- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #26.081
Maşallah bizim kızlar herşeyi almışlar yahu .Bende başlim bari yavaştan.Ama doğru ablamda öyle diyor 1,5 yaşında yeğenm var tecrübeli tabi ablam sakın fazla alma yeni doğanları hemen büyüyorlar olmuyor benim çok var kullanamadığım hep kaldı sana veririm dedi. O yüzden bende ilk çok az alcam . İnşalllaahBende çok fzla almak istemiyorum on tane falan takım aldık bir tane hastane çıkısı bir tane süslü takım fotograf için bir tane tulum on tane kadar zıbın ama hepsi küçük değil bes tanesi falandır küçük diğerleri daha büyük pijama takımı aldım birkaç tane sanırım yeter havlu aldık beşiği ve anakucagı kaldı arabasını dogumdan sonrada alabiliriz duruma göre
ben hastane çıkısını 55 tl ye aldım ama tabi bütçeye göre daha pahalılarıda vardı küçük bes altı parça olanlardan bazılarını 20 bazılarnı 30 a aldım kaliteye göre hastane çıkısım kaliteli değil ama fotograf çekimi ve ilkgiyeceği baska kıyafetleride var onlar oeganik çok güzelAy ben eminonunden ikisini 80 ne mı 90 na mı ne aldım 10 lu toptancidan
Benim annem fazla bile aldığımı söyledi bendeiki gün önce yaptım alısverişini daha yeni sende yavas yavas al bence birden olunca cok pahalı gelirMaşallah bizim kızlar herşeyi almışlar yahu .Bende başlim bari yavaştan.Ama doğru ablamda öyle diyor 1,5 yaşında yeğenm var tecrübeli tabi ablam sakın fazla alma yeni doğanları hemen büyüyorlar olmuyor benim çok var kullanamadığım hep kaldı sana veririm dedi. O yüzden bende ilk çok az alcam . İnşalllaah
Canım yok birisi gsli takımlı diğeri de prensli fiyonklu :) sade olsa asla almazdim zaten bu çok yerde 30-35 e dusmustu eminonundeCanm at at. ben kaç gündür araştıryorm hep 90-100-150 yazıyor neredeyse. ıkıli 80 sa tabıkı 2 parça alırım bende.İnşallah çok sadece değillerdir biraz cicili bicili olsa iyi olurBekliyorum
Bebeğimiz sağlıkla doğsun da varsın çatlaklarım olsun onu mu takicam kafaya insanlar hayatta nelerle mücadele ediyorlar bir hastane köşelerine gidip bakmak lazımCanım tatlım melek arkadaslarım biliyorum ölü doğum kalp durması veya bebislere zarar gelmesi gibi olaylar hepimizi korkutuyor ama Allah korusun bunları dusunmeyelim Allah korusun doğuncada vefat edebilir hiç dogmayadabilirler bunların hepsi takdiri ilahi rabbim e sığınıp dua etmekten başka bir çaremiz yok ben de korkuyorum inanın etrafımdaki felaket tellallari sizin etrafınizda olsa hergun Dr a gidersiniz .. bi kuzenim var 27 haftada erken doğum yaptı bana her zaman haftama yaklastin işte erken dogurursan yok işte Allah ekmek verdiyse yer gibisinden sözler kullanıyor . Bir de beni düşünün sezeryan olmak zorunda kalcam diye bir mutlu hatta karnimda çatlaklar oluyo diye elleriyle alkislayip havaya uçtuyani o kadar .. diyeceğim o ki takmayalim her zaman herşey olabilir elbette ki risk var ama şunu düşünün risk kimin için yok? Bize garanti verdiler mi 30 yıl daha omrunuz var diye? Hepimiz anne adayiyiz ve endiseleniyoruz haklıyız ama şu konuda haksiziz bebislerimiz hissediyor huzursuz oluyo bugünler bi daha gelmeyecek güzel güzel yaşayalım inşallah rabbim hepimizin evlatlarını bağışlar bize sağlıkla ..
Canım mali güzeldi bende göreceli ve mali güzel diye aldim zaten çokta giyemiyolar fotograflik şimdi ona göre ayakkabı alacağım:)ben hastane çıkısını 55 tl ye aldım ama tabi bütçeye göre daha pahalılarıda vardı küçük bes altı parça olanlardan bazılarını 20 bazılarnı 30 a aldım kaliteye göre hastane çıkısım kaliteli değil ama fotograf çekimi ve ilkgiyeceği baska kıyafetleride var onlar oeganik çok güzel
Benimde birisi bjk li:)Canım yok birisi gsli takımlı diğeri de prensli fiyonklu :) sade olsa asla almazdim zaten bu çok yerde 30-35 e dusmustu eminonunde
Zaten bende takmadığı mı belirtmek istemiştim :) insanlara bakmaya gerek yok aslında bende bı çok şey yaşadım bugün daha kardiyolojiden geldim en son takacağım şey şu çatlaklar:)Bebeğimiz sağlıkla doğsun da varsın çatlaklarım olsun onu mu takicam kafaya insanlar hayatta nelerle mücadele ediyorlar bir hastane köşelerine gidip bakmak lazım
Benimde fotograf için aldıgım fiyonklu prens tacı falan var cok güzel ama onun fiyatı neydi bilemiyorum kayınvalidemle almıstımCanım mali güzeldi bende göreceli ve mali güzel diye aldim zaten çokta giyemiyolar fotograflik şimdi ona göre ayakkabı alacağım:)
Ben FB liyim ama babası mutlu olsun diye GS li aldim çokta önemli değil benim için canım ay emzikler var taşlı ondan alicam bı de :)Benimde birisi bjk li:)
Bende daha emzik biberon falan almadım çok güzel bir duygu bebeğe alısveriş yapmak :)Ben FB liyim ama babası mutlu olsun diye GS li aldim çokta önemli değil benim için canım ay emzikler var taşlı ondan alicam bı de :)
Kardiyoloji ne dedi kalp için ben doktoruma unuttum sormayı bebegimi görünce ben aşık aşık bütün sorcaklarimi unutuyorum siz bişeyler alıyorsunuz içim gidiyor kıza benziyor dedi artık ayrıntılı da iyice öğreniriz inşallah ona göre alışverişe çıkarızZaten bende takmadığı mı belirtmek istemiştim :) insanlara bakmaya gerek yok aslında bende bı çok şey yaşadım bugün daha kardiyolojiden geldim en son takacağım şey şu çatlaklar:)
EKG çekti evet çarpıntı var ama normal dedi hamilelikte yinede usg ye gönderdi bakalım inşallah o da sorunsuz çıkar taa bı ay sonra o da kim öle kim kala :/Kardiyoloji ne dedi kalp için ben doktoruma unuttum sormayı bebegimi görünce ben aşık aşık bütün sorcaklarimi unutuyorum siz bişeyler alıyorsunuz içim gidiyor kıza benziyor dedi artık ayrıntılı da iyice öğreniriz inşallah ona göre alışverişe çıkarız
Evet canım alırız yavaş yavaş ya inşallah:)Bende daha emzik biberon falan almadım çok güzel bir duygu bebeğe alısveriş yapmak :)
USG mi bir ay sonra ama hamilelikten galiba ya benim de çok çarpıyor yaEKG çekti evet çarpıntı var ama normal dedi hamilelikte yinede usg ye gönderdi bakalım inşallah o da sorunsuz çıkar taa bı ay sonra o da kim öle kim kala :/
Evet cnm bu sefer netleşti demek istiyorum minnoş secde eder gibiydi ultrasonda görüntüyü ters çevirdi dr çıkıntı gözükmüyor büyük ihtimal kız Bebek dediPink06 sizin cinsiyet netleştimi kıza benziyordu diye hatırlıyorum
Olmaz mı sabah bel kasık Ağrı'sıyla uyandım.bir -iki haftadır başladı ağrılar.ağrıyla bile övünüyorum o durumdayımSağol canım Allah razı olsunn hepimize nasip olsun inşAllah alalım kucaklarımıza merak ediyorum sizin 20 li haftalar kasık ağrılarınız sancılarınız oluyomu ben şimdi çekiyorum o zamanlatda da okuyomu
Canm taşı filan çıkar ağzına kaçar. Benimde aklıma neler geliyor yaBen FB liyim ama babası mutlu olsun diye GS li aldim çokta önemli değil benim için canım ay emzikler var taşlı ondan alicam bı de :)
Yaa normal yani.dün panik oldum aniden gece.allaha emanetler bizimkilerCanım bana da oluyor arada yaa yumru gibi oluyor bir tarafı diyorum herhalde bu tarafta şu an, yüzeye yakın olduğu için mi öyle yumru gibi hissediyoruz acaba, bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?