2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim bence miray ayza daha hos cunku miray yazgi son harfle bas harf y ile oldugu icin zor soylenio hemde ayza daha hos gelio kulaga bence

Bence Ayza çok daha güzel canım

Ben de oğluşuma isim düşünüyorum. Demir ismini çok beğeniyorum. Eşim de Demir beğendi ama yanına da bir isim daha olsun diye düşünüyorum. Modern isimlerden arıyorum. Önerisi olanları görelim

doktorlarınızla ilgili şikayetlerinizi okudukça sizin adınıza üzülüyor kendi adıma seviniyorum.
Burada yaptığınız paylaşımlardan dolayı pek çok konuda fikir sahibi oluyorum. Doktora gittiğimde sanki aklımdan geçenleri biliyormuşcasına benim birşey sormama gerek kalmadan her konuda bilgi veriyor öyle hoşuma gidiyor ki :)
İlgili,bilgili ve işini güzel yapan biri olduğunu buradan çıkarıyorum...
Tek canımızı sıkan özel olduğu halde isim yapmış biri olduğu için yoğun olması ve randevumuza rağmen her seferinde 45 dk bir saat bekliyor olmamız. Ama odasından çıktığımda her seferinde yüzüm gülüyor. Bebeğim için ve kendimi iyi hissettirdiği için beklemeye değer diyoruz eşimle.

bende öyle biliyorum cnm... anlami güzel olsun diyolar bazi isimlerin anlamlari kötü oluyor kuranda gectigi halde

Bende yalnızca decavit içiyorum cnm ekstra hiç Demir ilacı fln vermedi. Zaten içinde hepsi bar yeterli dedi.Son gittiğimizde de işte bir hafta önce magnezyum verdi bir tek o kdr.
Ben bi kutu magnezyum kullandim bitince soyledim doktora agrin azaldiysa icme bosyere artik dedi yuzden bende almadim ilactan hazetmem hic cunku.

10.haftadan beri 4d renkli görüyoruz canım ve kendimiz foto-video çekiyoruz doktorumuz da birkaç poz bastırıp veriyor bize. Hiç de bile uzaylı gibi görünmüyor , bknz profil resmim 16.haftalık şaka bir yana doktorum da uyardı en başta bebeğin küçük olması ve pozisyonuna göre diğer eli nerde ayağı nerde kulağı yamuk mu diye düşünebilirsiniz 20.haftadan sonra daha net görürsünüz kilo alacağı için ama kesinlikle bir sıkıntı yok küçük olduğu için öyle görünüyor dedi :)) ama bence çok tatlışlar en başından beri görmüş olmayı büyük avantaj ve bağ arttırıcı bir şey olarak görüyorum ben şimdiden çenesinin bana dudaklarının babasına benzediği biliyorum mesela :)) darısı başınıza, detaylıda full renkli bakmıyorlar diye biliyorum ama onların teknolojileri iyidir ve renkli görürsün diye tahmin ediyorum, doktoruna sor cd foto veren yerler var, hele ki o paraya. Sağlama almak için kendiniz de çekebilirsiniz bizim gibi :))

yaşadıgım şehirden kaynaklı,Bazı şeyler sınırlı oluyor. Özel hastahane medicanaya gidiyorum ama medicana demezsin bildigin saglık ocagı gibi basitleştirmişler medicananın adına yakışır birşey degil bence,Başkada doktor yok devlet hastahanesi daha kötü ankaraya gitmeyi düşünüyorum orda özel doktora gitcem orda bakarlar diye düşünüyorum,İnşallah. ama bende çok istememe ragmen kısmet olmadı yazın olsa yine kayseriye giderdim sürekli ama yaz ayıda degil malum zor oluyor bazı şeyler

Ben de oğluşuma isim düşünüyorum. Demir ismini çok beğeniyorum. Eşim de Demir beğendi ama yanına da bir isim daha olsun diye düşünüyorum. Modern isimlerden arıyorum. Önerisi olanları görelim
Demir tek başınada güzel bence canım, yanına
mert ,ayaz , aklıma gelen bunlar şimdilik :)

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasonum vardı radyolog baktı.rapor şeklinde çıkardı.hersey normal dedi gayet güzeldi ...Allah'ıma çok şükür çok heyecan stres yapmıştım ...bidahaki kontrolümüz 1 ay sonra..doktora karinda sertleşmeyi sordum magnezyumu kullan bi sıkıntı Yok dedi... haber veriyim dedim ..hayırlı akşamlarını olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…