2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canım insan akrabalarini secebilseydi keşke :)

İyiyiz canımda kasık ağrılarım başladı yine ya biraz canımı acıtıyor korkuyorum bu haftalarda oluyormuydu senindr kasık ağrın aızlama sancı şeklinde.

Ayakta duruyo he çılgın bebiş :)

aaaaaaa inanamıyorum gerçekmi bu ikizler mi geliyor vallahimi Allahım çok sevindim kuzummmmmmm Hayırlı ugurlu olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin sonunda duaların kabul oldu canım
Gerçekk canımm :)) sağol valla ya inşallahhh güzel olur hersey hepimiz icinnn sen napıyosun nasıl gidio görüşemedik ne zamandır

Canım hayırlı olsun seni hatrlıyrm cok sevindim aramıza katılmana :) canım enfeksiyon falan yoksa akıntılar normal benimde dediğin gibi ara ara turuncu bile oluydu

Merhaba canım bende hatırladım senii tanıdıklarımın çoğu mayıs annesi :)) kıvmayın beni burdann he :)) ben temmuz agustos gibi görünüyo.. siz tecrübeli ıkunca hafta olarakj okumak hoşuma gidiyo ❤

olur mu hiç öyle şey canım kovarmıyız hiç burası çok güzel bilmediğimiz bir sürü şeyi birbirimizden öğreniyoruz sen bide ikiz annesi olacaksın daha çok ihtiyacın var Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede tabi

Canım bana da oluyor arada yaa yumru gibi oluyor bir tarafı diyorum herhalde bu tarafta şu an, yüzeye yakın olduğu için mi öyle yumru gibi hissediyoruz acaba, bilemedim

Sağol canım Allah razı olsunn hepimize nasip olsun inşAllah alalım kucaklarımıza merak ediyorum sizin 20 li haftalar kasık ağrılarınız sancılarınız oluyomu ben şimdi çekiyorum o zamanlatda da okuyomu

Sağol canım Allah razı olsunn hepimize nasip olsun inşAllah alalım kucaklarımıza merak ediyorum sizin 20 li haftalar kasık ağrılarınız sancılarınız oluyomu ben şimdi çekiyorum o zamanlatda da okuyomu
gözünü korkutmak istemem canım ama ağrı sızı hiç bitmiyor çok normal yaşadığın ağrı sancı ben genelde batma şeklinde sancı yaşıyorum senin şuan rahmin genişlemeye başlıyor o yüzden yaşıyorsun ağrıları kanama olmadığı sürece korkma ağrılardan

Benim sinirin uzerinde, doktor kalestrolle isimiz yok dedi hic umursamadi.

Soda da
Sevmem
Anca meyveli olucak napiyim ben nerelere gitsem :) en iyisi sade
Soda
Iciyim ogle yemeklerinden snra baska care yok sizinkinin gectiggine cok sevindim korkuc bi agri bacagim kaisldi oynaramadim!

bende sade sodadan pek haz etmem limon sıkıyorum çok az yada direk limon dilimi atıyorum bardağıma.
Doğuma kadar demir kalsiyum kan depolarımızın sağlam olması gerekiyormuş. Doğum ve sonrasında kan kaybı yaşayacağımız için yeterli stokla doğuma girmek gerekiyormuş. Ağrılarınız için ayrıca magnezyum kullanmanız gerektiğini düşünüyorum,doktorumun beni yönlendirmesi bu şekildeydi.

Allah sabir versin canim insallah birdaha böyle bisey yasamazsin ve Allah cok tatli bebisler sana nasip eder

11den beri uyanığım. Biraz meyve ve fındık filan yedim, yataktan kalkıp da bişey yiyecek takatim yok. Bu kadar uzun süre kahvaltımı yapmadan durmam çok kötü mü kendimi suçlu hissediyorum. Var mı benim gibi miskinler aramızda

Soda da
Sevmem
Anca meyveli olucak napiyim ben nerelere gitsem :) en iyisi sade
Soda
Iciyim ogle yemeklerinden snra baska care yok sizinkinin gectiggine cok sevindim korkuc bi agri bacagim kaisldi oynaramadim!
Kızlarr kulak misafiri oldum :) meyveli sodaların çoğu içerisine gaz (karbondioksit) basılmış meyveli içecek ve içerisinde o yararlı minerallerden yok, yani aynı kola mantığında, gaz içeriği nedeniyle midenize iyi geliyor olabilir sadece ama gereksiz kalori... İçecekseniz sade MADEN SUYU içmelisiniz asıl doğal mineraller onlarda, üzerinde mineralli yazar zaten.

Dün tek bir kekstra ile akşam 4 e kadar yiyemedim ben dolaba baktım dolap bana iştah yok zar zor bişe yedm o da çok az akşam yine daha iyi yedm ama yine az yedm bende sendenim zaten hep uyuyasim var

Biraz fazla olmus canim, 7,30 da kahvalti. 12-13 arasi ogle yemegi 15.30 da meyve 19.30 da aksam yemegi yiyip gece yatmadan once sutun icine nesquik katip onu yiyip yatiyorum hep acim. Bebekler su an karin gurultularimizi duyarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…