2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ne güzel hastaneymiş öyle türkiyede böyle hastane varmıymıs cok sasırdım bizimki adım atsan paralı otopark bile 15tl :)))
İzmirde birçok hastane böyle tabi fiyatlar değişiyor 1500 tl yede var 7500 tl yede ama genelde hastaneler bu şekilde paketler uyguluyor doğum için hatta odaya loğusa şerbeti koyan hastane bile var

Hanımlar doğumunuzu nasıl yapacaksınız normalmi sezeryanmı ben normal istiyorum ama korkuyorum normal dogum olup belden asasını uyusturmalı dogum varmıs prenses dogum diyorlar duyan ve öyle dogum yapan tanıdıgı olan varmı nasıl birşey acaba

Benim vajinismus geçmişim var normal yapabileceğimi sanmıyorum malesef tekrar başa dönmekten korkuyorum oyuzden büyük ihtimal sezeryan olacak bizim Allah izin verirse

Ben de bu prensesi duydum ama benim tüp bebek doktor özellikle sezaryen der mi bilmiyorum. Doktor destek olursa normal bile isterim.

Karnınızın gerildiğini hissediyor musunuz kızlar? bildiğiniz içten derim çekip geriyor. top gibi sipsivri bir göbeğim oldu. bakıp bakıp seviyorum. doğmadan her haline aşığım.

Canım prenses doğumda tüm sancıyı cektiikten spnra tam bebek geleceği sırada uyuşturuyorlar ben epidural sezeryan istiyorum ..

Canim sancılar yoğunlaşmadan tam açılma olmadan vuruyorlar igneyi epidural normal doğum
Canım kuzenim ebe hemşire o söylemişti bilmiyorum ben de ilk kez doğum yapicam :) bir de bı kuzenim yapacaktı İstanbul'da özel bir hastanede öyle demişler valla başka bilgim yok zaten sancı çekmen gerekirki açilman olsun demişler o da yapmadı öyle.. ben zaten normal yapsam direk normal yapardım ama zorunlu sezeryan olcam epidural yaptıririm inşallah

Kızlar bugün tam 5+0 haftalık hamileyim doktora gittim ultrasonda bebeğim görünmedi doktor erken diyor ama korkuyorum ya yoksa

canım bende biliyorum epidural normal diyolar hem normal yapıyosun hem sancıları hissetmiyosun ama nebiliyim bence gerksiz bişey normal olucaksa acısınıa çekerim yani bende inşallah normal istiyorum ama kader kısmet şans doktorumuza güvenmemiz lazım bazı drlar son haftalara kadar normal diyip son anda yok bebek kordona dolanmıs yok kalp atışı zayıflamıs almamız lazım diyip sezeryan yapıyolar insan bebeğini riske atamaz tabi ama dr gerçek mi yapıyo uğraşmamak için mi belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…