2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ben maltofer fol kullanıyorum. folik asit de var içinde. bi yan etkisi olmadı. sadece dışkı rengi siyah oluo :)

Kızlar Mihrişah ismi nasıl sizce soyadımız da türklükle alakalı ikisi çok uyumlu oluyor ama duyunca ne uyandırdı sizde
Canm daha önce duymamıştım ama güzele benziyor iyi bir çağrışım uyandırdı bende.Kötü değil.
Ya peki sen bana yardımcı olurmusun? Kızım adı Miray. 2. adı ayza mı yazgı mı olsun. --- Miray Ayza - Miray Yazgı ---
Soyadımız çok kısa. 'can' soyadım.Kızlar lütfen fikrinizi söyleyin

Kızlar Mihrişah ismi nasıl sizce soyadımız da türklükle alakalı ikisi çok uyumlu oluyor ama duyunca ne uyandırdı sizde

Türklükle alakalı ben Umay ismini çok beğeniyorum. Bizimse soyadımız kurtlu bi şey :) ülkücü değiliz o yüzden Umay koymak istemiyorum çok ağır olur diye. Ama Umay ismini çoook seviyorum niyeyse

Sagol canim kalanlar sag olsun ne diyim. Her ölüm erken allah korusun gencine yaslisina bakmiyo ama genc olunca daha baska oluyo ömrü bu kadarmis demkki

Allah rahmet eylesin
Başınız sağ olsun arkadaşım

Bende aynı ilacı kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım 1 aydır kullanıyorum

Sanırım benim bebis baya tontiş ben 61 kiloyla hamile kaldım 66 .700 kilo geliyorum

Miray Ayza benim kulağıma daha hoş geldi sağlıklı ve uzun ömür olsun yawrularımız bende duru ismini düşünüyorum ama henüz karar veremedim :)

Ben yazgı yı çok beğendim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…