- 14 Ağustos 2015
- 278
- 211
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #26.021
güzel haberlerle gel canım inşallah benim de yarın sabah detaylım var çok heeyecanlıyımselam kızlar bugün saat 4 de ayrıntılı us var ayy çok heyecanlıyım 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize
Aynen canım insan akrabalarini secebilseydi keşke :)Yaa sorma çok tatlıyanımı felç ediyor :)
Canım dün gittiğim doktor da bir sorun görünmüyor dedi, karbonhidrat ve meyve den de olabiliyormuş hamur işi karbonhidrat a dikkat et dedi, içimi rahatlattı yani bayağı bende artık düşünmüyorum Rabbim ne derse o olur :)
Ya ne kadar düşüncesiz insanlar tapmamakla en doğrusunu ve güzelini yapıyorsun tebrik ederim seni canım, kendisi yaşadığı halde başkasının da başına gelmesini isteyen çok pis insanlar var maalesef benimde bir kuzenim var o da aynen böyle :)
Canım korkma hiç ben de hala arada kusuyorum
Canm haber et bize. Benimde ayın 2sinde kontrolüm var. 2,5 hafta oldu görmedimselam kızlar bugün saat 4 de ayrıntılı us var ayy çok heyecanlıyım 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize
benim oğlum nazlı sanırım fazlasıyla :)Devir değişti demekki kızı oğlanı kalmadıhem artık erkekler daha nazlı oluyorlar
İyiyiz canımda kasık ağrılarım başladı yine ya biraz canımı acıtıyor korkuyorum bu haftalarda oluyormuydu senindr kasık ağrın aızlama sancı şeklinde.Ikizlerimin seker annesi iyidir valla oglusumunbi tekmesini daha yakaladim bu gun disardan zorda olsa cunku yukari pek vurmuyor ayakta dikilmeyi seviyo :) akinti surekli oluyo canim meraklanma sen ama kisiye gore yogunlugu degisiyodur tabi bendede hep var kahve yada pembe olursa mutlaka doktora gorun onun disinda sorun yoktur. Ikizler nasillar?
Gerçekk canımm :)) sağol valla ya inşallahhh güzel olur hersey hepimiz icinnn sen napıyosun nasıl gidio görüşemedik ne zamandıraaaaaaainanamıyorum gerçekmi bu ikizler mi geliyor vallahimi Allahım çok sevindim kuzummmmmmm Hayırlı ugurlu olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin sonunda duaların kabul oldu canım
Canım hayırlı olsun seni hatrlıyrm cok sevindim aramıza katılmana :) canım enfeksiyon falan yoksa akıntılar normal benimde dediğin gibi ara ara turuncu bile oluydu
olur mu hiç öyle şey canım kovarmıyız hiç burası çok güzel bilmediğimiz bir sürü şeyi birbirimizden öğreniyoruz sen bide ikiz annesi olacaksın daha çok ihtiyacın varMerhaba canım bende hatırladım senii tanıdıklarımın çoğu mayıs annesi :)) kıvmayın beni burdann he :)) ben temmuz agustos gibi görünüyo.. siz tecrübeli ıkunca hafta olarakj okumak hoşuma gidiyo ❤
Canım bana da oluyor arada yaa yumru gibi oluyor bir tarafı diyorum herhalde bu tarafta şu an, yüzeye yakın olduğu için mi öyle yumru gibi hissediyoruz acaba, bilemedimKızlar bişey merak ediyorum.bebeğim bugün 2 defa biyerde toplandı be sertleşti baya.çok hoşuma gitti sonuçta ona dokundum zararsız olduğunu düşünüyorum fakat sebebini çok merak ediyorum Bebek tam olarak ne yapıyor??
Sağol canım Allah razı olsunn hepimize nasip olsun inşAllah alalım kucaklarımıza merak ediyorum sizin 20 li haftalar kasık ağrılarınız sancılarınız oluyomu ben şimdi çekiyorum o zamanlatda da okuyomuolur mu hiç öyle şey canım kovarmıyız hiç burası çok güzel bilmediğimiz bir sürü şeyi birbirimizden öğreniyoruz sen bide ikiz annesi olacaksın daha çok ihtiyacın varRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede tabi
gözünü korkutmak istemem canım ama ağrı sızı hiç bitmiyor çok normal yaşadığın ağrı sancı ben genelde batma şeklinde sancı yaşıyorum senin şuan rahmin genişlemeye başlıyor o yüzden yaşıyorsun ağrıları kanama olmadığı sürece korkma ağrılardanSağol canım Allah razı olsunn hepimize nasip olsun inşAllah alalım kucaklarımıza merak ediyorum sizin 20 li haftalar kasık ağrılarınız sancılarınız oluyomu ben şimdi çekiyorum o zamanlatda da okuyomu
Benim sinirin uzerinde, doktor kalestrolle isimiz yok dedi hic umursamadi.Kızlar gebelikte kolesterolü yükselen var mı benim gibidün sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım 2 dir yüksek çıkıyo gebelikte yükselme olur demişti Dr ama canım sıkıldı,bugün kontrolüm var kendi Dr ma göstereceğim bakalım.Bide üre düşük çıkıyo sürekli
Soda da
Sevmem
Anca meyveli olucak napiyim ben nerelere gitsem :) en iyisi sade
Soda
Iciyim ogle yemeklerinden snra baska care yok sizinkinin gectiggine cok sevindim korkuc bi agri bacagim kaisldi oynaramadim!
Allah sabir versin canim insallah birdaha böyle bisey yasamazsin ve Allah cok tatli bebisler sana nasip ederKızlar dün akşam saat 9:30 da doğum sancılarım şiddetlendi ve bu sabah 11:30 da doğum Yaptım ölü doğum çok zor dedi Dr ama dediği kadar varmış çok üzgünüz ama Rabbimin işine karışılmaz.
Kızlarr kulak misafiri oldum :) meyveli sodaların çoğu içerisine gaz (karbondioksit) basılmış meyveli içecek ve içerisinde o yararlı minerallerden yok, yani aynı kola mantığında, gaz içeriği nedeniyle midenize iyi geliyor olabilir sadece ama gereksiz kalori... İçecekseniz sade MADEN SUYU içmelisiniz asıl doğal mineraller onlarda, üzerinde mineralli yazar zaten.Soda da
Sevmem
Anca meyveli olucak napiyim ben nerelere gitsem :) en iyisi sade
Soda
Iciyim ogle yemeklerinden snra baska care yok sizinkinin gectiggine cok sevindim korkuc bi agri bacagim kaisldi oynaramadim!
Dün tek bir kekstra ile akşam 4 e kadar yiyemedim ben dolaba baktım dolap bana iştah yok zar zor bişe yedm o da çok az akşam yine daha iyi yedm ama yine az yedm bende sendenim zaten hep uyuyasim var11den beri uyanığım. Biraz meyve ve fındık filan yedim, yataktan kalkıp da bişey yiyecek takatim yok. Bu kadar uzun süre kahvaltımı yapmadan durmam çok kötü mü kendimi suçlu hissediyorum. Var mı benim gibi miskinler aramızda
Biraz fazla olmus canim, 7,30 da kahvalti. 12-13 arasi ogle yemegi 15.30 da meyve 19.30 da aksam yemegi yiyip gece yatmadan once sutun icine nesquik katip onu yiyip yatiyorum hep acim. Bebekler su an karin gurultularimizi duyarmis11den beri uyanığım. Biraz meyve ve fındık filan yedim, yataktan kalkıp da bişey yiyecek takatim yok. Bu kadar uzun süre kahvaltımı yapmadan durmam çok kötü mü kendimi suçlu hissediyorum. Var mı benim gibi miskinler aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?