- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #26.101
Benim en basindan beri oluyodu canim 22 haftalik oldu halada oluyo eskisi gibi olmasada yorulunca farkettiriyo kendini.İyiyiz canımda kasık ağrılarım başladı yine ya biraz canımı acıtıyor korkuyorum bu haftalarda oluyormuydu senindr kasık ağrın aızlama sancı şeklinde.
Ayakta duruyo he çılgın bebiş :)
Bende izmirliyim ne olmushangı hastaneye gıdıyorsun canım :) bende izmirdeyımde
ben meyvelı soda cok içiyorum çok seviyorum zararsız diye düşünüyorum agzımda aft yaptılar cok ıctım bu ara artık dıkkat edeyım bari cok ıcıyodum zararsız sandımKızlarr kulak misafiri oldum :) meyveli sodaların çoğu içerisine gaz (karbondioksit) basılmış meyveli içecek ve içerisinde o yararlı minerallerden yok, yani aynı kola mantığında, gaz içeriği nedeniyle midenize iyi geliyor olabilir sadece ama gereksiz kalori... İçecekseniz sade MADEN SUYU içmelisiniz asıl doğal mineraller onlarda, üzerinde mineralli yazar zaten.
Benim de 8 gün önden gidiyor.ya erken döllenme ya da bir tosuncuk geliyor.gelişim açısından önde gidiyor olabilir yani.Kızlar 22.haftamdayim ve bebek 2hafta 4 gün önden gidiyor neden acaba bu durumda olan var mı şuana kadar 6 kg aldım.
ne tatlı o maşallah gülüyo annesi ultrason resmınde cok guzellll :):) nası da yakalamışCanım bana da oluyor arada yaa yumru gibi oluyor bir tarafı diyorum herhalde bu tarafta şu an, yüzeye yakın olduğu için mi öyle yumru gibi hissediyoruz acaba, bilemedim
Bende FB li takım alacağım eşim hevesini alsın diye kız olursa da giydirecegizz artık napalim :) isimli emzik zincirleri var benimde onlar çok hoşuma gitti :) kendim yapmak istiyorum bende hem kendimize hem yeğenlerime ama malzemelerini nereden bulabilirim bilginiz varmı kızlar ?Ben FB liyim ama babası mutlu olsun diye GS li aldim çokta önemli değil benim için canım ay emzikler var taşlı ondan alicam bı de :)
Ne şeker yaaKızlaar bir tekmede ben yedim hahah. Minicik pıt pıt yaptı.Birde alt bölgeye pıt pıt yapıyor rahim kısmına baskı yapıyo galiba hala yapıyor alt kısım zonkluyor pıtp pıt pıt diye
Canım ben içecek sektöründe çalışıyorum. içmemeye çalış meyveli soda, çoğu katkı maddesi ve koruyucu içeriyor; bunlar tamamen kimyasal madde... Ayrıca şekerli yani gereksiz kalori, mineral içeriği de düşük. Sağlıklı değil keyif verici bir içecek aynı kola gibi. Maden suyu ise doğal kaynaklardan elde ediliyor ve yüksek oranda vücut için yararlı mineral içeriyor. Ben yazın günde 2 tane, kışın 1 tane tüketirim maden suyu normalde, fakat hamilelik sürecinde midem gazlı içecekleri pek kaldırmıyor o yüzden çok içemedim. Eğer aromalı seviyorsan içerisine 1 dilim limon koyup içebilirsin :)ben meyvelı soda cok içiyorum çok seviyorum zararsız diye düşünüyorum agzımda aft yaptılar cok ıctım bu ara artık dıkkat edeyım bari cok ıcıyodum zararsız sandım
Bende bişey almadım daha canım haftaya ayrıntılı var ondan sonra başlarım diyorum cinsiyetine net öğrenmiş oluruz artık bizde daha rahat yaapriz alisverisimizi :)Kardiyoloji ne dedi kalp için ben doktoruma unuttum sormayı bebegimi görünce ben aşık aşık bütün sorcaklarimi unutuyorum siz bişeyler alıyorsunuz içim gidiyor kıza benziyor dedi artık ayrıntılı da iyice öğreniriz inşallah ona göre alışverişe çıkarız
Ayy teşekkür ederiz teyzesiii :) son kontrolümüzde çok güzel pozlar verdi annesine kızım :) o kadar netti ki herşeyi 16.hafta olmasına rağmen biz de şaşırdık ve çok sevindik. Resmen gülümsedi ve el salladı bize, çok mutlu görünüyordu, Allah bozmasınne tatlı o maşallah gülüyo annesi ultrason resmınde cok guzellll :):) nası da yakalamış
Benimde yarin sabahti ama ankarada tekrar kar yagisi bekleniyor bugun okullarda tatildi.gidebilecekmiyim bilmiyorum hayirlisi bakalimgüzel haberlerle gel canım inşallah benim de yarın sabah detaylım var çok heeyecanlıyım
Kızlarre! Sonunda bariz ilk tekmemi yedim.ECEcanN ne güzel dua etmişsin sabah sabah Darısı bekleyenlere arkadaşlar
Gozunuz aydin tekmeler bol olsun insaAllah :)))Kizlar dün aksam bende hissettim o kadar beklemekten sonr nihayet:) baloncuklar patlar gibi pit pit yapip duruyodu ondan öncede kiwi yemistim o mu sebeb oldusonra esim karnima elini koydu küt diye bise eline gecirdi ohaaa diye bi ciglik atti bende cok sasirdim o kadar netti ki.. ama esim simdiden hissedemez diye düsündüm ama bebekten baska bise olamaz ilk hissetmede bu kadar net hissetcegimi tahmin etmedim cok mutlu oldum Allahim sükürler olsun tüm istiyenlere nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
O emzikler guzel gorunuyor tamam ama agir olur gibi geliyo cenesi agrir yavrumun almicam ben ilk zamanlar zaten ceneleri anneyi emerkwn bile titriyo annesi agzini yer yavrusumm kanim kaynnadi yine :)))Ben FB liyim ama babası mutlu olsun diye GS li aldim çokta önemli değil benim için canım ay emzikler var taşlı ondan alicam bı de :)
Sağlık ocağına gebelik bildirimi yaptıysan aramaları lazım aslında ama sen yine bi ara doktorumda dedi sezeryan da kullanılan alitler metal sonuçta ne olur ne olmaz tetonoz aşısı olmak iyi doktorum bana hicbir zararı yok aşının yaptır dedi doktoruma guvendigim için yaptırdım bende canımBende hiç olmadım daha önce aşı ama arayıp sormayı düşüyorum. Valla senin hastane harikaymış yok yok
8 gün hadi yine ii de 2 hafta 4 gün önden dedi ya korktum walla suda dogum istiodmm yaaa. Şekerli bişey yemeyeyim madem diormBenim de 8 gün önden gidiyor.ya erken döllenme ya da bir tosuncuk geliyor.gelişim açısından önde gidiyor olabilir yani.
O pit pitlari yerim ya minicik ayaklarlaNe şeker yaasabah bnde hissettim sol tarafımda pıt pıt biseyler ama meleğim mıydı emin olamadım :)
Meyve suyu bile zararlı şekerli her şey zararlı özellikle meyveyi posasyla yemek lazimmis yoksa şeker çıkar Die korkuorm bende buara.ben meyvelı soda cok içiyorum çok seviyorum zararsız diye düşünüyorum agzımda aft yaptılar cok ıctım bu ara artık dıkkat edeyım bari cok ıcıyodum zararsız sandım
Aslında gebelik bildirimi yaptık ama ne arayan var ne de soranSağlık ocağına gebelik bildirimi yaptıysan aramaları lazım aslında ama sen yine bi ara doktorumda dedi sezeryan da kullanılan alitler metal sonuçta ne olur ne olmaz tetonoz aşısı olmak iyi doktorum bana hicbir zararı yok aşının yaptır dedi doktoruma guvendigim için yaptırdım bende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?