2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canım hiç tavsiye etmiyorum meyveli sodaları. Sade maden suyu + limon çok iyi ama :)

yeni pozlarınız da böyle güzel olur maşallah kızımıza güler yüzlü olacak :):)
Evett teyzesii bugündü kontrolümüz ve çok güzeldi, keyifli keyifli yatıyordu minnoş elini ensesine koymuş :)) yutkunma egzersizleri yapıyordu yaa kaç kere açtı o küçücük ağzını miniğim, eridim resmen yüzü tombikleşmiş, çenesini bana benzettim

Ya kızlar ben artık bu bıçak saplanır gibi sancılardan çok sıkıldım niye böyle oluyo ya

Kızlar merhaba. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben Central Hospital Cengizhan Bey'e gidiyorum. Hamile kalmadan önce de ona gidiyordum şu an 5 aylık oldum hala kendisinin takibindeyim. Ama ilgili bir doktor mu değil mi hala karar veremedim. Tamam işinde iyi olduğu belli ama çok yakınlık göstermiyor, sorularımı bile sanki rahatsız ediyormuş hissiyatıyla soruyorum. Cep telefonundan 1 en fazla 2 kez aramışımdır. Ne bileyim içime sinmeyen bir şeyler var. Mesela 19 haftamda gittim, 1 ay boyunca bu kontrolü beklemiştim. Ama enerjisi düşüktü ve benim de keyfim kaçtı. Ultrasonda organlara baktı kısaca buna detaylı ultrason deniyor şu an için her şey iyi görünüyor dedi bitirdi. Bir ara renkli ultrasonu açtı benim bebiş arkasını döndü, bak arkasını döndü bir daha gelişinde bakarız dedi. Kapattı. Bir fotoğraf bile vermedi ya da ultrasonda bebeğimi bütün olarak göstermedi. Hatta içimi o kadar kararttı ki çıkışta eşime çattım, onunla tartıştım boşu boşuna. 1 ay beklediğim kontrol ve heyecan güme gitti. Ya haklıyım ya da hormonlardan dolayı abartıyorum. İşte bu sebeple aradayım. Bu saatten sonra doktor değiştirmek işime de gelmiyor :s Sizin doktorlarınız nasıl bana fikir verir misiniz anormal bir şey var mı anlattıklarımda? Üçlü test yapılmadı, dörtlü yapılacak mı bir bilgi vermiyor. Fazla kendinden emin ama ihmalden dolayı bebeğimde bir şey varsa ve gözden kaçarsa diye çok korkuyorum. Çooookkk teşekkürler şimdiden.

Aynen cnm bizde detaylıyı bekliyoruz ondan sonra kimse tutamaz bizi

Ohhh maşallah annesi yarasın bebişine

Ben ilk basta ozele gidiodum arastirdigima gore iyi doktor falan yaziyodu ilk zamanlar memnun gbi oldum ama dedigin gbi sonra her gidisimde heyecanimi enerjimi yerle bir ediyodu bazi arkadaslarim farkli ozellerde bebegimizi 10 dk izliyoruz diyolardi farkli illerdeyiz tabi.benim doktor saglikli diyip kapatiyodu surat ifadesinden soru sormaya korkar oluyodum okadar isteksiz cevapliyoduki.sinirlendim oara devlet hastanesine gittim aksam muayenleri oluyo benim gittigim hastanede.oyle memnun kaldimki aksamlari cok yogun olmadigi icin uzun uzun bebegimi izltiyo hersorumu hevesle cevapliyor.normalde ozelde dogun dusunurdum doktorumu oyle sevdikki dogumuda orda dusunur oldum

Tesekkurler canim bilgi icinn bnde arastrdm senin dedgme yakn seyler yaziyor. Bnde dusunuyorum ins. Su canan karatay yokmuu hep o bulandrdi milletin kafasini isin garibi kendisi kardiyologmus:)))))

kızlar ayrıntılıdan çıktım herşey yolunda çok şükür sadece bebeğin suyu üst sınırda dedi doktor ama oda cok önemmli değil dedi
Oyh maşallah canm ne güzel sağlıklı içimiz rahatladı bizimde. İnşallh bende salı günü güzel haber veirim sizlere canlarım.Ne güzel için rahat şimdilk

Canım benim doktorum ne çok sıcak ne çok soğuk davranıyor böyle nasıl söyleyeyim oldukça 'cool' diyebilirim :)) profesyonel olduğunu hissettiriyor her gittiğimde aynı ilgili davranıyor, önce bir sıkıntım olup olmadığını soruyor sonra ultrasona geçiyoruz 15-20 dk boyunca bebeğimi anlatıp ölçümlerini yapıyor, 10.haftadan beri mutlaka 4d renkli de gösterip renkli fotoğraflarını bastırıp veriyor çok güzel bir fotoğraf koleksiyonumuz olacak doğuma kadar :) ben pek öyle muayene dışında kendisini arayıp birşey sormadım sadece ikili test sonuçlarım için aramıştım ama numarasını vermişti yani. Üçlü test yapılmasına gerek yok dedi ama ayrıntılı ultrason öneriyorum dedi. Ben sormadan tüm ilaçlarımı verdi; vitamin kompleksi ve demir takviyesi. Ben ondan önce 2 doktora gitmiştim, biri devletti zaten çok büyük bir hataydı oraya gitmem sonra şu anki hastanemdeki başka bir doktora gitmiştim devletten sonra çok iyi gelmişti ama tesadüf eseri şimdiki doktoruma gitme durumunda kalınca bir baktım bu ikisi arasında da çok fark var. Önceki ultrasonda hiçbir şeyi anlatmıyormuş meğer, bir de renkli göstermemişti... Doktorlar arasında uygulamada baya farklar oluyor. Birkaç farklı doktorun bebeği görmesi iyi deniyor ama senin rahat hissettiğin güvendiğin kimse ona gitmelisin.

Biz iki isim koyacagiz. İlk ismi Elif olacak, Elif gibi dosdogru olsun kizimiz diye ikinci isim icin simdilik Lina ya da Asel dusunuyoruz, ikiside Kuran'da geciyor ve manalari da guzel. Bakalim son karari henuz vermedik
Canm güzl isimler ama bence asel olmalı.Daha güzl sanki bana göre. . Bende miray ayza yada miray yazgı . ikisinden biri.

Aminnn aminnn insaaalah canim. Devir o kadarr kotu kii. Rabbim herkesin yavrusunu korusun insaaallah. O yavruyada Rabbim rahmet eylesin. Insanlar malzeme ariyor zaten. Allah iyiliklerini versin ne diyeyim. Oglusun icin uzulme annesii ne oldugunu anlamaya calisiyordur. Sende anlat pasamaa :) iyi oldugunu soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…