2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ECEcanN sana da canım :)
Bizim ki gece kuşu bide sabah birazdan uyur akşama kadar :)
Biz hemen hemen ayniyiz benimkide seninki gibi ama annesi onu rahat bırakmıyor gün içinde oynatıyor biraksam sadece ben uyumaya gidince oynayacak yatağa girdimmi başlıyor bu sabah karnım deniz gibi dalga dalga oldu ay çok güzeldi :) videoya aldım biraz :) sen al canım büyüyünce izleyiniz inşallah bak neler yaptın sen deriz :)

Biraz fazla olmus canim, 7,30 da kahvalti. 12-13 arasi ogle yemegi 15.30 da meyve 19.30 da aksam yemegi yiyip gece yatmadan once sutun icine nesquik katip onu yiyip yatiyorum hep acim. Bebekler su an karin gurultularimizi duyarmis
Ay maşallah canım ben en fazla iki öğün yiyebiliyorum bugünlerde onuda yiyemiyorum zaten yesem çok kilo alırım çünkü hep uyuyasim var bu aralar uyku modundayim zorla ayakta duruyorum , miskinlikten 2. Doz tetanoz aşımı yaptırmaya gitmedim hala

Kizlar dün aksam bende hissettim o kadar beklemekten sonr nihayet:) baloncuklar patlar gibi pit pit yapip duruyodu ondan öncede kiwi yemistim o mu sebeb oldu sonra esim karnima elini koydu küt diye bise eline gecirdi ohaaa diye bi ciglik atti bende cok sasirdim o kadar netti ki.. ama esim simdiden hissedemez diye düsündüm ama bebekten baska bise olamaz ilk hissetmede bu kadar net hissetcegimi tahmin etmedim cok mutlu oldum Allahim sükürler olsun tüm istiyenlere nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin

Tamam canım çok sağol içim rahatladı kanamam yok şükürler olsun olmazda inşallahhh

Kızlar 22 haftaligiz bi haftadir cok kötüyüm ne kolumu ne başımı kaldiramiyorum.ayrintili ultrason için bile drumla görüşemedim daha ya ( Çokta istiyodumm ama bu halde gidemem.Baş dönmesine dayanamıyorum. Sizler ne yaptınız? Herkes yaptırdımı ultrasonu, ayrintili ultrasonda yapilan kontrolleri doğumdan sonra yapmiyolarmi acaba..Yetişemessem öyle yapsam diye düşünüyorum ama oooff yaaa kafam iyice ağrıyo düşünmekten

İs yerinin kahvalti, yemek, meyve saati bu duzende oldugu icin duzene uyuyorum. Hafta sonlari sabah 10 da kahvalti yapsam tansiyonum dusuyor enseme agri oturuyor.

Benim tetanoz 2. Doz 13 ocak da.

Biraz fazla olmus canim, 7,30 da kahvalti. 12-13 arasi ogle yemegi 15.30 da meyve 19.30 da aksam yemegi yiyip gece yatmadan once sutun icine nesquik katip onu yiyip yatiyorum hep acim. Bebekler su an karin gurultularimizi duyarmis
O saatte ben tiroid ilacımı ancak içiyorum. :/ 1-2 saat yemiyorum zaten bişey o ara uyuyorum derken öğleni buluyor kalkmam ama uyandığımda da hemen bişeyler yiyemiyorum acayip bir ağırlık çöküyor. Karın gurultumu duydu galiba baya baya tekmeledi oğluş :)

Biraz araştırdım hamilelikte kolesterol a pek bakmamış drlar çünkü yüksek çıkması çok muhtemelenmiş gebe boş yere stres yaşamasın diye drlar tercih etmezmiş.kızımın dosyasını açtım tüm tahlilere baktım gerçekten hiç kolesterol ölçmemişler onun dışındaki tahliler yapılmış.zaten yüksek çıkmasına çok şaşırdım çünkü iştahım yeni düzene girdi 5 kg verdim daha verdiğim kg yu bile almadım

bana da duş alabilirsin sıkıntı olmaz dedi ağrım sızım yok şükür

Canım çok geçmiş olsun Allahım sabır versin istediğin vakit hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin yeniden
Ben aldiktan sonra kolum agrimaya basladi :) dayanilmicak bisey degil ama

Benim ürem en son 10 cikmisti dr. Ne kadar sık idrara ciktigini tahmin edebiliyorum, Hamilelikte üre dusebiliyor dedi
Ve ayni sekilde kolestrolumde yuksek cikiyor gebelikte bu yuksekligi onemsemiyoruz kafana takma dedi yani kisaca sorun edilcek bisey yok :) rahat ol normal

ECEcanN sana da canım :)
Bizim ki gece kuşu bide sabah birazdan uyur akşama kadar :)

Bizimki de gece uyumuyor oglen hep uykuda :) dogunca napcaz bakalim

ne güzel hastaneymiş öyle türkiyede böyle hastane varmıymıs cok sasırdım bizimki adım atsan paralı otopark bile 15tl :)))

hangı hastaneye gıdıyorsun canım :) bende izmirdeyımde

Canm ben çalışıyorum ama hafta sonu bende öyleyim. 11 de uyanıyorum bazen 12 oluyor. ben kalkana kadar kahvaltı yapana kadar saat 12,5 1 i buluyor. bende üzülüyorum ama bi hafta sonu var uyuya kalıyorum. inşalah çok aç kalmıyodur bebişlerimiz.Bende düşünüyorum hatasonu bunu

bende göbeğimi açıyorum bakıyorum arada izliyorum uzanınca acaba haraket eder de görürmüyüm diye.Hareketlensin bende videoya alacağım tam 7 -8 ayda filan koca koca tekmelerini.

Bugün tetanoz aşısı olmaya gidicem.. Ağrı yapıyor muuuu :)) ( tırsak mode on )
Canım dün vuruldum ben. Vurulurken hiçbir şey hissetmedim acı vs sol omuzdan vurdular. Gece üstüne yatmışım ağrım oldu biraz hani kas tutulması gibi. Üstüne yatmamaya çalış. Şu an daha iyiyim hiç stres yapma sevgiler

teşekkür ederim canımmm oraya su da değdirmemek gerekiyor değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…