2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Her zman mı tavır yapıyormuş.ben onu okumadım kusura bakma canm.Ama evet haklısın zor zaman da büyükler anlayışlı olsun tabiki.bu aralar en azından destekçi olsun ama kırmadan incitmeden çok şeye karışmadan.Çünkü eşide baya olgun 40 yaşında bizimkiler gibi yada benimki gibi 27/28olsa neyse derim belki. neyse bunlar çok derin mevzular konu konuyu açar.Tabiki öyle istememzlik olmasın bizde anne olacağız Allah korusun benm de damadım olcak belki 30 sene sonra çok üzülürüm bana ters davranırsa Allah korusun.herşey geçer biter geriye kalp kırıntısı kalır kalp kırmak iyi değil o geçmiyor kolay kolay

Ben sut icmiyorum, ev yogurdu yiyorum. Zaten yogurt ve peynirin kalsiyum degeri sütten daha fazla. Pastorize ürün kullanmiyorum
Aynen hergün peynir yoğurt ayran içerim canm en azından birini sabah akşam tüketirim. Süt ağzıma sürmedim bebeklikten beri. Meyveli sütler hariç çocuk gibiyim

Çok güzel haber canım Allah bağışlasın :) darısı başıma benim de 2 hafta sonra ayrıntılı.
Sorduğun çok iyi olmuş, bende de oluyor toplanma-sertleşme ama günde 1 kez falan bazen. Bir sıkıntı olmadığına sevindim. Nedeni neymiş acaba birşey söyledi mi?

Canım kendini üzmüşsün onun da etkisi olmuştur. Bir de annen yatırıp yedirip içirdiyse seni belki o gidince çok hareket ettiysen ondan olmuştur :) biz de öyle olacağız galiba kaç yaşında olursa olsun evlat herşeyden önce geliyor sanırım :)

Günde 3lt su demişti doktor ama ben 1,5-2lt içsem iyi. Sizin de dediğiniz gibi midemi bulandırıyor fazlası. Süt de 1 büyük bardak içiyorum. Yoğurt peynir de tüketlince bence sıkıntı değil. Bir de ben her gün muhakkak en az 1 yumurta yemeye çalışıyorum.

newyork88 aynen öyle,Oldu galiba bide annem aşırı deli gibi düşkün son kesen dedikleri kısım oldugum için babamda öyle hala alışamadılar aglıyorlar ben desen öyle,Hayatımda bu yaşıma kadar bi dakika bile ayrılmamışken sevdigim adam için kmlerce uzaga gitmeyi göze aldım. Zorlanıyorum ama dayanmaya çalışıyorum işte,Ama herkes diyor sen çok deli anne olursun,pipirikli olursun diyor inşallah öyle olmamda çocuguda bunaltmam ;([/QUOTE]

3 litre sütü ben bir haftada ancak içebilirim
günde en fazla 2 barda süt ve bir yumurta tüketiyorum

Aynen hergün peynir yoğurt ayran içerim canm en azından birini sabah akşam tüketirim. Süt ağzıma sürmedim bebeklikten beri. Meyveli sütler hariç çocuk gibiyim

canım robotta sütün içine muz kat meyveli sütünü kendin hazırla..gerçi peynir ve yoğurt yiyebiliyormuşsun

Evet canim ins oyledir gece hareket eder heralde net olarak ne zaman hissederim sertce tekmelerini
5. Ay diyorlar canm. Bu ara gun boyu dahi hisseymeyebilirsin. Endiselenme bu kafar. Benm kuzenim tam o hareketli zamnlarnda 5 gun hissetmemis. Dr gtms dr gayet iyi yatiyor dems:) ve bebis dogfu simdi kocaman bir kiz oldu. Acayp yavas yok boyle yavaslk:)))) biz bu ara daha yeni yeni net hissetmeye basladik. Skinti yapma

Kizlar ya benle ayni haftada olan hareketlerini hissediyor biz de tık yok halen. Benim kiz mi tembel yoksabir daha muayeneye 16ocak'ta gideceğim. Detayli için.Endişeleniyorum .en son 2 hafta önce gittim doktor kovacakti niye erken geldin diyorbebek zirt pirt rahatsiz edilmez dedi.mecbur bekleyeceğimBu arada herkese iyi yılllar yeni yilda bebişlerimizi sağlikli bir şekilde kucagimiza aliriz inş öpüldünüz .

Kızlar az önce oğlum benim magnezyum ilacımı içmiş iki dk erisin dedim babası portakal suyu sanıp vermiş aman dikkatli olun

Ben de doğru düzgün on gündür falan hissediyorum ben de senin gibi panik oldum bi ara ama boşuna.şimdi etken sana.hissediyorum diyenler de yani barsak hareketleri ile karıştırıyor olabilirler.benim ki de tembel mi diyodum da şimdi maşallah iyiyiz.o yüzden panik yapma sakın 2 haftaya ancak.burdan herkese de Mutlu yıllar diliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…