2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Seni yormayacaksa eğer bilgi alabilirmisin Cnm... Allah razı olsun şimdiden düşünmen teklif etmen yeter çok teşekkür ederim ❤

süpersin şeker

En iyisini yapmışsınız. Bende çevremde çok duydum yakın zamanda cinsiyeti değişen. Bizim doktorumuz net bir şekilde söylediği halde benim elim varmıyor birşeyler almaya korkuyorum.. detaylı ultrasondan sonra rahatça alışverişe başlayacağım :)

dnzderya @ECEcanN saolun kızlar hmn kaydettim isimleri maşallah ne gzl fikir vermişsiniz
KıZım olaydı çiçek koycaktım adını. Canım bu arads kuran da geçiyor diye takılma anlamı güzel olsun. Mesela Kezban Kuran da geçer ama yalancı demek. Aleyna, bize zamiridir mesela. O yüzden anlam mühim. Peygamber efendimiz ismi berra ve berre olan iki kişinin ismini değiştirmiş (biri halası). Onun da kişiye ağır geleceğini düşünmüş. Günahlardan arınmış denekmiş. Velhasıl böyle:)

Hayır olsunn canım ne gördünn içini ferahh tut
Annemin kuzeninin oglu vefat etti bende rüyamda gördüm ölmüs hastaneye gidiyoruz sonrada mezarliga cenaze namazi kiliyoruz uyandim ablama anlattim omru uzamis dedim zaten bitkisel hayata girmis önceki gün ama bana demediler kalkar diyodum omru uzadi diyodum ogleden sonra doktorlar demis fisleri cekmezsek kan bosalir vucudundan cekmisler daha cok gencti

haklısın canım aromalı seviyorum ıcıne bı dılım lımon atarsam en azından seker oranı az olur. eşim çok düşkün bu sodalara kasa kasa alıyor ben de dayanamıyorum içim yandıgı ıcın dikiyorum kafama :) ama hep zararlı işte sen çalıştıın sektör oldugu ıcın daha iyi bilirsin.

yeni pozlarınız da böyle güzel olur maşallah kızımıza güler yüzlü olacak :):)

Allah hayırlısını nasip etsin dogumdan korksakta bişekilde doğurcaz insallah hayırlısıyla aonra herşey unutulur sancılarda :)

Ben sadece besik olan duvari kagit ile kaplatacagim, tabi biraz maliyetli ama bebislerimize deger

Biz iki isim koyacagiz. İlk ismi Elif olacak, Elif gibi dosdogru olsun kizimiz diye ikinci isim icin simdilik Lina ya da Asel dusunuyoruz, ikiside Kuran'da geciyor ve manalari da guzel. Bakalim son karari henuz vermedik

Benimki en bahtsizi sanirim sancimda vardi sunide verdiler ama ben hic hissetmedim acilmam 5 cm de kaldi ve mecburi sezeryan oldum sanci hissetmeyen bi bunyem varmis halbuki hep merak etmistim dogum sancisi nasil bisey diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…