2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar dayeni ilk defa decavit içtim hap 1 saat sonra şiddetli kusma başladı ama öyle böyle degil evdede yanlızdım biran ölecem sandım,Başım döndü flan eşimi arıyabildim zar zor , tam doktora gidecegimiz zamanda kendime gelince gitmek istemedim aceba üşüttümmü diye düşünmeye başladım,Regl zamanındaki sancı gibi sancı yaşadım belimdede çözemedim sizdede oluyormu decavit kullanan varmı

Duydu beni yavrum disarda babasiyla dolasirken hareket etmeye basladi:) balik gbi geziniyo bu gazla gidip bebek arabasi aldik

Evet ben haftada 2-3 tane falan iciyorum. Düzenli değil yani, ama hiç böyle bişey olmadı bende. Başka bişey dokunmuş olabilir mı?

[/QUOTE]
Bende gurbetteyim canim ailemden uzak okadar duskunken onlara...benimde annem gelip gitmisti uzuntuden agrim olmustu seninde ondan olabilir Rabbim sifa versn bol bol dinlen yorma kendini

Ben hergun iciyorum aksam yemeginden sonra sen ac karnami tok karnami ictin bende hic oyle bisey olmadi cunku.

Soylemedi:) sadece ne zaman endişe etmemiz gerektiğini söyledi. Heralde çok normal şeyler... Bel ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı, kasık ağrısı hepsi oluo bende ara ara...

Aç karnına bulantı yaptığını biliyorum ilacın canım ondan mı oldu acaba?

Evet ben haftada 2-3 tane falan iciyorum. Düzenli değil yani, ama hiç böyle bişey olmadı bende. Başka bişey dokunmuş olabilir mı?
her zamanki kahvaltımı yaptım,Bol peynir süt salatalık yogurt ve bal tükettim bide yumurta ama onlardan sanmam her gün yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…