- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #26.041
Biz hemen hemen ayniyiz benimkide seninki gibi ama annesi onu rahat bırakmıyor gün içinde oynatıyor
Ay maşallah canım ben en fazla iki öğün yiyebiliyorum bugünlerde onuda yiyemiyorum zaten yesem çok kilo alırım çünkü hep uyuyasim varBiraz fazla olmus canim, 7,30 da kahvalti. 12-13 arasi ogle yemegi 15.30 da meyve 19.30 da aksam yemegi yiyip gece yatmadan once sutun icine nesquik katip onu yiyip yatiyorum hep acim. Bebekler su an karin gurultularimizi duyarmis
Tamam canım çok sağol içim rahatladı kanamam yok şükürler olsun olmazda inşallahhhgözünü korkutmak istemem canım ama ağrı sızı hiç bitmiyor çok normal yaşadığın ağrı sancı ben genelde batma şeklinde sancı yaşıyorum senin şuan rahmin genişlemeye başlıyor o yüzden yaşıyorsun ağrıları kanama olmadığı sürece korkma ağrılardan
İs yerinin kahvalti, yemek, meyve saati bu duzende oldugu icin duzene uyuyorum. Hafta sonlari sabah 10 da kahvalti yapsam tansiyonum dusuyor enseme agri oturuyor.Ay maşallah canım ben en fazla iki öğün yiyebiliyorum bugünlerde onuda yiyemiyorum zaten yesem çok kilo alırım çünkü hep uyuyasim varbu aralar uyku modundayim zorla ayakta duruyorum , miskinlikten 2. Doz tetanoz aşımı yaptırmaya gitmedim hala
inşallah canım stres yapma tadını çıkar mutluluğunu iki kat yaşaTamam canım çok sağol içim rahatladı kanamam yok şükürler olsun olmazda inşallahhh
O saatte ben tiroid ilacımı ancak içiyorum. :/ 1-2 saat yemiyorum zaten bişey o ara uyuyorum derken öğleni buluyor kalkmam ama uyandığımda da hemen bişeyler yiyemiyorum acayip bir ağırlık çöküyor. Karın gurultumu duydu galiba baya baya tekmeledi oğluş :)Biraz fazla olmus canim, 7,30 da kahvalti. 12-13 arasi ogle yemegi 15.30 da meyve 19.30 da aksam yemegi yiyip gece yatmadan once sutun icine nesquik katip onu yiyip yatiyorum hep acim. Bebekler su an karin gurultularimizi duyarmis
Ben aldiktan sonra kolum agrimaya basladi :) dayanilmicak bisey degil amabana da duş alabilirsin sıkıntı olmaz dedi ağrım sızım yok şükür
Canım çok geçmiş olsun Allahım sabır versin istediğin vakit hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin yeniden
Kızlar gebelikte kolesterolü yükselen var mı benim gibidün sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım 2 dir yüksek çıkıyo gebelikte yükselme olur demişti Dr ama canım sıkıldı,bugün kontrolüm var kendi Dr ma göstereceğim bakalım.Bide üre düşük çıkıyo sürekli
ne güzel hastaneymiş öyle türkiyede böyle hastane varmıymıs cok sasırdım bizimki adım atsan paralı otopark bile 15tl :)))Ben daha önce tetanoz aşısı olmadım hiç ilk defa 18. Haftada oldum 22. Haftada gel dedi anlamadım bende diktoruma sordum vurdurman lazım dedi ulturason için de bende şaşırdım gerçi 2 li test afp testi kan idrar tahlili hiçbirini ek ücret odemedim muayene ücretinin içinde dediler gittigim hastanedende çok memnunum personel çok iyi ve hastane çok temiz ve güvenilir dogum ücretleri 2100 tl içinde foto çekimi oda kapı süsü bebeğim ilk testleri refakatçi parası hepsi dahil
hangı hastaneye gıdıyorsun canım :) bende izmirdeyımdeBen İzmirde özel bi hastaneye gidiyorum sgk anlaşmalı muayene ücreti 77 lira ödüyorum kan tahlilleri herşey içinde ayrıntılı ultrason için gün verdiler sordum kaç para fiyat farkı diye renkli istenirse 60 tl fiyat farkı renksiz istenirse muayene ücretine dahil ayrıca odeme yapılmıyor dediler
Canm ben çalışıyorum ama hafta sonu bende öyleyim. 11 de uyanıyorum bazen 12 oluyor. ben kalkana kadar kahvaltı yapana kadar saat 12,5 1 i buluyor. bende üzülüyorum ama bi hafta sonu var uyuya kalıyorum. inşalah çok aç kalmıyodur bebişlerimiz.Bende düşünüyorum hatasonu bunu11den beri uyanığım. Biraz meyve ve fındık filan yedim, yataktan kalkıp da bişey yiyecek takatim yok. Bu kadar uzun süre kahvaltımı yapmadan durmam çok kötü mü kendimi suçlu hissediyorum. Var mı benim gibi miskinler aramızda
Ayyyy canm çok sevindim.İnşallah bende tekme yerim.Kızlarre! Sonunda bariz ilk tekmemi yedim.ECEcanN ne güzel dua etmişsin sabah sabah Darısı bekleyenlere arkadaşlar
bende göbeğimi açıyorum bakıyorum arada izliyorum uzanınca acaba haraket eder de görürmüyüm diye.Hareketlensin bende videoya alacağım tam 7 -8 ayda filan koca koca tekmelerini.Biz hemen hemen ayniyiz benimkide seninki gibi ama annesi onu rahat bırakmıyor gün içinde oynatıyorbiraksam sadece ben uyumaya gidince oynayacak yatağa girdimmi başlıyor bu sabah karnım deniz gibi dalga dalga oldu ay çok güzeldi :) videoya aldım biraz :) sen al canım büyüyünce izleyiniz inşallah bak neler yaptın sen deriz :)
Canım dün vuruldum ben. Vurulurken hiçbir şey hissetmedim acı vs sol omuzdan vurdular. Gece üstüne yatmışım ağrım oldu biraz hani kas tutulması gibi. Üstüne yatmamaya çalış. Şu an daha iyiyim hiç stres yapma sevgilerBugün tetanoz aşısı olmaya gidicem.. Ağrı yapıyor muuuu :)) ( tırsak mode on )
Canım dün vuruldum ben. Vurulurken hiçbir şey hissetmedim acı vs sol omuzdan vurdular. Gece üstüne yatmışım ağrım oldu biraz hani kas tutulması gibi. Üstüne yatmamaya çalış. Şu an daha iyiyim hiç stres yapma sevgiler
yo hayır. benim de bir gün sonra ağrım olmuştu.teşekkür ederim canımmmoraya su da değdirmemek gerekiyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?