2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne güzel cnm maşallah bizim Prenses baya nazlı ve keyfine düşkün sanırım henüz pek bişi yok
canım hadi senin kızda nazlı benim oğluşa noluyo acaba o da pek bi nazlı hareket etsem mi etmesem mi modunda :)

Cnm arası çok yakın değil mi bana birini ocak sonu birini nisana gün verdi

Fiyat çok iyi bende ayrıntılı sordum şimdi 250 yılbaşından sonra 280 dediler muayene ücreti hariç
Ben daha önce tetanoz aşısı olmadım hiç ilk defa 18. Haftada oldum 22. Haftada gel dedi anlamadım bende diktoruma sordum vurdurman lazım dedi ulturason için de bende şaşırdım gerçi 2 li test afp testi kan idrar tahlili hiçbirini ek ücret odemedim muayene ücretinin içinde dediler gittigim hastanedende çok memnunum personel çok iyi ve hastane çok temiz ve güvenilir dogum ücretleri 2100 tl içinde foto çekimi oda kapı süsü bebeğim ilk testleri refakatçi parası hepsi dahil

Gunaydin kizlaaaar, artik biz de hissetsek şu tekmeleri Arada sanki bi kipirdanma oluyor ama emin degilim bebek midir ay benim karnim sanki kuculdu, annem diyo gazin azalmistir karnin kuculmez diyo benimde bulantilarim tam manasiyla gecmedi, birde ustune hazimsizlik eklendi ki yediklerimi zor hazmediyorum ozellikle aksamlari....

Bende hiç olmadım daha önce aşı ama arayıp sormayı düşüyorum. Valla senin hastane harikaymış yok yok

cnm benimde arada göbeğim 8 aylık gibi oluyor bazen 3aylık gibi. Gaz azalmasından demek ki mantıklı

Simdi oglan analarida veriyor devr eski devr :)))) annem ne kadar agladysa kaynvaldede o kadar. Senin esininde ailesi uzakta. Ama sen alirsin o ayri mesele hehhee:))) senin gibi dunur bulmusum vermezmiyim:))))
Bende iyi kaynanami bulucan fistiga yerim minnos prensesimi ben oglan vermiyoruz biz aliriz ancak :)

Canim yorulunca oluyo demek ki..çünkü gece 1 de çok hareketliydi kuzucuk yarim saat hiç durmadı desem yeridir :) çok şükür iyiyiz yormuycam daha kendimi
Isinde olsa yavas yavas yap ve kendini fazla egme öne dogru hem bel hem kasik agrisi oluyo. Rabbim yavrulari bize bagislasin hayirlisiyla kavusalim yarisi kaldi surda sükür

Hissetmek bebeğin pozisyonu ile ilgiliymiş canım doktor teyzemiz öyle dedi :)

Evet şişkinliğin varmış demekki

Benim karnım çok fena kızlar pullanma oldu iyice bebek yağı sürdüm ondan herhalde kurutuyo dedim sonra badem yağı devam edeym dedim hala aynı kaşıntı oluyo arada yırtılmış gibi duruyo ne yapcam ne etsemm bilemedm sizlerde de oluyo mu bu pullanma elimi sürdükçe kavlayp deri soyuluyo. Ne kullansam ki ya

Hissetmek bebeğin pozisyonu ile ilgiliymiş canım doktor teyzemiz öyle dedi :)

Evet şişkinliğin varmış demekki
Doktorumuz dedi zaten 22. Haftada ancak hissedersin diye. Ay evet bende ödem de var ya şiştim valllaaa senin oglus gibi benim kizim da kaburgalara mi saklanmis acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…