2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok zor. Rabbim rahmet eylesn. Sabir versn sze canm
Sagol kuzumm. Cok dusunmemeye calisiyorum yoksa psikolojimi bozucam bebegimide dusunmem gerekiyo ama elimde degil zaten hamile oldugumdan beridir cok korkuyorum en ufak seye hickira hickira agliyorum rabbim baska kimsenin acisini göstermesin

Can'ım başınız sağolsun evlat acısı çok zor Allah dayanma gücü versin ailesine ve sizlere.çok üzüldüm
Sagol canim dostlar sagolsun. Zor ya annemler kac gundur hastanedeydi orda basini bekliyorlardi dun kuzen dedi beyin olumu gerceklesti diye aramis fransadan yengem ama inanmadik ben hic beklemiyodum insan konduramiyo sigara bile kullanmayan canina duskun bi insan nasil olurda hap icip ölür arkadasi vermis ne vermisse komada kaldi 4 gün o arkadasinada burdaki doktorlarada!!!!! Bu zamanda cocuk yetistirmek oyle zorki cok korkuyorum simdiden

Aynen canım benim karnım ağrıyor belime de vuruyor

zeran canim hastaneye gidiceksin doktora sordun mi karinda sertleşmeyi
Ay yok hayatım bugün yengem de normal deyince sormadım daha.4 ünde kontrolüm var o Zaman soracam bide bel Ağrı'larım başladı.sabah da bel Ağrı'sıyla uyanıyorum.sağa dön sola dön geçmiyor ancak doğruluyorum öyle.başladı heralde sıkıntıları.bugün kasılma olmadı mesela.ben de üstüne düşmedim daha

Sagol kuzumm. Cok dusunmemeye calisiyorum yoksa psikolojimi bozucam bebegimide dusunmem gerekiyo ama elimde degil zaten hamile oldugumdan beridir cok korkuyorum en ufak seye hickira hickira agliyorum rabbim baska kimsenin acisini göstermesin
Aminn canmm. Hayat bu hersey bizim icin. Dusunmemeye cals . aglaynca insan açılıyor. Kendini skma aglamamak.icin. opuyorum ikinizidee

Bel ağrısı bendede var canim yürüyünce ayakta kalınca özellikle ...bencede normal sertleşmeler bana magnezyum vermişti doktorum ...bu arada yatakta oturarak yatıyorum bi sure sonra uzanıyorum :) zorunluklar yavaş yavaş geliyo vala :)

Aminn canmm. Hayat bu hersey bizim icin. Dusunmemeye cals . aglaynca insan açılıyor. Kendini skma aglamamak.icin. opuyorum ikinizidee
Oglumda durmuyo bu gun aksi gibi bide ona uzuluyorum ilgilenemiyorum bisey diyemiyorum. Hapta degilmis milletin agzi torba degilki uyusturucu cikmamis kaninda allah akil fikir versin insanlara bu acinin icinde bide nasil oyle biseyden olur diye cok uzulduk. Birbirimize bol bol dua edelim rabbim evlatlarimizi eslerimizi ailemizi bize bagislasin kimsenin acisini göstermesin insallah zor cok zor dusunmek bile istemiyorum

başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah. Allah geride kalanlara sabır versin

Kızlar Dr gittim çok şükür bi sıkıntımız yok oğluş büyümüş baya hareketli yüzünüze eliyle kapattı son anda yakaladık bi poz maşallah 340 gr 22 cm olmuş
Maşallah cnm benim çok güzeeel Salı günü de benim günüm Allahım güzel haberler aldırmayı nasip etsiin

Evet cnm bel aşağısı uyuşuyo hissetmiyorsun.Benim bi arkadaşım yaptı ve banada önerdi.
Ama herkes şanslı değil sonuçda belden altını hissetmiyorsun ikınıyorsun ama ikındığınıda hissetmiceksin zor tabi.Bilemiyorum. Zaten doğum sancılarını çekeceksin yine. En son işlem uyuşturma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…