Canım tatlım melek arkadaslarım biliyorum ölü doğum kalp durması veya bebislere zarar gelmesi gibi olaylar hepimizi korkutuyor ama Allah korusun bunları dusunmeyelim Allah korusun doğuncada vefat edebilir hiç dogmayadabilirler bunların hepsi takdiri ilahi rabbim e sığınıp dua etmekten başka bir çaremiz yok ben de korkuyorum inanın etrafımdaki felaket tellallari sizin etrafınizda olsa hergun Dr a gidersiniz .. bi kuzenim var 27 haftada erken doğum yaptı bana her zaman haftama yaklastin işte erken dogurursan yok işte Allah ekmek verdiyse yer gibisinden sözler kullanıyor . Bir de beni düşünün sezeryan olmak zorunda kalcam diye bir mutlu hatta karnimda çatlaklar oluyo diye elleriyle alkislayip havaya uçtu
yani o kadar .. diyeceğim o ki takmayalim her zaman herşey olabilir elbette ki risk var ama şunu düşünün risk kimin için yok? Bize garanti verdiler mi 30 yıl daha omrunuz var diye? Hepimiz anne adayiyiz ve endiseleniyoruz haklıyız ama şu konuda haksiziz bebislerimiz hissediyor
huzursuz oluyo bugünler bi daha gelmeyecek güzel güzel yaşayalım inşallah rabbim hepimizin evlatlarını bağışlar bize sağlıkla ..