2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de mi öyle yapsam offf kafam karışık

Sup3risi Kuzum başınız saolsun,Rabbim kalanlara güzel ömür versin,Ailesine sabır versin bende 1 sene önce kaybettim kuzenimi abim dedigim insanı halada atlatamadım,Zor oluyor genç ölüm ve sevdigin bildigin biriyse Rabbim annesine sabır versin herkesin evladını bagışlasın annesine...

Kızlar bugün kontrolum vardı doktor bebis gayet iyi dedi 20 haftalık olduk 20 cm 470 gram dedi sizinkiler ne durumda ama ben 6 kilo almissim bu durum beni çok endişelendiriyor çok almışım gibi geliyor doktor normal dedi ama bence çok almisim ya

Arkadaslar ben bir sey soracaktim. Demir takviyesi olarak gyno ferrol verdi dokyor ama ilaci ictigimde bulanti kusma kabizlik ve yuzumde alerji oldu. Ayni durum sizin basiniza geldi mi? Siz kan takviyesi olarak ne kullaniyorsunuz? O ilaci almayi biraktim

Bizim de bugündü kontrol; 19+3te; 19,5 cm, 275 gramız :) gayet güzel dedi doktor ama sizinkinin maşallahı var karşılaştırınca :)) Allah nazarlardan saklasın bebişini benim kızım benim gibi minyon olucak galiba Ben toplamda 1,5 kilo aldım 20 haftada.

Başınız sağolsun canımm ölüm malesef gerçekk ne kadar kabullenemesektee üzme seb kensini bebeğini düşünn

Kızlar Gamze olsun diye bebişlerde Ayva ya da yumurta yiyip yanaklara dokunuyor musunuz :) benim iki tarafta da gamzem var. Aynı yerlere dokunuyorum bebeğimde de olsun diye : D
Ben dokunuyorum canim ,çevremde kiler hamile kaldığında ayva yedigin zaman yanakları ni sık demişlerdi ,bende yok gamze inşallah bebeğimde olur işe yarayacak mı bakalım :)

Ben venofer serum kullanıyorum canım.

Ben ferrum fort kullanıyorum. Aç karnına içince bulantı yapıyor canım istinasız hepsi. Hatta aç karnına pekmez içersen bile yapar yoğun demir içeriği sebebiyle. Ama en çok da aç karnına emiliyor demir o yüzden zaten aç öneriliyor içilmesi. Ben kahvaltıdan 1-1,5 saat sonra içiyorum, 5 dk sonra üzerine portakal suyu içiyorum ya da mandalina yiyorum; C vitamini demir emilimini arttırır, süt ürünleri ve kafein ise azaltır. Kabızlık en başından beri var ; hamilelikte normal; progestoron hormonu bağırsak kaslarının gevşemesine neden oluyor ve eskisi gibi çalışmıyor bağırsaklar ama bu demiri kullanmaya başlayınca 2 katına çıktı diyebilirim yine de devam ediyorum; sıcak su ve kuru kayısı-kuru incir yiyorum biraz etkisini gördüm gibi bağırsakların çalışması için. Yüzde alerjiye hiç takılmamıştım ama sen söyleyince bağdaştırdım; çenemde çok fazla küçük sivilcemsi şeyler çıktı demir içmeye başladıktan sonra sanırım, henüz de geçmedi. Demirden olduğunu düşünmemiştim ama belki de ondan. Yine de bırakmayı düşünmüyorum doktorum hamilelik boyunca kullanmamın %100 gerekli olduğu tek takviyenin demir olduğunu söyledi çünkü.. Napalım çekiyoruz bebeklerimiz ve sağlığımız için.

Kızlar ayrintilida karından mı bakılıyor alttanmi acaba ?ben vajinal muaynede çok zorlanıyorum da :) ikili test gibi mı oluyor merak ettim onda karından bakilmisti

Hic kusmayan ben o ilactan sonra fenalasip kustum oyle dokundu bana doktora soyledim decavit verdi hem vitamin hem demir iceriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…