2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anlaşılan ben alışayım bu ağrılara diyorsn canım baksana hala oluyormus sizde .. vay be bi zamanlar bekliyoduk ne zAman hamile kalcaz diye şimdi yazısıyoruzz hamilelik vs
Oyle canim daha dogumlarini nasil buyuttugumuzu paylasicaz insallah hayirlisiyla. Agrilarada alis hep olur ama bol bol da dinlen yorma hic kendini. Bir rüya gördüm gercek oldu hamileyim malummu oldu olmaz olaydi zaten herseyden korkuyorum canim skkin kusura bakma kuzum pek bakamiyorum

Dogum basladiginda sanci olmamasi da sikinti. Doktor.bana cati muaynesinde 6 cm acilman var dediginde ve nts sonucuna gore nasil sancin yok dedi yok dedim hissetmiyorum. Suni sanci verdiler yarim saat oyle girdim doguma kendi sancim olmasini tercih ederdim.

Aslında ben çok merak etmiyorum sağlıklı olsun doğsun sağlıkla kız erkek farketmez benim için insanlar çok soruyor insanı ister istemez merak ettiriyorlar ama bnm başından beri hep kız var gibi geliyordu göbeğimin büyümesi de kıza benziyor popo ile birlikte yuvarlak genişleme var

Ben de bazen içeri hani çocuk oturaklari var ya ondan getircem heee diyorum

Canim o ruyalari gel bana sor hergun dusukler dogumlar kotu anne olmalar goruyrm malum olmadi olmazda insAllah. Korkma sen takma kafana bazi ruyalarim cikti benim ama suya anlat akip gitsin.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Sağ üstte adına tıklayınca kişisel bilgileriniz var orada hamilelik takvimi. Orada vardır muhakkak iptal etme seçeneği. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Canim o ruyalari gel bana sor hergun dusukler dogumlar kotu anne olmalar goruyrm malum olmadi olmazda insAllah. Korkma sen takma kafana bazi ruyalarim cikti benim ama suya anlat akip gitsin.
Annemin kuzeninin oglu benimde kuzenim hap icmis diyolar kac gundur hastanedeydi fransada yasiyo bizimkiler hepsi gitti basindaydi uyanir saniyodum sabah rüyamda gördümki ölmüs fransada gömeceklermis bizde gitmisiz hepimiz mezarliga gidiyoruz cenaze namazi kiliniyo hoca basinda cenazesinin uyandim korkudan ablama anlattim heo derler rüyanda birinin öldügünü görürsen ömrü uzarmis ama malesef vefat etti bu gun aksam ustu ogrendik faceden bizimkiler soylemedi hamileyim diye cok gencti görmez olsaydim keske kendimi kötü hissediyorum. Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin zamanlica saglikla dünyaya gelsinler insallah allah kimseyi evlat, kardes acisiyla sinamasin

Cok kotu olmus canim uzulme desemde fayda etmicek Allah ailesine sana sabir versin Rabbim tahsilatini afftsin

Kizlar seker yuklemesi hakkinda bilgisi olan var mii . bilgi verirsenz sevnrm. Birfe yaptracak misiniz

Cok zor. Rabbim rahmet eylesn. Sabir versn sze canm

Aminn canim sagol. Insan beklemiyo sigara bile icmeyen birinin böyle gidecegini sonu zamani böyleymis demekki.
Can'ım başınız sağolsun evlat acısı çok zor Allah dayanma gücü versin ailesine ve sizlere.çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…