2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Whiteanblack çok güzel.cicileri arılı tulumdan bizim de var. Bende 2 takım hastane çıkışı, 4 tane3-6 ay takım aldım.(çok küçük almayın kızlar ben kızımda çok küçük giydiremedim boylu poslu doğdu sonrasında sütüm yaradı hemen küçüldü herşeyi),1 tane taşlı isimli tulum kendim yaptım battaniyesini yapıyorum şimdide mavi nohut battaniye üzerine.

Ben de burda doğum yapanları okuyorum da onlar yazıyorlar iğne ile rahat yaptım doğumu diye 3 4 cm de iken sanırım vuruyorlarmış igneyi

Sen biliyomusun nasıl birşey oldugunu canım hiç çevrende öle normal dogum yapan varmı normal dogum istiyorum ama korkuyorum prenses dogumuda duydum ama bu yöntemle doguran yok cevremde
Devlet uygulamiyor çünkü ozellerde var sadece çok baş ağrısı oluyor risk de söz konusu olunca pek kimse yaptirmiyor bir de ekstra bir ücret alıyorlar iğne için ben de Kadınlar Kulübünde doğum yapanları okuyorum Kasım anneleri aralık anneleri diye ordan öğreniyorum

Bende özele gidiyorum dogumumuda özelde yapmayı düşünüyorum gittiğim hastanedede bu uygulama var ama ben bilgi sahibi değilim bu sekilde doguran duymadıgım için kafam karısık tereddütteyim

Bende özele gidiyorum dogumumuda özelde yapmayı düşünüyorum gittiğim hastanedede bu uygulama var ama ben bilgi sahibi değilim bu sekilde doguran duymadıgım için kafam karısık tereddütteyim
Benim de çok bilgim yok KK da okuyorum doğum yapanları ama onlar da çok baş ağrısı çektiklerini yazmışlar iğneden dolayi nasip sağlıkla kucagimiza alalım da öyle ya da böyle dogurcaz inşallah

Bnm oglan da oyle teyzesi bi alt bi ust bi sag bi sol tarafta karincalanip duruyo hop hop bi bakiyorm
Gibegime yakin ustlerde bi bakiorm
En asagida cikolata yemesemmde oynuyo cok sukur artik hissedeviliyoruz yasadiklarini biliyoruz buna da sukur!
Aynenn canm zaten benmki bsyler yiyince mayisiyor mu ne oynamiyor :))) benm kiz bu ara cok hareketli :) hep boyle olsn kuzular

BEn bağıra bağıra doğurmak istiyorum kızımı
İnşallah sıkıntı olmaz normal Doğum yapabilirim
Öyle deme inşallah az sancıyla doğururuz de hamileyiz dualarimız kabul olur ben de sezeryandan ödüm kopuyor normalinde sancısından Rabbim sağlıkla yapmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…