2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Maşallah bizim kızlar herşeyi almışlar yahu .Bende başlim bari yavaştan.Ama doğru ablamda öyle diyor 1,5 yaşında yeğenm var tecrübeli tabi ablam sakın fazla alma yeni doğanları hemen büyüyorlar olmuyor benim çok var kullanamadığım hep kaldı sana veririm dedi. O yüzden bende ilk çok az alcam . İnşalllaah

Ay ben eminonunden ikisini 80 ne mı 90 na mı ne aldım 10 lu toptancidan
ben hastane çıkısını 55 tl ye aldım ama tabi bütçeye göre daha pahalılarıda vardı küçük bes altı parça olanlardan bazılarını 20 bazılarnı 30 a aldım kaliteye göre hastane çıkısım kaliteli değil ama fotograf çekimi ve ilkgiyeceği baska kıyafetleride var onlar oeganik çok güzel

Benim annem fazla bile aldığımı söyledi bendeiki gün önce yaptım alısverişini daha yeni sende yavas yavas al bence birden olunca cok pahalı gelir

Canm at at. ben kaç gündür araştıryorm hep 90-100-150 yazıyor neredeyse. ıkıli 80 sa tabıkı 2 parça alırım bende.İnşallah çok sadece değillerdir biraz cicili bicili olsa iyi olur Bekliyorum
Canım yok birisi gsli takımlı diğeri de prensli fiyonklu :) sade olsa asla almazdim zaten bu çok yerde 30-35 e dusmustu eminonunde

Bebeğimiz sağlıkla doğsun da varsın çatlaklarım olsun onu mu takicam kafaya insanlar hayatta nelerle mücadele ediyorlar bir hastane köşelerine gidip bakmak lazım

Canım mali güzeldi bende göreceli ve mali güzel diye aldim zaten çokta giyemiyolar fotograflik şimdi ona göre ayakkabı alacağım:)

Bebeğimiz sağlıkla doğsun da varsın çatlaklarım olsun onu mu takicam kafaya insanlar hayatta nelerle mücadele ediyorlar bir hastane köşelerine gidip bakmak lazım
Zaten bende takmadığı mı belirtmek istemiştim :) insanlara bakmaya gerek yok aslında bende bı çok şey yaşadım bugün daha kardiyolojiden geldim en son takacağım şey şu çatlaklar:)

Zaten bende takmadığı mı belirtmek istemiştim :) insanlara bakmaya gerek yok aslında bende bı çok şey yaşadım bugün daha kardiyolojiden geldim en son takacağım şey şu çatlaklar:)
Kardiyoloji ne dedi kalp için ben doktoruma unuttum sormayı bebegimi görünce ben aşık aşık bütün sorcaklarimi unutuyorum siz bişeyler alıyorsunuz içim gidiyor kıza benziyor dedi artık ayrıntılı da iyice öğreniriz inşallah ona göre alışverişe çıkarız

EKG çekti evet çarpıntı var ama normal dedi hamilelikte yinede usg ye gönderdi bakalım inşallah o da sorunsuz çıkar taa bı ay sonra o da kim öle kim kala :/

Doktor ekranı çevirip gösterince bana bir haller oluyor aşık aşık bakıyorum Rabbim tamamlasın bu sevdamızı kucağımiza alalım inşallah kucağımızdaki halini düşünemiyorum suan mutluluktan ağlayabilirim ne güzel bir mucize Yarabbim

Sağol canım Allah razı olsunn hepimize nasip olsun inşAllah alalım kucaklarımıza merak ediyorum sizin 20 li haftalar kasık ağrılarınız sancılarınız oluyomu ben şimdi çekiyorum o zamanlatda da okuyomu
Olmaz mı sabah bel kasık Ağrı'sıyla uyandım.bir -iki haftadır başladı ağrılar.ağrıyla bile övünüyorum o durumdayım

Canım bana da oluyor arada yaa yumru gibi oluyor bir tarafı diyorum herhalde bu tarafta şu an, yüzeye yakın olduğu için mi öyle yumru gibi hissediyoruz acaba, bilemedim
Yaa normal yani.dün panik oldum aniden gece.allaha emanetler bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…