2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende hafif kahve ve beyaz tonuyla dosuycem canım erkek ama belki sonra bi kızım olur mavili mavili yatirmiyim kizcemi
Evet cnm olabilir mantıklı. ama ben yine pembe yaparım çok hevesliyim pembe eşyaya odaya kızım için. erkek olursa 2.si mavi aksesuar alırım halımı değiştirim mavi alırım. pembeli mavili olur. zaten 10 yaşına kadar kalır öyle oda.çocuk onlar mavi pembe kullanırlar bişey demezler :) tabi 2. erkek olursa daha çookk vaaar gerçi zaman ne gösterir bilinmez.

amin inşallah senin de cuman mübarek olsun. benim sevdiğim kız isimleri pelin, ecrin, gökçe, gözde, melda kızım olsa kesin bunlardan biri olurdu ama bizimki erkek ona da eşime isim beğendiremiyorum bi türlü yoksa aklımda en az 15 isim var :)

aşımı oldumm geldim bile.. :) Şuana kadar ağrı sızı olmadığına göre artık olmaz sanırım... Darısı 2. dozun başına :)
Ben de dün aşı oldum.midem bulanıyor sürekli biraz garip hissediyorum.vücudum mikrobu tanımaya çalışıyor heralde beni biraz halsiz yaptı

Canm günaydııınnn Aysu,Gökçen,Bade,Nisa,Mira,Zeynep,Öykü,Masal,Nehir,Irmak,Hande,Deniz,Zümra,Berra,Beril,Sedef,Senem,Pelin,Sanem,Ecrin,Berceste,Gülden,Belinay,Pınar,Nilay,Asu,Nil,Ecem,Ilgın,İmge,Simge,Seçil,Beyza,Ceren,Esin,Eslem,Hazal,Yazgı

vayy bi de erkek listesi yapsan ya hazır elin değmişken

G
ben ilk aşımı 17. haftada oldum. ikincisi de 22. haftada olacak, yani önümüzdeki hafta. tetanos aşısı iki doz vuruluyormuş.
ünaydın Y yetisbacim ben de geçen gün panik yaptım bende de çok oldu toplanma.özellikle Bebek hareket ettikten hemen sonra oluyor panik oldum ama normalmiş sanırım çevremdekilerden duyduğum kadarıyla

G

ünaydın Y yetisbacim ben de geçen gün panik yaptım bende de çok oldu toplanma.özellikle Bebek hareket ettikten hemen sonra oluyor panik oldum ama normalmiş sanırım çevremdekilerden duyduğum kadarıyla
günaydın :) ben daha hareket hissedemediğim için hareketten sonra mı bilmiyorum. hatta dün birisi bildiğin karnımın bi tarafı şişti. eşime gösterdim o bile gördü. sonra geçti. benim yarın ayrıntılı ultrasonum var. sorayım doktora ama muhtemelen önemli bişey değildir. ikimiz de de aynı önemli şey aynı tarihlerde olamaz heralde, normal bi durumdur diye düşündüm şimdi :)

Teyzoşlarrr, bu sabah kontrolümüz vardıı maşallah prensesimiz çok iyi, gelişimi güzelmiş herşey yolunda dedi doktorumuz. 19+3te 275 gram, 19,5 cm. Küçük mü geldi ne bana :)) sizde bu haftalarda nasıldı acaba??? Ben de hamilelik başından beri toplam 1,5 kilo almışım 20.hafta itibariyle, doktor şaşırdı 3 hafta önceye göre 100 gram almışsın sadece diye ama şimdiye kadar almadığın iyi olmuş bundan sonra hızla alırsın dedi.. Bir de nasılmış bakalım Ali falan dedi, ben şok tabii, bir an bebeğime kan gitmemiş olabilir o an sonra kız olduğunu teyit etti, şakacı bir doktorumuz var sanırım...

gözün aydın senin adına sevindim. benim de yarın ayrıntılı var bakalım. ben de mutlu dönerim inşallah :)

Ben cocuk odasina bahsettigin gibi buyuk bir dolap yaptirmistim beyaz lake, simdi oraya beyaz karyola alcam. Hali perde felan, duvarina da kagit kaplatcam oyle kullanacagim

Ben cocuk odasina bahsettigin gibi buyuk bir dolap yaptirmistim beyaz lake, simdi oraya beyaz karyola alcam. Hali perde felan, duvarina da kagit kaplatcam oyle kullanacagim
Canm evet yaaaa benim kağıt aklıma nie gelmedi daha önce ya. evet bende yapabilirim çok pahalımı duvar kağıdı sadece bir duvarına yapsam. Canm aynen bende senin dediğin gibi dolap yapmam lazım. halı perdem pembe beyazlı olur. bebek yatağı zaten beyaz. oda duvarıda beyaz ama renk vermesi içim bende duavr kağıdı yapabilirim

Kizlar bugün 14:30 da ayrıntılı ultrasona giricem çok heyecanlı ve stresliyim .... kalbim küt küt atıyo normal mi yaa .insallah hersey yolundadır .20+3
Yolundadır Can'ım hiç stres yapma.miniğini görecen çok güzel bişey:))şu toplanma olayını da sorar mısın acaba.içimiz rahat etsin.bol şans şimdide

Kizlar bugün 14:30 da ayrıntılı ultrasona giricem çok heyecanlı ve stresliyim .... kalbim küt küt atıyo normal mi yaa .insallah hersey yolundadır .20+3
Merhaba Canım, hic heyecan yapma tam tersine süper bir olay :)))) Ben de dün yaptırdım, insan hic bitmesin istiyor. Insaallah hersey güzel cıkar minnosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…