2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben takipteyim emeğinize ve elinize sağlık çok güzel ürünler
Aaa teşekkür ederim bugünlerde ürün fazla yapıp paylaşamasam da :) minnak büyüdü yoruyor valla yetişemiyorum.ama mutlu oldum tanışmak isterim ordan da❤

Hesap nedir cnm takip edeyim[/QUOTE
Facebook ve inst.Taş bebek tasarım canım beklerim❤memnun olurum❤

Aaa teşekkür ederim bugünlerde ürün fazla yapıp paylaşamasam da :) minnak büyüdü yoruyor valla yetişemiyorum.ama mutlu oldum tanışmak isterim ordan da❤
cnm profil resmin nasıl. taş bebek tasarım yazdım inst. ama çıkmadı elif kokulu taş bebek tasarım çıkıyor. yada link filan atabiliyorsan eğer. 6 tane çıkıyor sadece onların başında da başka şeyler yazıyor elbebek taş tasarım falan filan

Gerçekten mi :O Napsak ya ben tatlı enerjisi yüksek bir doktor hayal etmiştim ama hangi saate randevu alırsam alayım enerjisi düşük :S
Benim doktorum via sancaktepede semavi hanım
Dünya tatlisi bence
Yani çok samimî çok muhabbetci de dedi, mesafeli de değil
Çok güzel karşıliyir kapıda görünce, hemen hal hatır soruyor, nasıl gidiyor, bir sıkıntı var mı diyor
Ultrasonda uzun uzun inceliyor, bir yandan sohbet ediyoruz. Hic aceleye getirmiyir. Ben çok memnunum. Seviyorum doktorumu

Canım ya videoyu akıl edemedim. Hareket başladığında açıyorum karnımı. Şimdi elimde tlf bekliyorum ama uyudu sanırım yavrucuk
Ben hep yapıyorum iki haftadır dalga dalga oluyo ya da tekme atıyor o zaman alıyorum benim bebis biraz gıcık annesi yatağa girince çok oynuyor annesini uyutmuyo sonra annesinin uyku kaçıyor kendi uyuyor evlat işte bu da

Kızlar merhaba hayırlı cumalar Biraz önce gittigim hastahanede 3D ultrason yapıldıgını fakat radyoloji yaptıgını ögrendim,Doktorumu aradım yönlendiriyoruz dedi. Fakat 23-24 haftalıkken daha iyi görürsün elini ayagını şimdi elyın gibi gözükür dedi benim çocuguma resmen uzaylı dedi gıcık neyse şimdi 3D ultrasonu bebegin sırf güzel görüntüsünü görmek için renkli görmek için yaptıran var mı 23-24ten erken olmaz mı ya çok heyecanlıyım ben resmen duramıyorum her dakika ultrason cihazından onu izlemek istiyorum şimdi 3 hafta daha nasıl bekliycem ben geçmez ki zaman Gerçi 6 ocakta detaylı ultrasona gitcem eger doktor insaflıysa,Anneyi ödüllendirmek için bir adet 3D ultrason görüntüsünü veriyormuş oda tabi doktordan doktora degişir haliyle ,Gerçi 400 tl alcak detaylı ultrason için bari sonunda bir görüntü verse az para almıyor çünkü dimi Ama of ben bu renkli görme işine fena taktım kafayı,Heyecanlanıyorum her saniye her dakika hep onunla olmak istiyorum yaptıranlar varmı aranızda

Canim yazgi soy isim gibi, Miray Ayza daha iyi sanki, Ayza ne demek?

Inst. tasbebektasarim canım❤
Bu isimden başkası kullanamaz cnm bakarım hemen çünkü patentli markam benim :)

Canım isim neydi bende takip edeyim merak ettim ürünlerini :)
Canım facebook Taş bebek tasarım ,inst. tasbebektasarim❤

ben 7 haftadan beri renkli görüyorum. sen hep siyah beyaz mı gördün?

Hic kusmayan ben o ilactan sonra fenalasip kustum oyle dokundu bana doktora soyledim decavit verdi hem vitamin hem demir iceriyo
Bende yalnızca decavit içiyorum cnm ekstra hiç Demir ilacı fln vermedi. Zaten içinde hepsi bar yeterli dedi.Son gittiğimizde de işte bir hafta önce magnezyum verdi bir tek o kdr.

Ne güzel valla bizim dr da 5 dk da herşeyi söleyip herşey yolunda diyor tamam görev tamamlandı bizede hemen odadan ayrılmak kalıyor

400 tl veriyorsanız cd sini de isteyin özel hastane sonuçta hepsi görüntü ve cd veriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…