2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doktorumuz dedi zaten 22. Haftada ancak hissedersin diye. Ay evet bende ödem de var ya şiştim valllaaa senin oglus gibi benim kizim da kaburgalara mi saklanmis acaba

Kaburgan ağrıyor mu canım benim sol yanım her hareketimde ağrıyor seninde öyleyse eğer olabilir :)

Ya bizimki hep gece sabah böyle hareketli kalkıp ışığı açmaya üşeniyorum çekemedim :) ama sabahları özellikle uyandırıyor :)

Merhaba güzel anne adayları. Ben de 2017 Mayıs annesi olacağım inşallah. Aranıza katılmak isterim endless love :)

Merhaba canım hoşgeldin:)

Merhaba kızlar. Baya zamandır üye olmadan takip ediyordum sizleri ama artık bende üyeyim. Nasip olursa papatyamı mayıs ta kucağıma Alcam inş.

Merhaba canım hoşgeldin

dnzderya Alper,baha,buğra,efe,yağız,poyraz,rüzgar,doğukan,oğuz,mustafa ali,ömer asaf,eymen,sarp,okan,ozan,alp,arda,atalay,yiğit,mert,efekan,egemen,göktuğ,gökmen,gökalp,göktürk,ilke,kaan,kutay,kuzey,miraç,meriç,özal,soyhan,tamer,ural,uras,aras,vural, dnzderya canm erkek isimleri istemiştin .
Ve kız isimleri
Aysu,Gökçen,Bade,Nisa,Mira,Zeynep,Öykü,Masal,Nehir,Irmak,Hande,Deniz,Zümra,Berra,Beril,Sedef,Senem,Pelin,Sanem,Ecrin,Berceste,Gülden,Belinay,Pınar,Nilay,Asu,Nil,Ecem,Ilgın,İmge,Simge,Seçil,Beyza,Ceren,Esin,Eslem,Hazal,Yazgı

Hayır olsunn canım ne gördünn içini ferahh tut

Tamam canım sağol yapıcMmm

Aynen doğru valla ben yazdım yukarıda isimleri ama genelde kullanılan isimleri yazdım yada sevdiklerimi hiç birinin anlamlarını tek tek bakmadım ve bilmiyorum araştırması sizden

Gözün aydın cnm ne güzel bebişini gördün gelişimi güzel ee daha ne olsun bu arada sana da maşallah ne güzel hiç kilo almamışsın, nasıl başardın bunu yaa ben valla net 5 kiloyu aldım da fazlasını bilemiyorum tartılmaya korkuyorum

Aynen doğru valla ben yazdım yukarıda isimleri ama genelde kullanılan isimleri yazdım yada sevdiklerimi hiç birinin anlamlarını tek tek bakmadım ve bilmiyorum araştırması sizden
Aynen canım tabi sen fikir verdin seçim arkadaşların .. ay kuzenim var adı durmuş çocuk aynı adı gibi aklıma şimdi o geldi o kadar miymintiki anlatamam uç saat de yemek yer çok yavaş hareket eder yavaş algılar yavaş konuşur babam hep der bu çocuk askerde çok dayak yer diye bildiğin adı gibi yani herkes taşımasada taşıyanlarda var hatta günün birinde efendimize bı adam oğlunu getirip bu çocuk hiç bişey anlamiyo diye şikayette bulunmuş efendimiz adını sormuş çocuğun demişki Kaya ismi demişki git kayaya anlat bakalım anlarmi çok küçüklükten hatırladığım bı olay bu .. daha niceleri var ama ben bı bunu bilirim çocukluktan beride dikkat ederim isim mevzusuna .. hem hoş hem de dinimizce uygun olsun minicik bebeğin adı Muhittin de olmaz mesela

İşte öle düşününce işin içinden çıkamıyorsun... Ela ismini çok severim Kuran'da geçiyormuş ama anlamı ek olarak geçiyormuş sadece... onu öğrenince vazgeçtim... gerçekten zor iş aklıma Simay geldi? Nasıl geliyor kızlar kulaga? Kuran'da geçmiyor ama...

Evet doğru isim kişiliğe yansıyormuş.Harakete filan.Bende duydum isim çok önemli.

simay güzel cnm bende simay ve nilay düşündüm miray'a karar verdim. ama kuranda geçmiyor işte.benimde aklım takıldı.

Canım caiz olduktan sonra Kuran'da gecmesede olurmuş diye biliyorum Kuran'da geçecek değil de hani kimse yanlış anlamasın toprak yaprak su damla kaya nisan Mayıs kasım eylül bilmem ne gibisinden dedim bı de şimdi müslüman isimlerinde çok yabancı isimleri var caiz olduktan sonra Kuran'da gecmesede oluyor diye biliyorum canım zaten kuran da çok isim yok Ayşe Fatma falan isim Meryem isim mesela Ecrin Kuran'da yasinde geçer Ecrin kerim diye ama koyulması gereken isimlerden Ecrin .. Bengisu bilmem ne var biraz işte nette değilde bilgili birinden araştırmak lazım çünkü nette de çoğu isim Kuran'da geçiyor diyo sormuştum ben bunu Kuran'da geçen isim yokmuş fazla azmis onlarda Ayşe Fatma Meryem vs işte :) ama bak kızım olsa sara Amine hanne falan koayabilirdim ya da Mihrimah bı ismi Fatma olurdu diğerleri bunlardan biri .. isterseniz bilir kişiyle görüşüp kız ismi alabilirim ..

Teşekkür ederizz :) canım benim bulantılarım çok yoğundu 12-16.haftalar arası özellikle hasta gibiydim ekmek makarna dışında pek bir şey yiyemedim. Ama çok bol meyve yedim. gerçi o süreçte şu anki kilomdan daha yüksektim :) kabızlık sebebiyle çok doğru sonuç alamamış olabilirim belki o zamanlar daha düşüktü normalde. Bulantılar kesilince şimdi daha rahat yiyorum; yumurta peynir yoğurt ceviz badem muz portakal suyu meyve genelde bunları kesinlikle yiyorum gün içinde. Kahvaltıyı geç yaptığım için öğlen acıkmıyorum öğle yemeğini meyve ve yoğurt olarak yiyorum akşam normal yiyorum hatta abur cubur bile yiyorum akşamları genelde et yemeye başladım ancak balık henüz olmuyor... Omega-3 tablet kullanıyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…