2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de burda doğum yapanları okuyorum da onlar yazıyorlar iğne ile rahat yaptım doğumu diye 3 4 cm de iken sanırım vuruyorlarmış igneyi
3-4 cm için demişlerdir belki çekmen gerekir diye canm dediğim gibi bana da öyle dediler valla çokta ilgimi çekmedi normal yapacak olsam keşke de o sanciyi çeksem

Rabbim bekleyişinin mükafatını iki melekle verdi kuzum O kasık agrıları olur kuzum 12-13 haftaya kadar vardı bende mide bulantısı oldugunda yemek yiyemediginde ayvayı soy dilimle,Limon sık az bi tuz öyle ye migdeni tutar rahatlatır ekmek arası peynir,Sütlü dondurma tiskinmezsen ye ha birde En iyi şey 5-6 adet buzun üstüne cola koy biraz daha buz at büyük iki yudum al bulantıya iyi geliyor, Tabi bu havalarda yapabilirmisin bilmiyorum bünyen nasılda,bunlara rahat edersin

Ben Gynoferon kullaniyorum, genelde gunde bir adet kullaniliyor. Son aylarda kan degerlerin cok duserse iki adete cikiyormus. Doktorun kan degerine bakip ciddi azalma var demediyse seninde bir adet kullanman gerekir diye dusunuyorum
Kan değerlerim iyi şimdilik bende birle başlayayım canım sağolasın

Canım enfeksiyon karnında ağrı yapıyor mu bendede var ve çok ağrıyor
Yooo enfeksiyon var demeseydi bende hiç bir belirti yoktu eskiden genitalde kaşıntı olurdu bunda o da yok ilk değerim bayağı yüksekti ama şimdi düşmüş biraz daha dikkat edip bol su içersem biter inşallah ama geceleri tuvalete kalkmaktan sinir stres sahibi oldum banyoya yer yatağı serecem nerdeyse idrar yolu bel ağrısı yapıyormuş benim de belim feci ağrıyordu ama doktor o normal daha çok ağrıyacak dedi bilemiyorum yani inan gebelikte her şey bi acayip

Ay kıyamam ya 20.hafta da gerçekten öğrenmek için çok geç insan meraktan ölür ben 12.haftada öğrendiğim için belki tuzum kuru ama doktor sağlıklı ilerliyor dediğindeki mutluluk paha biçilemez kutunda ne hissediyorsun canım
Bnm de yarın kontrolüm var umarım poposunu dönmez yine de öğreniriz cinsiyetini sağlıklı haberini alayım da en önemlisi o tabi ki ama insanweak ediyor bi de şu milletin dili cinsiyeti ne cinsiyeti ne

C
Canım sen adres ver ben merdaneyi alıp geliyorum kuzeninin yanına kakneem kenafir gözlü görüşme onla ya pis nefisli

Canimm insallaah rabbim gonlune gore verir senin icin en hayirli zamanda yuzunu guldurur

Sezaryan hiç düşünmeyin kızlar ben ilk gebeliğimde mecburi sezaryan oldum şimdi tüm riski göze alıp normal yapmayı çok istiyorum ama eşim istemiyor riskli olduğunu için.normal doğum bebek içinde anne içinde çok çok iyi.sezaryan doğum şekli değil cerrahi bi operasyon çoğu zaman bebek hazır değilken doğmaya çekip alıyorlar anne karnından sezaryan bile olacaksa bebek doğmaya karar verdiğini zamana kadar beklemesi taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…