2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba kızlar. Baya zamandır üye olmadan takip ediyordum sizleri ama artık bende üyeyim. Nasip olursa papatyamı mayıs ta kucağıma Alcam inş.
İnşallah canm Allah kucağımızı boş bırakmasın.
Çok sevindim.Hayırlsııyla büyüyp gelsinler kucaklarımıza bebeklerimiz

Evet cnm bu sefer netleşti demek istiyorum minnoş secde eder gibiydi ultrasonda görüntüyü ters çevirdi dr çıkıntı gözükmüyor büyük ihtimal kız Bebek dedi yine de net konuşamadı ama
aa insanın içinde küçükte olsa bi tereddüt kalır öyledee

Kizlar seker yuklemesi hakkinda bilgisi olan var mii . bilgi verirsenz sevnrm. Birfe yaptracak misiniz

Sağlık ocağındaki hemşire beni gayet tatmin edici bir açıklama yapmıştı. İrmik helvası yiyor musun diye sordu :) Evet dedim. Benim eşim hiç bir şekilde şeker ve şekerli ürünler tüketmiyor öyle bir beslenme tarzı olan insan için şeker yüklemesine gerek yok ama günlük hayatında şeker tüketiyorsan bu testi yapmalıyız. 10 kişiden 2sinde sorun çıkıyor ama bu 2 kişiyi tespit edebilmek için testi yapmak gerekiyor demişti.
Son kontrolümde doktorumda şeker yükleme zamanı geliyor ben hastalarıma tavsiye ediyorum dedi. Doktoruma çok güveniyorum,testi yaptıracağım canım.

Ayyyy allah korusun ben şok yaşarım öyle birsey olsa...
Canlı canli ölücekti bebiş
Sizinkide cesaret ama

günaydın kızlaar..... karında sertleşme bende de oluyor. 30 sn falan sonra düzeliyor. biraz da acıyor. dün akşam uzanırken iki kere oldu. bi yerde toplanıo gibi oluo bebek. normal miymiş bu durum?

Başınız sağolsun rabbim ailesine sabır versin ins

Amin Canim öyle paketlerini açmadan çektim Şubat'ta odasını yapicam inşallah o zaman yıkayıp utuluycem herseyini daha detaylı odasıyla çeker atarım etiketlerim seni:)
Ayyy çok heveslendim cnm yaa.Tamam at .Tabi açma toz olmasın şubat sonu yıkar ütülersin dolap kokmasın dolaba koyma yıkadıktan snra yeni dolapların kokusu siniyor kıyafetlere rastladım ablamda. ondan dedim.
Of ya benim boş odam var ama ben ne zamn başlicam nasl yapcm ya. eşimin bekarlık yatağı bekarlık tekli dolabı birde her gelin de olan döşeklerim var yastık yorganlar. süpürgem ütü masam çamaşırlık aparatım filan.nasl yapcm onları boşaltcm bilmiyorm valla. Benim çocuk dolabından ziyade hem çocuk hem yüklük gibi kullanacağım dolap almam lazım . büyük dolap yaptrmam lazım.cicili bicili çocuk dolabı bana imkansız görünüyor

Ben başta döşek mosek istemedim kayinvalideyle anneme alırsanız atarım dedim iki yedek yorgan yaptılar onlarida dolaba koyuyorum ama benimde küçük l koltugum var satmak lazım onu bı şekilde kaldrcam canım dolabın içini hallederim ben misli amber kokar zaten Şubat sonuna 33 hafta oluyorm inşallah o zmaana kadar bitiririm sonra dinlenirm bebisini beklerim inşallah:)

aa insanın içinde küçükte olsa bi tereddüt kalır öyledee
Biz kız bekliyorduk zaten ama dediğin gibi dr da küçükte olsa bir ihtimal yanılma payı var dedi. Hsonu birşeyler alalım diye heveslendik sonrada bnm bir arkadaşım var 5-6 ay kız dediler bebeğe en son başka bir doktora gidiyor. Kız da emin olmak için soruyor cinsiyetini dr da " hanım bu saatten sonra değişecek değil ya bebeğin cinsiyeti oğlun olcak" demiş. Kız tabi şok şu an değişti dr bey bana kız dediler demiş dr da şaşırmış bak pipisi erkek bu demiş :))) 2 hafta fln oldu cidden erkek doğdu bebiş aklımıza o geldi bizim de bir kaç hafta erteledik

Benim aklıma gelmedi yapmayın demek canm düşünemedim ki bir sürü var Yatak ile dolabı satarım 2. ele . oda bosalık süpürge cart curt ne varsa hepsini dolaba koyarım buyuk dolap alacağım artık yapacak bişi yok. Bir bölmesini pembe yaptırırm bebeğim için farklı köşe olur yada dolabı için. tül birde halı alacağım küçük. yatağını ablam verecek zaten. olduda bitti maşallah

Bende hafif kahve ve beyaz tonuyla dosuycem canım erkek ama belki sonra bi kızım olur mavili mavili yatirmiyim kizcemi

Bende hafif kahve ve beyaz tonuyla dosuycem canım erkek ama belki sonra bi kızım olur mavili mavili yatirmiyim kizcemi

Günaydın güzeller, hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin canlar

Kızlar bu arada aklınıza güzel kız isimleri gelirse bnmde paylaşırmısınız? Nedense o konuda çok kararsız şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…