2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım okurken rastladım bende battan 6 gün önce değerim 12ydi iki gün sonra 73 daha baktirmadim pazartesi insallah :)

Selam kızlar 19haftalık hamileyim sol kaburgam çok ağrıyor uzun oturunca sırtımda batıyor sizlerde de var mı böyle bir sıkıntı
Ben değil ama ablam yaşamıştı bu sorunu. Bebiş kafasını kaburgaya dayamıştı. Burda da endless love yaşıyo aynı sorunu yanlış hatırlamıyorsam.

Anneler ben bu kizimla neden anlasamiyorum ki vuruyor bu ara sukur. Ama kibar kibar. Neyse onada raziyim.Vurunca ders calismayi birakiyorum . Seveyim diyorum beni mi dinliyor napiyor sus pus tik yok iltifatlar ediyorum falann hic mayisip kaliyo mu ne bide annelk duygusundan midir nedir. Bi sevgi doluyum sormayn.

Sevgili Mayıs anneleri
2017 bizim yılımız, can kuzularimizin bizi anne yapacağı yıl.
Rabbim hepimize ailelerimize ulkemize güzel günler görmeyi nasip etsin.
Bize hayırlı doğumlar, vücudu aklı ruhu sağlıklı evlatlar, isteyen herkese de bu duygulari versin.
Mutlu bir yıl olsun.
Yeni yılınız kutlu olsun canlar.

Bence cok akilli uslu sakin bir kizin olucak bana oyle geliyor ♡ sevgi konusuna gelince asik olmusum gbi leyla leyla geziyorum ben daha gormeden nasil bi sevgidir anlatamam.ultrasonu ozluyorum resmen .evlat gercekten cok baska birseymis Rabbim isteyen herkese tattirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…