2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bende hissediyorum 2 gündür biseyler ama emin olamıyorum :) karnımı durtuyorum uzandigimda ,gobegimin altında bişey çekiliyor, içimde bisey dönüyor gibi tam tarif edemiyorum bebeğim mı sizce

Cnm bende içiyorum decaviti hemen hemen 2 aydır sabahları tok karnına günde bir defa ama herhangi bir yan etki olmadı bende.Sen belki üşüttün biraz

Kızlar bende hissediyorum 2 gündür biseyler ama emin olamıyorum :) karnımı durtuyorum uzandigimda ,gobegimin altında bişey çekiliyor, içimde bisey dönüyor gibi tam tarif edemiyorum bebeğim mı sizce
Dört gündür falan bende hissediyorum..İçinde bişey oynuyor dolanıyor sanki..tam kasık hizasında Hissediyorsundur sende gerçekten..

Iyi aksamlar kizlar herkesler iyimi kuzucuklar buyuyor annedaslarim sayili gun iste geciyor cok sukur.dunden bugun sabaha kadar hissetmedim sipayi tam doktora gitmem lazim diye dusunurken baktim tekmeliyor burdayim diye verene sukurler olsun kucuk erkegim benim

Aman cnm dinlen senden ve minnakından önemli değil hiç bişi
Aynen öyle dinleniyorum bugün benimki beni öyle görünce baya korktu adam resmen hizmetçi gibi yapmadıgı kalmadı ben ise battaniye sıcak su torbası yastık yatış ve yiyiş modundayım

Gene iyimis senin benim 10 saat var arada
ooo baya uzakmış senin,Ama aynı şehirde olanla olmayan bir olmuyor isterse 1 saatlik yol olsun her dakika gidemeyince koyuyor insana o kadar özeniyorum ki ailesiyle aynı şehirde olanlara gidip gelenlere yemin ediyorum içim gidiyor

Kızlar hem biZler hem de memleketimiz için Daha huzurlu bir yıl olsun inşallah.
Ben bugün yavrumun arabasını aldım. Yılbaşından sonra çok artacakmış fiyatlar ki hakketen internette hemen uçmuş. Baharda da artıyormuş. Velhasıl siftahımı arabayla yaptım. Biraz erken oldu ama oldun. Yaz çocukları olacak hemen gezdirmeye başlıcam ben

evet bende çok özeniyorum annesini kahvaltıya çağıranlara falan.ama üzme kendini şükürki hayattalar.buda büyük bişans biizim için.yavrunu düşün doğduğu zaman gider kalırısınız gönlünüzce:)

Aynen öyle dinleniyorum bugün benimki beni öyle görünce baya korktu adam resmen hizmetçi gibi yapmadıgı kalmadı ben ise battaniye sıcak su torbası yastık yatış ve yiyiş modundayım
Aman cnm yapsın nolcak baba olcak o da birazcık bize hizmet etmeleri bizimde hakkımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…