Kalsiyum hem demir hapi aliyorum
sizce jinekologuma magnezyum da yazdiriyim mi faZla mi olur hic sut icmeyen biriyim

Hem
Kalsiyum hem demir hapi aliyorum
sizce jinekologuma magnezyum da yazdiriyim mi faZla mi olur hic sut icmeyen biriyim
Soda da
Sevmem
Anca meyveli olucak napiyim ben nerelere gitsem :) en iyisi sade
Soda
Iciyim ogle yemeklerinden snra baska care yok sizinkinin gectiggine cok sevindim korkuc bi agri bacagim kaisldi oynaramadim!

inşallah. herkes hissediyor bi de, bi ben kaldım. kafaya takmamaya çalışıyorum. oğlan :)
Insallah en kisa surede hissedeceksinoz oglanlar cogunlukta sanki Allah bagislasin :) ilk hamilelikte zor hissediyomusuz doktor oyle
Dedi Allah size de nasip etsin en kisa surede ikk basta sadece karincalanma gibi oluyo vurma sonra geliyor cok sonra

Ben kalsiyum hapi aliyorum icmedigim icin ama gene de bi kucuk cay bardagi soguk sut zorla icmeye calisiyim dimi yokaa bu kramplar artar. Sut cok onemli ama hic sevmiyorum kokusu na dayanamiorum

Gitçeğin yerde yaptır Can'ım evet ist da zor valla.benim dr kendi yaptı muayeneyi gerçi her muayenede soyuyor bizi o da ayrı konu:)))
Ben İzmirde özel bi hastaneye gidiyorum sgk anlaşmalı muayene ücreti 77 lira ödüyorum kan tahlilleri herşey içinde ayrıntılı ultrason için gün verdiler sordum kaç para fiyat farkı diye renkli istenirse 60 tl fiyat farkı renksiz istenirse muayene ücretine dahil ayrıca odeme yapılmıyor dediler

Kızlar bnmde sol tarafta taş gibi duruyor sanki yada yumru gibi toplandı mı napıosa yürürken bile cnm acıyor Zaten alt karın bölgem hep acıdı bnm hala da öyle sanki ameliyatlı gibiyim, geriliyor diyeymiş sanırım magnezyum da verdi ama hiç geçmedi

Beni 18. Haftada aradı tetanoz aşısı oldum bide 22. Haftada gel bidaha aşı var dedi ocağın 16sinda gideceğim 2. Asi için
Cnm arası çok yakın değil mi bana birini ocak sonu birini nisana gün verdi
Fiyat çok iyi bende ayrıntılı sordum şimdi 250 yılbaşından sonra 280 dediler muayene ücreti hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…