2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İyiyim canım şükür ama kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor sancı falan oluyor öyle idare ediyorum bazen zorlansamda ama yinede şükür Allah isteyenlere nasip etsin inşallah brnde şaşkınım ikiz hiç beklemiyordık aklıma gelmezdi ama rabbimin takdiri

Olmaz mı sabah bel kasık Ağrı'sıyla uyandım.bir -iki haftadır başladı ağrılar.ağrıyla bile övünüyorum o durumdayım
Oyy oyy ben şimdiden fenayım ya ileriyi düşünemiyorum ama diyprum olsun şükür

Anlaşılan ben alışayım bu ağrılara diyorsn canım baksana hala oluyormus sizde .. vay be bi zamanlar bekliyoduk ne zAman hamile kalcaz diye şimdi yazısıyoruzz hamilelik vs

Kızlar bugün tam 5+0 haftalık hamileyim doktora gittim ultrasonda bebeğim görünmedi doktor erken diyor ama korkuyorum ya yoksa
Hayırlı olsun :) erken henüz, görünmemesi normal. Bizim tam 5.haftada kese görünmüştü sadece, 6.haftada doktora gidememiştik, 7de gittik ve hem bebeği gördük hem de kalp atışını duyduk :) darısı başınıza

Kızlar doğumdan korkmayın. Ben de biraz zaman ilerledikçe stres yapmıştım. Ama bir kadın doğumcu arkadaşıma sordum. Kaç yıldır görev yapıyor. Hiç doğumda anneyi kaybettiğin oldu mu dedim, hiç olmadı dedi. :) Dipnotta Doktor arkadaşıma maşallah diyerekten, anne için uygun doğumu doktorun seçmesi gerektiğine inanıyorum. Sonuçta sezeryanın sonrası biraz sıkıntılı ama normal doğumda da koşullar uygun değilse bebek için riskli olabilir diye okumuştum. Doktorlarımıza güvenmekten ve doğru tercihlerine uymaktan başka mantıklı birşey yok bence... Allah bizleri de yavrularımızı da korusun inşallah

Kızlar bugün tam 5+0 haftalık hamileyim doktora gittim ultrasonda bebeğim görünmedi doktor erken diyor ama korkuyorum ya yoksa
Korkma canım ben 5 haftalikken gittim bebek yok bekle dedi 6 buçuk haftaya kadar bekledim yine yok boş gebelik kürtaj dediler ben kabul etmedim başka hastaneye gittim bir hafta daha bekledik kalp atışını duyduk şimdi 19 haftalık hamileyim bi doktora bağlı kalma

Kizlar adi ustunde normal dogum, yani doğal olan bu bence kendinizi simdiden korkutmayin, bir risk olmadigi surece en guzeli normal dogurmaktir annem iki kizini da evde ebe ile dogurmus, ki biz tam tesekkullu hastanelerde dogum yapacagiz. Sancilardan da korkmaya gerek yok, ha bitti ha bitecek derken dogururuz zaten aylarca bulanti cektik, hangi birimiz vazgecti de amaaaan ben cekemiycem dedi kibulantilar gecti gececek dedik aylarca bekledik, sancilar icin de bi gün ceker sonra mutlu sona ereriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…