2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İyi canım cok sevindim, bence de akışına bırakmak lazım, çok ciddi bir sorun olmadıkca insan kendi kendini yiyip bitiriyor durduk yere :)

Ay gerçekten öyle zaman geçmiyor gibi gelsede canparemm yavrum içimde buyuyorr ay sevelim bebislerimizi opelim geçsin su uç beş ay
Zaten kucağıma alim hep boynunu öpeceğim sıcacık boynunu.Koklayacağım gül tenini. Allahım bebeğimi aşeriyorum ya o kokuyu tadı

Kızlar bebeğinize kaç tane takım aldınız yada alacaksınız on tane yetermi acaba
Canım iki tane 10 parça hastane çıkışı aldım ben bı tane zıbın aldım Arılı citcitli aldım 8 tane iki zıbın da almıştım ay bi de fesli bıyıklı zıbın aldım bi kaç parça daha alicam ama büyük alicam biraz büyüsünler giyemiyolar ilk hızlı kilo aliyolar

Zaten kucağıma alim hep boynunu öpeceğim sıcacık boynunu.Koklayacağım gül tenini. Allahım bebeğimi aşeriyorum ya o kokuyu tadı
Ama canım çekti düşünsene kucağında uyumuş böyle ensesiyle boyun arası sana bakıyor beni öp diyo Allah'ım bize yaşatsın inşallah o günleri kokularına kurban olunmaz mi :)

Kızlar bebeğinize kaç tane takım aldınız yada alacaksınız on tane yetermi acaba
Hastane çıkışını takım set olarak yani 10 parça. 1 adet alacağım.
Geri kalan 0-3 aylıkları tek tek yada 2li alacağım.
Hastane çıkışları çok pahalı cnm 10lu set halinde 100tl. ama 8li set 5 li sette var ama almışken 10 parçalı alacağım 1 tane. geri kalanlar ayrı ayrı ıkılı ıkılı olacak kısmetse.

Ay ben eminonunden ikisini 80 ne mı 90 na mı ne aldım 10 lu toptancidan

Ooo cnm sen almışsın . ben hiç almadım daha alsammıki yaaa.Bende hiç bişi yok hala .
Tek 2 tane heves ettim tulum aldım. o kadarcık.

İ.nan.mıııı.yooo.ruuuuuummmmmmmmmmmmm Aaaa hemen bende gideceğim nerde o yeeer
Valla hemde baktım 100 de 100 pamuk mali güzeldi eve gideyim adresi yazarim poşetinin üzerinde vardır isteyen gider bakar battaniyesi o falan bi çok şeyini ordan aldım kardesm gelsin fotoğraf atarım aldıklarımi ben atamıyorum niyeyse

Canm at at. ben kaç gündür araştıryorm hep 90-100-150 yazıyor neredeyse. ıkıli 80 sa tabıkı 2 parça alırım bende.İnşallah çok sadece değillerdir biraz cicili bicili olsa iyi olur Bekliyorum

Bende çok fzla almak istemiyorum on tane falan takım aldık bir tane hastane çıkısı bir tane süslü takım fotograf için bir tane tulum on tane kadar zıbın ama hepsi küçük değil bes tanesi falandır küçük diğerleri daha büyük pijama takımı aldım birkaç tane sanırım yeter havlu aldık beşiği ve anakucagı kaldı arabasını dogumdan sonrada alabiliriz duruma göre

Gerçekk canımm :)) sağol valla ya inşallahhh güzel olur hersey hepimiz icinnn sen napıyosun nasıl gidio görüşemedik ne zamandır
Aynen uzun zaman oldu,iyi gidiyor canım elhamdülillah git gide büyüyor minik,sen ne yapıyorsun sen nasılsın çok sevindim ya cidden sana ikizler ikitane minik yavru kurban olurum ya onlara ben Rabbim sana bagışlasın saglıkla sıhatle kuzum

Ikili takımlardan 10 tane aldım ben hastane cıkısı bir tane aldım onlu olanlardan hepsi birleşince fazla tutuyor evet ama değer bebeklerimiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…